New RPG- Club x15 ?

Zaczęty przez yeahu, Sierpień 03, 2010, 10:31:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

AMR

Cytat: Paskudny w Październik 19, 2010, 09:01:55 PM
Cytat: LentroN w Październik 19, 2010, 07:38:10 PM
Paskudny a jak tam z Wami ktos sie z Bobsow wybiera?
Czy tylko moze jakies pojedyczne CP,a nie jako caly klan?
Nie wiem szczerze, bo przez ostanie 3 tygodnie byłem inactive.
Geno, to geno, grają dużo, niszczą 2 miechy i sobie idą :D

no nie powiem ;D
przyszli na L2 Sublimity - Nova, liczyli się w tym top3 serwera ale faila zaliczyli na siege, quit po 2ch tygodniach bo żeby wyfarmić 1 S set trzeba by było poświęcić więcej czasu niż na ubranie całego consta na rpg x5 w dyna set,
najśmieszniejsze to że CJ2000 pisał mi tuż przed startem serwera że tak będzie, więc byli przygotowani na to że S setów nie wyfarmią, dziwi mnie to że później powód quitu była ta przyczyna...

nobody1

Cytat: Calin w Październik 18, 2010, 09:03:47 PM
Witam. United Clan zaprasza osoby chętne do gry na x15

Potrzebne klasy do CP Melee:
BISH,SWS,BD
Oraz tworzone jest juz 4 CP takze Melee:
Przyjmiemy do 4 CP:
*Zerk
*SLH
*Dagger
*EE
*Bish
*SWS
*BD
*WC

Zapraszam na http://l2united.mojeforum.net/index.php
W razie pytań gg 3564490

zapraszajcie wiecej ludzi, a tydzien pozniej mozecie ich -_-', tak jak mnie, za to ze... w sumie nie wiem, hehe :D (chciałem grac supportem, czesc=

LentroN

Czesc,wlasnie,tylko ze moje Cp sklada sie z osob ktore znam,i kazda osoba sie w tej grupce takze zna.
PS.Nie tworzymy juz klanu,zrobilismy 2 CP ktore maja szanse sie utrzymac i szukamy aktualnie juz klanu ktory tam zawita i bedzie chcial co powojowac.
Na tworzenie juz za pozno,stworzyc zgrane CP w tych czasach a szczerze mowiac stworzyc clan jest jeszcze trudniej zeby cos on soba reprezentowal.

nobody1

zycze wam powodzenia, a osoby ktore byly w moim pt i sie posypaly, jezeli to czytaja i beda motac jakies pt, chetnie sie zalapie, gram suporetm/dd/ itd. ;]

pozdro

Dyma

są już jakieś konkrety w sprawie nowego servera? tzn dokładnie jakie raty, kronika, dokładna data startu, jakieś konkretne klany się tam wybierają...?
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Mc6

AMR

1 listopada RPG zacznie reklamować się, a w połowie listopada będzie start (tak pisała Alice bodajże)

Prokrastynator

co do ratów, to tez juz raczej pewne, w ankiecie chyba nic sie nie zmieni i bedzie te x15
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Milky

Mc6

prowokacja czy po prostu sie nudzisz? ;p

szuwarq

Co byście dali na exp ee na dualu  myślałem  o bd  a teraz coraz bardziej się skłaniam  ku  ol. Const party nie mam i raczej na początku nie będę miał.

thorm1989

Cytat: szuwarq w Październik 20, 2010, 08:08:53 PM
Co byście dali na exp ee na dualu  myślałem  o bd  a teraz coraz bardziej się skłaniam  ku  ol. Const party nie mam i raczej na początku nie będę miał.

kure
.i.

szuwarq

kurem owszem będę robił
ale na plecach ee ola bym jeszcze ciągnął   licząc że szybciej nim znajdę jakiś w miarę ogarnięty klan.

Drah

btw Faziu idziesz z ekipą na x 15 ?:P

btw 2 bp/ee lf const na x 15 or jakaś inna profa tylko cp ma być jakieś sensowne jak coś to pm ;]

Azella

ja was nie rozumiem
wiekszość z was ma postacie na 8x na x5 do tego gracie w niezłych klanach i zmieniacie serwer?

dla mnei to bezsens. I co jak za pół roku nowy otworzą to poraz kolejny myk na ten serwer?

dla mnie to chore ale ja sie nie zanm :D
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

thorm1989

Cytat: Azella w Październik 21, 2010, 01:28:06 PM
ja was nie rozumiem
wiekszość z was ma postacie na 8x na x5 do tego gracie w niezłych klanach i zmieniacie serwer?

dla mnei to bezsens. I co jak za pół roku nowy otworzą to poraz kolejny myk na ten serwer?

dla mnie to chore ale ja sie nie zanm :D

gra to sie przedewszystkim w cp, a jak cp nie gra, to masz w chuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj funu na 8x levelach krzyczac lfp.
.i.

