New RPG- Club x15 ?

Zaczęty przez yeahu, Sierpień 03, 2010, 10:31:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

jaskier

Dickert

nie byli przygotowani na taki online :). W pierwszych 10 minutach można się było lajtowo zalogować.

Bugi: newbie guide - mam 6200 ss newbie + 62 reco scrolls + ok. 120 papierków na top shadow ;D. Heh.

Screen (na niskich detalach, bałem się włączać wysokie  :o) : http://img217.imageshack.us/img217/3086/shot00000kz.jpg + masa ludu wokoło :D

Gandam

przy mniej wiecej jakim online sie wysypal ?:> bylo 11k juz ?^^
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Lokocz

Cytat: Gandam1989 w Listopad 17, 2010, 10:08:43 AM
10k byl cap, -_-' wie ile ludzi jeszcze na loginie siedzialo

Rickert

Cytat: Gandam1989 w Listopad 17, 2010, 10:08:43 AM
W nocy w każdym jednym momencie cały czas mogłem do woli relogować.. :P
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Fazik

fajna sygnatura Lokocz, czyli mial tylko 3x hero? jezeli tak to biedactwo ma naprawde zjebane zycie probujac pokazac jakim jest kozakiem w l2 ;<
Cytat: RazielIII w Październik 17, 2010, 09:58:23 PM
to ja tu jestem worst bd@over l2 servers
finally...
Cytat: hades48 w Październik 30, 2010, 09:50:27 PM
jest sobota i normalni ludzie dzisiaj sie bawia (pija) tak jak ja i jak czytam te twoje wytlumaczenia to z kumplami nie mozemy wytrzymac ze smiechu
ROTFL
Cytat: RazielIII w Październik 31, 2010, 11:32:26 PM
nawet nie wiem kim jestes randomie a piszesz do mnie jakbysmy sie znali od lat, ogarnij morde
Factor z wratha :DDDDD

sestokacjusz

przej... zycie  to mieli ci co probowali   zrobic 1 profke w nocy  srednia na spotach 30 na jednego moba  gm-i malo co spawnowali  bo  ludzi bylo tyle  ze  sie zaraz sypal server zreszta dali wybor limit  na loginie albo  moby   o 3 w nocy zrobienie profki na paulus knighta dalej bylo ciezkim wyzwaniem ale glownie ze wzgledu na  tepe #@$#@ c...y   nieogary co to nie potrafili zrozumiec ze ksujac moba nie leci quest item w kazdym badz razie start  zaskoczyl wszystkich nieoficjalnie alice gadala ze sie spodziewala  7k  dobili do 10200 potem zrobili restarta  aby wyeliminowac wlasnie ss lagi i ustawic limit na loginie  ile jeszcze chcialo wbic bog jeden wie sam znam 3 osoby co o 18.20 sie zalogowowac jeszcze nie umialy  w tej chwili  jest wszedzie dalej  ciasno ze  ja p...e  co mozna powiedziec szacun dla ruskich  chocby za to ze  online  dociagli do  rownowartosci  wszystkich polskich l2jotow razem wzietych  choc mam andzieje ze polowa z tych ludzi zrezygnuje  do tygodnia bo na vosie bedzie  kosmos :shock:

Prokrastynator

ja tam nie mialem problemow, gm ol mahumow tyle naspawnowal ze az ludzie padali
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

heikero

Berserker 43 lf duo / cp :<

Dickert

Cytat: sestokacjusz w Listopad 17, 2010, 01:49:11 PM
przej... zycie  to mieli ci co probowali   zrobic 1 profke w nocy  srednia na spotach 30 na jednego moba  gm-i malo co spawnowali  bo  ludzi bylo tyle  ze  sie zaraz sypal server zreszta dali wybor limit  na loginie albo  moby   o 3 w nocy zrobienie profki na paulus knighta dalej bylo ciezkim wyzwaniem ale glownie ze wzgledu na  tepe #@$#@ c...y   nieogary co to nie potrafili zrozumiec ze ksujac moba nie leci quest item.

true.

Generalnie maszyna jest dobra, bo gra chodzi płynnie :). Chociaż ja mam starego kompa, żę tnie niemiłosiernie, ale u brata - miodzio.

Dyma

ma ktoś jakiś ciekawy systemmsg bo mój niby ma kolorki, ale brak dmg na ekranie i buffy pokazuje jako debuffy
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Rickert

W gf nie możesz mieć dmg na ekranie.

