L2 się wyłącza

Zaczęty przez ruzz, Czerwiec 11, 2010, 03:20:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ruzz

Cześć.
Kiedyś grałem w L2 przez 5 lat i zrobiłem sobie przerwę na jakieś pół roku, i wczoraj chciałem znowu zagrać , updatnolem L2 do Epiloque a tu zonk :? :oops: Włączam grę, gdy już ma mi sie pojawić okienko do logowania Lineage szybko sie wyłącza, nic nie pomaga . Może ktoś miał podobny problem i go rozwiązał, Prosze was o pomoc .

Ryane

Cytat: ruzz w Czerwiec 11, 2010, 03:20:44 PM
Kiedyś grałem w L2 przez 5 lat i zrobiłem sobie przerwę na jakieś pół roku

Bez przesady :D A co do samego problemu to na 99% problem jest w folderze system. Prawdopodobnie zle wgrales patcha do serwera

ruzz

czemu bez przesady?

a co do systemu sproboje pokombinowac

ruzz

a czy moze to być wina procka? może nie wytrzymuje już, bo szczerze mój komputer to juz porazka

Ryane

L2 ma 6 lat, wiec z tego co napisales, by wynikalo, ze grales od C1. Osoba, ktora spedzila przy tej grze 5 lat nie powinna miec problemu z takimi blachostkami.

Jesli tylko przy tej grze tak sie dzieje to raczej to nie jego wina :P Tak jak napisalem w 99% to wina zle wgranego patcha lub zle zrobionego check files. Choc nigdy nic nie wiadomo, ja mam komputer z dosc nowymi czesciami i dobrym chlodzeniem a co chwile mi sie wylacza bo jest za cieplo :P

ruzz

sorrki w Wolfa gram juz 5 lat xD pomyłka w l2 gram koło 3 lat gram od C4 ale nigdy nic mi sie nie psuło oprocz GG wiec mnie to zaskoczyło

//Soulern: ...! http://so.pwn.pl/lista.php?co=psu%E6&od=&from=os

to co mam przeinstalować całego l2 bo zadne zabiegi z systemem nie pomagaja

//Soulern: Nie doublepostuj. Minus.

Kamal

Brak konkretnej winy :). U mnie dzieje się to samo po dłuższej grze.

ruzz

Siema , ostatnio chciałem wrócić do gry. Zainstalowałem l2 , hosta system z servera White Eagle i ...
znowu nic to samo pojawia się okienko z postacią potem przez 1 sek czarne tło jak przed logowaniem , i koniec wyłącza się :?
ma może ktoś pomysł jak to naprawić?

Kamal

Sprawdź czy masz wszystko aktualne, tj. directX, stery z grafy, stery do proca jak masz AMD. Pochwal się ile masz ramów, ile wirtualnej :D. Skasuj option.ini.

ruzz

Wszystko aktualne :/ Ramu 1 GB

Kamal

ruzz

Kamal

właściwości na mój komputer, zaawansowane, wydajność, zaawansowane (nie pamiętam dokładnie jak było na XP)

ruzz

Kamal

i nie wyświetla się żaden komunikat... hm...

ruzz

no dziwne dziwne, a najlepsze w tym ze jak wina przeinstalowalem to raz sie gra odpalila i zaraz znowu to samo

ChaosAngel

Pisałeś wcześniej, że twój komputer już jest dosyć stary. Jaki masz obecnie system operacyjny?
Jak już spaść to z wysokiego konia.

Blitz

Spróbuj ściagnąć TO i wsadzić do folderu system zamieniając to co już jest.

ruzz

Mój wind to XP Home Edition, a wildcard nic nie pomógł .
A i wyskakuje mi cudowny błąd, chyba crytical error który znika zanim go skopiuje :/

O taki psikus mi wyskakuje:
2010.7.31 15:45:09
CPU : AuthenticAMD  AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ @ 1812 MHz 1023MB RAM
Video : NVIDIA GeForce 7600 GT (9131)
PosCode : LS1(152) 0:0:0 1/0 [780]

General protection fault!

History:

i nic wiecej

/Tirius: Posty scalone. Kolejny minus za kolejne doubleposty. +5%

Rickert

Na pewno wina sterów, kiedyś takie coś miałem, i tylko zainstalowanie nowszych/starszych/tych samych sterów pomógł. Po prostu mogło Ci się coś tam spierdzielić. Jeszcze za czasów interlude to przez takie coś robiłem format - i też pomagałem ale myślę, że to nie konieczne.

P.S. jest opcja edytuj, nie pisz post pod postem.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

ruzz

Aktualizacja sterów nic nie dała:/
Dodam że 3 dni temu zrobiłem format, nowy wind i L2 chodził koło 2 dni a potem ten sam problem :?