Azella

no tak ale to chyba nie jest problem dobrać ludzi

thorm1989

widzisz znalezc ludzi ktorzy beda grac od zera to nie jest problem, ale w miare wyfarmionych ludzi z jako takim sprzetem, to juz gorzej, bo albo maja party, albo quituja z reszta.
do tego widzisz, w tym cp systemie, jest to chujowe, ze jak ktos quituje, przy okazji zajebie sprzed i postac, znowu musisz farmic, i zamiast ciagle jakos npowoli do przodu isc ze sprzetem , znowu sie cofasz, i to jest chyba w tym najgorsze. a tu sie  sumie nie licza jednostki tylko party, bo prawda jest taka ze cp to klan w klanie, wiec jak cp lezy to nie ma czego szukac na gf.
.i.

Azella

w sumie to nie pamiętam jak było ze sprzętem w gracji. Teraz ubranie kogoś w s80 z resistami to koszt jakiś 60-80kk. Za 250-300kk to z 900 resista.

Generalnie przez cp w którym gram przewinęło się ze 30 osób może więcej. teraz mamy już chyba stabilny skład i lev 82 do 85. Jeżeli macie kilka osób w tym cp które chcą grać to wyfarmienie adeny, sprzedanie jej i kupienie constowej postaci nie powinno stanowić problemu. Potem szukasz operatora na postać i wsio :)

Rozumiałbym jak byście szli z jakiegoś asteriosa na rpg x15 ale z serwera z tymi samymi plikami na inne raty to sensu nie widze :)

thorm1989

no widzisz...ale w pewnym momencie zdajesz sobie sprawe ze siedzenie po x godzin dziennie i czekanie az pan n  sie laskawie sie zaloguje, przestaje cie bawic, podobnie odechciewa sie grac reszcie ludzi, bo nic nie robia. znajdujesz pana h na jego miejsce ktory gra jak mu sie podoba, i w koncu zaczyna cie to wkurwiac. niby zostaja jeszcze jakies clan eventy, ale to nie jest za fajne jak wstajesz o 3 w nocy, i przychodzi mariusz z kolegami, urzadzic konkurs o wdziecznej nazwie "kto szybciej klika" . a potem z forow dowiadujesz sie jak to ownia wszystkich na lewo i prawo.
.i.

Azella

no tak ale zaczynać od nowa

jizas :D wy więcej farmicie na tych serwerach niż ja u ruska :D

coshoo

Cytat: Azella w Październik 21, 2010, 01:53:33 PM

No właśnie to jest paradoks privów, ludzie chcą grać na wyższych ratach żeby mniej farmić, szybciej wbić lvl i równie szybko quitnąć, zmienić serwer i od nowa. W sumie to więcej farmy niż na stabilnym retailu/ruoffie  :)
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

RazielIII

Na x5 i tak zostanie z 3k+ z czasem mniejsze clany dojda do wladzy i srv dalej bedzie 2 sided, calkowite wymarcie srv szybko nie nastapi, nawet na wrath na ktorym jeszcze 4 miesiace temu gralo 500 teraz gra 1k+ i ludzie tam grajacy maja fun.

Ta x15 to imo 2-3 miesiace max srv, duzo klanow idzie sie "zabawic" cos w stylu geno, ponad polowa tych ktorzy pojda z x5 na x15 wroci po tych 3 miesiach

Cytat: Azella w Październik 21, 2010, 01:53:33 PM

niby tak to wyglada, ale i tak eng game robisz w powiedzmy 3 miesiace, i zrobisz takich "eng gamow" z 4 na 4 roznych srv w czasie w ktorym ludzie osiagna to samo na x1/x2, teraz kwestia funu z pvp, w sumie sam juz nie wiem czy mialem wiecej funu grajac na 5 roznych srv (nie liczac wratha i exi bo to bylo dlugo terminowe srv i dobrze sie tam gralo) niz jakis typ z offa/ruoffa w ciagu 3 lat

a jeszcze 2 miesiace temu tak bronilem privow :/
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Nervoson

Cytat: RazielIII w Październik 21, 2010, 04:05:22 PM
niby tak to wyglada, ale i tak eng game robisz w powiedzmy 3 miesiace, i zrobisz takich "eng gamow" z 4 na 4 roznych srv w czasie w ktorym ludzie osiagna to samo na x1/x2, teraz kwestia funu z pvp, w sumie sam juz nie wiem czy mialem wiecej funu grajac na 5 roznych srv (nie liczac wratha i exi bo to bylo dlugo terminowe srv i dobrze sie tam gralo) niz jakis typ z offa/ruoffa w ciagu 3 lat

a jeszcze 2 miesiace temu tak bronilem privow :/
Ja juz gdzies czytałem o tym twoim "en gejdzu" bez wojen.

Wole farmic pol roku 80 i miec pewnosc ze mi wszyscy emo gracze nie spierdola na nowo otwarty serwer.

LookAtMyBallz

Cytat: RazielIII w Październik 21, 2010, 04:05:22 PM
Ta x15 to imo 2-3 miesiace max srv, duzo klanow idzie sie "zabawic" cos w stylu geno, ponad polowa tych ktorzy pojda z x5 na x15 wroci po tych 3 miesiach
czy aby nie pisałeś tego samego jak miał wstać x5?
miał być serv na chwile a i tak wszyscy pójdą na dexa, a tu psikus...Razielllo fristajlo gra na rpg