Robe set - różnica

Zaczęty przez Decimus, Sierpień 22, 2010, 05:55:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Decimus

czy może ktoś mi wytłumaczyć jaka jest różnica między dnet robe set a dynasty robe set? i co lepiej kupić a także jakie są ceny tych setów, przypominam że gram na Infinity.

Z góry dzięki za pomoc

HellSign

Cytat: Decimus w Sierpień 22, 2010, 05:55:55 PM
czy może ktoś mi wytłumaczyć jaka jest różnica między dnet robe set a dynasty robe set? i co lepiej kupić a także jakie są ceny tych setów, przypominam że gram na Infinity.

Z góry dzięki za pomoc

DNET>all

o ceny popytaj hero ing
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Margrit

dn ok 100dc +/- 10dc, zalezy od artybutu wsadzonego w niego, jesli chodzi o dynasty to cena waha sie od 10-20dc

Decimus

orientuje się ktoś ile % Dynasty Robe Set dodaje Do M.Atk.?

HellSign

Cytat: Decimus w Sierpień 23, 2010, 05:14:06 PM
orientuje się ktoś ile % Dynasty Robe Set dodaje Do M.Atk.?

z sa 15%
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Decimus

mam takie pytanie, gdyż jestem zainteresowany zakupem dla mojego Storm Screamer set Dynasty Robe, i teraz pytanie czy coś trzeba będzie zrobić aby tunika miała właściwośći wizard czy to będzie od razu? niech ktoś mi to wyjaśni :)

Calmodi

potrzebujesz tylko kupic 560 Ancient Tome's i poszukac kraska na HB, mozna go bardzo latwo znalezdz, musisz obleciec chimerki i przejsc przez ta duza metalowa brame, znajedziesz tam jeziorko i namiot kolo tego jeziorka a w tym namiocie pojawi sie legendary blacksmith Shadai (pokazuje sie co 12 i po kolejnych 12 znika) poczekasz az sie pojawi i zrobione :). Wydaje mi sie, ze powinienes kupic bez wiekszych trudnosc set z wbitym ablity (wizard albo cos innego) wystarczy pospamowac troche albo poprosic poprzedniego wlasciciela zeby ci wsadzil albo zmienil na inne ability.

ViveN

Ostyatnio na infinity nie ma zadnych trudnosci z kupnem dyna i 7-9lvl atr wiec zastanów sie czy wolisz go robic czy kupic gotowy.

Decimus

ViveN

Cytat: Margrit w Sierpień 22, 2010, 06:40:02 PM
dn ok 100dc +/- 10dc, zalezy od artybutu wsadzonego w niego, jesli chodzi o dynasty to cena waha sie od 10-20dc

Mysle ze taniej by kupił

Decimus

Chyba zdecyduje się kupić gotowe :)