Nowy serwer|| x9 Rates || Valkyrie

Zaczęty przez HellSign, Marzec 24, 2010, 02:05:17 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ViveN

Cytat: ScovY w Czerwiec 24, 2010, 12:35:47 PM
Za wcześnie i miało nie być S80. Tyle dobrze ze nie ma DNetów.

Jeszcze troche i Dn set wprawadza wcale bym sie nie zdziwił.

ScovY

Mnie też by to nie zdziwiło, ale oby tego nie zrobili bo zjebią serwer.
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

ViveN

Ja myśle że ten serwer powstał pod dote bo na innych podserwerach juz ludzie osiągneli co mieli osiągnac i nie kupuja dc, stworzyli nowy serwer narobli checi ludzą chcacym grac bez donaci on sprzedali postacie sprzet i przenisli sie na x9 teraz jest donacjia i znów płaca za dobre eq. Takie jest moje zdanie. :?

ScovY

Na pewno nowy serwer = nowe dochody.  :)
Ale patrząc na allegro nie ma takiego zainteresowania coinami, a nie każdy kupuje bezpośrednio od Drake.
Mam tez takie zdanie ze ludzie którzy mieli jakiś fajny sprzęt na x5,15... przenosząc się na x9 klanem wiedza o co chodzi w l2, jak się szybko dorobić i właśnie nie będą dotować tylko ogarną i zdobędą sprzęt sami.
Ale i tak zostaje duża cześć graczy, którym się najprościej nie chce lub po prostu nie wiedza jak do czegoś dojść ...  :D
server red - "ScovY

retired Dragon Network

ViveN

Klan który najszybciej  sie rozwinie zdominuje grand bosyy najlepsze lokacjie do farmy i expa a całęs reszcie pozostanie 2 opcjie dołączyc do tego klanu lu niestety allegro. A tak btw  fajny avatar ScovY.

ScovY

No to też racja.
Co do avatara, dzięki  :D
server red - "ScovY

retired Dragon Network

Zovi

Zachęcam wszystkich do wrzucania screenów waszych postaci, ekip, raidów itp. w TYM temacie. Najlepiej oczywiście z valkyrie.
Tak BTW. Thorns grasz tutaj jeszcze skurczybyku ? :)
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Thorns

Cytat: Zovi w Lipiec 06, 2010, 02:01:00 PM
Tak BTW. Thorns grasz tutaj jeszcze skurczybyku ? :)

hmmm ikonka gdzieś jest na pulpicie ;)

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

bloow

witano, jak tu wyglada sprawa subki dn bo nie moge sie polapac..?
wiem ze subowac mozna dopiero na retailowej subie no i am pare pytan

1. czy retail moze miec ponad 80 lvl ? (bo przeciez zsubowana postac powinna miec mozliwosc 85lvl)
2. retaila mozna brac z jakiejkolwiek klasy poza drobnymi wyjatkami wiec jakie jest ograniczenie suby dn ..?
   jezeli np gram elfem i wzialem retaila na gladiatora to bede mial gladiatora + wybrana subke w ciele elfa tak?
   i teraz pytam czy skoro wybralem glada na retaila to sube DN wybieram z rasy humana czy elfa czy moze nie ma ograniczen ?
3. i pytanie za 1000 punktow, jezeli suby DN sa mozliwe na retailu to mi wychodzi ze te skille
   ktore mozna brac z subek retailowych (te 60 75 lvl itd) mozna brac tylko na maina wiec
   nasze zsubowane postacie beda troche niewypasione tak ?

namotalem troche ale mi wychodzi ze jest jak pisze.. moze ktos to wytlumaczyc..? tnx

Calmodi

Mozesz wbic 85 na subce retailowej bez problemu, subka jaka mozesz wybrac zalezy od klasy jaka zabrales na retailu np: jezeli na retailu masz gladiatora to bedziesz mogl go zsubowac tylko z postacia rasy ludzkiej (he/sorc/necro/bp/wl). Odpowiedz na ostatnie pytanie jest dosc prosta, jezeli mowa o certyfikowanych skilach to niestety ale musze cie zmartwic, mianowicie na chwile obecna one nie dzialaja i co moge dodac od siebie to watpie ze beda dzialac na DN.

ScovY

Niestety, ale na retailu możemy wbić tylko lvl 80 na mainie 85.
Przynajmniej tak jest na x9
server red - "ScovY

retired Dragon Network

Calmodi

zgada sie 80, pamietam ze GM zapowiadal ze zamierza to zmienic i mysalem ze juz to zrobil :>