New RPG- Club x15 ?

Zaczęty przez yeahu, Sierpień 03, 2010, 10:31:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

wewow

LF CP

Chetnie zagram BD/SWS. Inne klasy tez wchodza w gre :D Dzienny online to ok. 5h.

Arimas

Cytat: wewow w Październik 09, 2010, 08:12:39 PM
LF CP

Chetnie zagram BD/SWS. Inne klasy tez wchodza w gre :D Dzienny online to ok. 5h.
nid bd/sws do const na ruoffie serwer lance )

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

nobody1

nikt normalny nie pojdzie na ruoff xD

JesseJames

http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Cytat: bula w Luty 08, 2011, 12:51:08 AM
Cytat: Slomek w Luty 08, 2011, 12:13:40 AM
Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL

kochamziolo

Cos dla fanow L2 Obczaj a nie pozalujesz    http://13k.pl/-/sugestia.php

<-_->

Saniel

Tez dopisuje sie do poszukujacych CONST pt postac do uzgodnienia jeszcze

gustd

lfp na rpg ;] wc/ol/se z supportow, tyrant/th z dd :P online (w zaleznosci od tego z kim gram ;<) całkiem spory. jeszcze waham się czy nie isc na abyssa x5, zobaczymy co sie znajdzie :P

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

JesseJames

Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.

okej

HoN < LoL

psychotrance

LF CP (sorc/necro/sps bądź Overlord)

btw witam wszystkich

LentroN

Шабака
Cytat15 october - start vote for new server`s options, rates ect.
Info in "News" section or this thread.

tevin

witam psychotrance :)

Ja za to poszukuję wybierającego się klanu(cp raczej odpada ). Profka do ustalenia, ale najlepiej ol/wc/ee/zerk/aw.
Kontakt na pm lub gg 28197434 z góry dziękuję :)

LentroN

Moze znacie klany ktore wybieraja sie tam i sa godne polecenia?

Widze troszke osob idzie,nawet przez mysl przeszlo mi sprobowac razem stworzyc cos wlasnego,zeby kazdy nie wyruszal samotnie,ale kto tam bedzie chcial grac pod wodza takiego nuuba jak ja :D ,wiec jezeli ktos ma jakies konkrety prosze o PW.

Pozdrawiam

Kazuya

Cytat: LentroN w Październik 12, 2010, 08:25:59 PM

Widze troszke osob idzie,nawet przez mysl przeszlo mi sprobowac razem stworzyc cos wlasnego,zeby kazdy nie wyruszal samotnie,ale kto tam bedzie chcial grac pod wodza takiego nuuba jak ja :D ,wiec jezeli ktos ma jakies konkrety prosze o PW.

Pozdrawiam
ooc
rpg x5 [gh85]

Paskudny

Pozdrawiam
BMF, Lexy, TZ i inne ścierwo pewnie znowu tam zawita na tydzień, 2 :D

xXxFelekxXx

Cytat: Paskudny w Październik 12, 2010, 09:30:03 PM

Pozdrawiam
BMF, Lexy, TZ i inne ścierwo pewnie znowu tam zawita na tydzień, 2 :D

bmf gra w aiona , lexy się rozpadły już do reszty chyba , a tz grać będzie napewno ;p

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

x3nomorph

BMF tez bedzie grac, wystarczy kuknac ich forum  :beksa:
new future.

sestokacjusz

Cytat: x3nomorph w Październik 12, 2010, 09:51:55 PM
BMF tez bedzie grac, wystarczy kuknac ich forum  :beksa:

a po 2 tygodniach znowu  emoquit  bo beda plakac ze "donaci" ich jada jak dla mnie mozna ich okreslic jednym zdaniem za mocni na l2j-oty  za slabi na konkretny server

xXxFelekxXx

mhm myślałem że znudziło im się to failowanie na rpg po x30 i x5 no ale cóż , widzę że nowe rpg będzie miało swoisty klimat

JesseJames

imo zagraja, ostatni chcialem beke zrobic ale nie dali sie :D

okej

HoN < LoL

Duo

Cytat: xXxFelekxXx w Październik 13, 2010, 12:54:03 AM
mhm myślałem że znudziło im się to failowanie na rpg po x30 i x5 no ale cóż , widzę że nowe rpg będzie miało swoisty klimat

xXxxXczescfelekplxxXxpl
hellguardz clam lider widze i gnije  hahaha

Uploaded with ImageShack.us

sestokacjusz

prawda jest taka ze jakby zebrac wszystkich polakow co tu sie deklaruja  isc  w jeden klan  to by niezla banda z tego wyszla( porownujac kto ile gdzie gra gral i co osiagnal ) niestety   chyba sie jeszcze nie urodzila  osoba ktora by to ogarnela :D zeby sie ooc   z bobami   czy leksy z tz nie zagryzly hahaha znajac zycie skonczy sie tak jak na x5  10 polskich klanow  i war kazdy z kazdym  nic nei osiagajac   a wstyd tylko robiac

myszekmiki

Wiadomo juz jakie będą raty servera ?? Bo x15 to chyba troche za duże ?

xXxFelekxXx

Cytat: Duo w Październik 13, 2010, 03:02:42 AM
Cytat: xXxFelekxXx w Październik 13, 2010, 12:54:03 AM

xXxxXczescfelekplxxXxpl
hellguardz clam lider widze i gnije  hahaha

Widzę kolejny retard fail bmf member nawet flamować nie potrafisz ? Boli cię że ktoś prawdę napisał ?

Cytat: sestokacjusz w Październik 13, 2010, 11:30:40 AM
prawda jest taka ze jakby zebrac wszystkich polakow co tu sie deklaruja  isc  w jeden klan  to by niezla banda z tego wyszla( porownujac kto ile gdzie gra gral i co osiagnal ) niestety   chyba sie jeszcze nie urodzila  osoba ktora by to ogarnela :D zeby sie ooc   z bobami   czy leksy z tz nie zagryzly hahaha znajac zycie skonczy sie tak jak na x5  10 polskich klanow  i war kazdy z kazdym  nic nei osiagajac   a wstyd tylko robiac

Takie są polskie realia nie opłaca się robić 1nego polskiego clanu z 2/3 etc bo w każdym z danych klanów zawsze się znajdą dzieci które popsują atmosferę i kulturę w clanie . Ja tam wole grać w parę party znajomych niż się wykłócać o wyższość z ludźmi z 2 clanów .

nawrot

Lf Const pt  ( Mogę grać każdą klasą poza SWS) gg 5850612 proszę o kontakt :)

thorm1989

slyzalem ze anymen sklada party na x15 :D
.i.