[Seriale]House - koniec sezonu

Zaczęty przez Tirius, Maj 18, 2010, 08:18:37 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tirius

Cry topic!

Spoilery.

Co sądzicie o końcu? Miał halucynacje? Bo wydaje mi się że 2 odcinki wcześniej na końcu, tak jakby bierze coś.
Ogólnie to do jesieni chyba czekać trzeba na kolejny sezon.
QQ!
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

muchosQQ

e tam haus, plotkara sie konczy qqqqqqqqqq

PuFF

Kamal

Mnie ciekawi, czy na długo będzie -1 do ekipy House'a, czy ktoś nowy może będzie

Tirius

Nie interesuję się bardzo jak tam z aktorami i ekipą serialową, ale istnieje opcja powrotu Cameron, mały epizod w odcinku 'Lockdown', który dość pozytywnie oddał relacje międzyludzkie tej postaci (delikatnie ująwszy) ewentualnie będą w 3. Szkoda bo bardzo podoba mi się gra O. Wilde.

Molo

Końcówka drętwa... Lepiej skończył się poprzedni sezon...

Miał halucynacje? Nie wiadomo... :P :bump:

Thorns

Rozumiem że piszecie  o końcówce 6 sezonu?  Otóż to halucynacji nie miał. 
2 fotki z kręcenia 1 odc 7 sezonu:

Największa strata to minimalny udział w 7 sezonie O. Wilde.

btw.

@PuFF

Wiesz chociaż kogo masz a Avatarze?  lubujesz sie w masowych mordercach ?  współczuje!

polecam artykuł

http://www.polonica.net/El_commendante_zbrodniarz_Che.htm

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Tirius

Znając House'a, jego związek potrwa 2-3 odcinki. Ewentualnie będzie długi, ale obfity w kłótnie i cięte riposty ^^  Lub po prostu twórcy pokuszą się o zmianę charakteru i będziemy mieli Grega rodem z plotkary.

Thorns

no pewne jest że coś spie... zepsuje. On nie jest stworzony by być miłym. Zreszta jak juz było powiedziane kilka razy w serialu, własnie taki zrzędliwy i ironiczny jest przez to ze jest samotny.

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Eligos

i już psują mi zabawę! jeszcze nie do oglądałem do końca a ci już piszą co się stanie ;(

przerzucam się na chirurgów !!
:oops: :D :) :( :o :shock: :bump: :? 8) :x :P :afro: :noob:

RPG-CLUB  x15 NADCHODZĘ!!

Kamal

Cytat: Eligos w Czerwiec 24, 2010, 02:14:19 AM
i już psują mi zabawę! jeszcze nie do oglądałem do końca a ci już piszą co się stanie ;(

Że tak spytam... po cholere czytasz?  :shock:

muchosQQ

Cytat: Eligos w Czerwiec 24, 2010, 02:14:19 AM

w ostatnim odcinku 6tego sezonu postrzela Dereka!

hehehe

CytatLub po prostu twórcy pokuszą się o zmianę charakteru i będziemy mieli Grega rodem z plotkary.

Chuck > ten wasz smieszny haus

Tirius

treD

Cytat: Tirius w Czerwiec 25, 2010, 11:36:11 AM
Chucka zastrzelili fo sho!
:o
popatrzy "spod byka", powie "i am chuck bass" i chuj kula wyparuje

Marc1n

Końcówka jakoś mnie nie nie ruszyła. Lepsze końcówki sezonów widziałem, np. Ostatni sezon chirurgów i podwójny odcinek <3
HATE ME MOAR!

muchosQQ

Szkoda ze tej szmaty teddy nie odstrzelili :(

Marc1n

HATE ME MOAR!

ChaosAngel

W sumie to starsze odcinki House'a były moim zdaniem lepsze. Jakoś bardziej było widać charakter głównego bohatera, a teraz gdzieś to zanika. Już nie ma tego czaru.

Ale sam jestem ciekaw nowych odcinków. Trzeba coś oglądać, nie tylko siedzieć przed kompem : P
Jak już spaść to z wysokiego konia.