Morsik034

Witam wszystkich. Jestem nowy na forum jak i w grze :). Grałem kiiiilka lat temu na ethernalu miałem nick Nephtys i byłem jednym z wyżej grających graczy - serwer mi odpowiadał, ale później zacząłem pracować + nauka sprzedałem swojego daggera i po grze. Właściwie to chcę wrócić do gry, ale szukam serwera z poważnymi ludźmi najlepiej takiego na którym nie ma zasady HAJS = LEVEL. Widzę tutaj w temacie ruski serwerek exp w miarę ok - chyba na x15 nie wbije się max lvlu w tydzien ? Chciałbym serwer na którym można się pobawić iść na jakieś bosy pamiętam, że kiedyś były mrówki jakieś i chodziło się gildiowio na drop itd. Czy jest sens zaczynać grę na tym serwie? czy też może jakiś nowy inny serwer możecie polecić ? dużo polaków tutaj gra?

Naito

Według mnie jest sens, ale ja osobiście zagrałbym tu: Lancer gdybym już miał wracać do l2 i się ponownie nie zdenerwować. Na naszym forum można znaleźć wszystko na temat obu serwerów, więc możesz pierw poczytać, przetestować na spokojnie i wybrać to co ci odpowiada.
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

Paskudny

Tyle, że na retku bez hajsu nie ma zabawy

RazielIII

Cytat: Morsik034 w Listopad 20, 2010, 05:12:02 PM
Witam wszystkich. Jestem nowy na forum jak i w grze :). Grałem kiiiilka lat temu na ethernalu miałem nick Nephtys i byłem jednym z wyżej grających graczy - serwer mi odpowiadał, ale później zacząłem pracować + nauka sprzedałem swojego daggera i po grze. Właściwie to chcę wrócić do gry, ale szukam serwera z poważnymi ludźmi najlepiej takiego na którym nie ma zasady HAJS = LEVEL. Widzę tutaj w temacie ruski serwerek exp w miarę ok - chyba na x15 nie wbije się max lvlu w tydzien ? Chciałbym serwer na którym można się pobawić iść na jakieś bosy pamiętam, że kiedyś były mrówki jakieś i chodziło się gildiowio na drop itd. Czy jest sens zaczynać grę na tym serwie? czy też może jakiś nowy inny serwer możecie polecić ? dużo polaków tutaj gra?
jesli szukasz czegos na dluzej to tak jak napisal Naito, RuOff, podserver Lancer, tu gra najwiecej Polakow
jesli chcesz rozrywki na 2-3 miesiace to wbijaj na rpg x15
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Morsik034

Hajsu nie mam zamiaru wydawać na grę ... to tylko gra i jakbym miał wydawać to bym grał na globalu.

Skoro już tutaj piszę to jaką profesję polecacie? która jest dobra, potrzebna w gildii, najlepiej jeszcze w pvp by sobie radziła no i do grindowania - jest taka w ogóle?:)

Zrobiłem sobie na poczatek elfa wojownika z tego co pamiętam później sie wybiera 2 profesje czy coś takiego.

/Naito -- Na serwerze, który przedstawiłem można grać również za darmo.

Kokiruka

Kamael, Soul Breaker albo Berserker zależy od stylu jaki preferujesz.

Kamal

Prokrastynator

Cytat: Morsik034 w Listopad 20, 2010, 05:37:27 PM
Hajsu nie mam zamiaru wydawać na grę ... to tylko gra i jakbym miał wydawać to bym grał na globalu.

Lancer to jest global
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Rickert

Paskudny

Morsik034

Cytat: RazielIII w Listopad 20, 2010, 05:32:39 PM
Cytat: Morsik034 w Listopad 20, 2010, 05:12:02 PM
jesli szukasz czegos na dluzej to tak jak napisal Naito, RuOff, podserver Lancer, tu gra najwiecej Polakow
jesli chcesz rozrywki na 2-3 miesiace to wbijaj na rpg x15

Czemu na 2-3 miesiące ? Później max lvl, max eq i max nudy ?

Serwery o ktorych napisałeś... są jakieś nowe czy już większość graczy tam chodzi w max lvlach itd.?

Naito

Jeżeli zwracasz na to uwagę to powodzenia...
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans