Dert

Zaczęty przez FutroZryby, Sierpień 02, 2010, 09:24:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Xaxunio

Cytat: seken w Sierpień 05, 2010, 11:45:41 AM
Cytat: kamalgi w Sierpień 05, 2010, 09:35:40 AM
Może streszczenie wszystkich odcinków jakiegoś anime-tasiemca??
Pierw Dert by musial obejrzec to anime  :P

Taaa, tak samo jak uczniowie czytają lekt'ó'ry i je opowiadają  :P
Nudzi ci się?

Kliknij i pomóżA jak mi chcesz pomóc to tu kliknij http://amorion.pl/?p=2585
http://r14.bloodwars.interia.pl/r.php?r=83836
:P

Pomógł ci ktoś na forum? Podziękuj.
Albo będzie taki cuś:

Cytat: PuFF w Marzec 07, 2011, 09:45:23 AM
wypisałem certy do pve jak i pvp :) i kurfa + nie dostałem !
//No dobra, masz plus :P Pytającemu to się przyda. Apocalyptik
:dw_4_3:

FutroZryby

Cytat: Naito w Sierpień 05, 2010, 04:57:39 AM
jezeli nie masz zadnego glosu w tej sprawie, to laskawie nei offtopuj w moim topicu bo poleca%

Cytat: seken w Sierpień 05, 2010, 11:45:41 AM
Cytat: kamalgi w Sierpień 05, 2010, 09:35:40 AM
Cytat: Madith w Sierpień 05, 2010, 08:04:53 AM
Natomiast jezeli o mnie chodzi, dert musialby zrobic mega wypasiona prezentacje na mega trudny temat i obiecac, ze bedzie wyjatkowo grzeczny bo inaczej bo kolejnym wybryku perm ban bez mozliwosci powrotu. A wtedy bedziemy mogli podziwiac kreatywnosc derta w wymyslaniu nickow :P

Może streszczenie wszystkich odcinków jakiegoś anime-tasiemca??
Pierw Dert by musial obejrzec to anime  :P
kto wie mzoe znam jakies bajki ale tylko te sprzed 10-12 lat bo pozneij przestalem ogladac :/

perfecT

Polecam DB DBZ DB GT ;D Jak napisałbyś recenzję do tego jestem za unbanem:D

Madith

hahaha :d ale musi ogladnac wszystko :P bo inaczej nie bedzie wiarygodne :P
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Kamal

Ja nawet za 10 unbanów bym tego nie obejrzał...

Na początek może Detroid Metal City? :P Przynajmniej nie umrze z nudów :P

perfecT

Cytat: kamalgi w Sierpień 05, 2010, 03:30:07 PM

10 ?
Heh ja co roku oglądam all odcinki ;d Z 700 prawie ich jest

GenesiZ

Cytat: PerfecT w Sierpień 05, 2010, 04:00:01 PM
Cytat: kamalgi w Sierpień 05, 2010, 03:30:07 PM

10 ?
Heh ja co roku oglądam all odcinki ;d Z 700 prawie ich jest

bo ty masz 14 lat i błogie życie
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

perfecT

No nie co rok co 2 ;D Teraz to tylko walki oglądam ;D

Naito

Cytat: FutroZryby w Sierpień 05, 2010, 11:58:35 AM
Cytat: Naito w Sierpień 05, 2010, 04:57:39 AM
jezeli nie masz zadnego glosu w tej sprawie, to laskawie nei offtopuj w moim topicu bo poleca%

To mi wystarczy. Już wiem, że to o czym piszesz to tylko dla ciebie głupi nie mający znaczenia tekst, mający na celu zrobienie wariatów z administracji i innych naiwnych moderatorów, w związku z czym jestem za podtrzymaniem dożywotniego bana, którego słusznie otrzymałeś.
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

FutroZryby

Cytat: Naito w Sierpień 05, 2010, 08:04:34 PM
To mi wystarczy. Już wiem, że to o czym piszesz to tylko dla ciebie głupi nie mający znaczenia tekst, mający na celu zrobienie wariatów z administracji i innych naiwnych moderatorów, w związku z czym jestem za podtrzymaniem dożywotniego bana, którego słusznie otrzymałeś.

ech naito naito,
po co ja mam z toba dyskutowac o unbanie skoro nawet nie mogles mi avka usunac przystojniaczku
to tak jakby ze strykiem rozmawiac o nowinkach komputerowych

btw slyszalem ze chcesz grac u felka w klanie, jezeli to prawda ze swojej strony moge obiecac gorace przyjecie na tsie w zamian za neiwielko pomoc w napisaniu streszczenai paru bajek

Naito

Tak się składa, że ty czegoś nie rozumiesz, ale co tam niech będzie po twojemu. Co do Felka to coś źle słyszałeś lub źle zrozumiałeś moje słowa w których napisałem "Felek myślisz tam grać czy nie ? Bo jeśli tak, to z chęcią bym pograł z tobą jak dawniej na RR" A to "jak dawniej" wcale nie znaczy, że u niego w klanie, ponieważ jeśli się kogoś zna dość długo to nie trzeba być  z nim w jednym klanie, po to aby móc sobie razem pograć.

Pomóc z bajkami, niestety też ci nie mogę, ponieważ ostatnią i jedyna bajką jaką oglądałem był "Dragon Ball Z" na RTL 7 jeszcze jak miałem 8-9 lat.

Wracając do tematu, tak jak napisałem dla mnie w dalszym ciągu jesteś krótko mówiąc "nikim" i nie zamierzam więcej wchodzić z tobą w jakąkolwiek rozmowę, ponieważ nawet nie uszanowałeś tego, że pomimo wszystkiego co nas podzieliło w dalszym ciągu byłem za zdjęciem ci bana na koncie którego używałeś.

Pozdrawiam i radze zmienić podejście do świata i ludzi, którzy na nim żyją, ponieważ jeszcze nie raz przekonasz się ile tak naprawdę możesz.
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

seken

Cytat: PerfecT w Sierpień 05, 2010, 07:15:12 PM
No nie co rok co 2 ;D Teraz to tylko walki oglądam ;D
ka me ha me ha ftw!!!

FutroZryby

Cytat: Naito w Sierpień 05, 2010, 08:40:34 PM
Tak się składa, że ty czegoś nie rozumiesz, ale co tam niech będzie po twojemu.
bog zaplac

Co do Felka to coś źle słyszałeś lub źle zrozumiałeś moje słowa w których napisałem "Felek myślisz tam grać czy nie ? Bo jeśli tak, to z chęcią bym pograł z tobą jak dawniej na RR" A to "jak dawniej" wcale nie znaczy, że u niego w klanie, ponieważ jeśli się kogoś zna dość długo to nie trzeba być  z nim w jednym klanie, po to aby móc sobie razem pograć.
okej

Pomóc z bajkami, niestety też ci nie mogę, ponieważ ostatnią i jedyna bajką jaką oglądałem był "Dragon Ball Z" na RTL 7 jeszcze jak miałem 8-9 lat.
i tak trzymac

Wracając do tematu, tak jak napisałem dla mnie w dalszym ciągu jesteś krótko mówiąc "nikim" i nie zamierzam więcej wchodzić z tobą w jakąkolwiek rozmowę
chyba sie komus 2 swiaty pojebaly, tak na forum jestem nikim bcoz naito jak i reszta proelonastoletnich modow uwaza ze zwykli uzytkownicy przegrali zycie i sa nikim...

że pomimo wszystkiego co nas podzieliło w dalszym ciągu byłem za zdjęciem ci bana na koncie którego używałeś.
co mnei obchodzi za kim/czym byles skoro nei masz na to zadnego wplywu poniewaz jestes pionkiem na forum

Pozdrawiam i radze zmienić podejście do świata i ludzi, którzy na nim żyją, ponieważ jeszcze nie raz przekonasz się ile tak naprawdę możesz.
Pozdrawiam i radze rozroznic 2 swiaty

Materid

Cytat: FutroZryby w Sierpień 05, 2010, 09:25:02 PM

co mnei obchodzi za kim/czym byles skoro nei masz na to zadnego wplywu poniewaz jestes pionkiem na forum

I tu sie mylisz. Ostateczna decyzje podejmuje administrator/rzy forum ale prosba jest ona rozpatrywana przez całą administracje *czyt. moderatorow/supermoderatorow/administratorow*. Ich decyzja ma wpływ na decyzje ostateczna.
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Madith

Niestety Koszałka i Polgary nie ma i nie wiem dokładnie za ile się pojawią. Dlatego sam podejme decyzje i myślę, ze czerwoni sie ze mna zgodza.

Niestety, po wysluchaniu opini moderatorow, konto dert'a NIE ZOSTANIE ODBANOWANE a KAZDE następne jego konto zostanie ZBANOWANE.

Myslalem, ze skoro juz prosisz nas o unban i obiecujesz poprawe bylo szczere..ale po przeczytaniu kolejnych Twoich komentarzy i opini co do Naszych moderatorow nie moge sie zgodzic na pozostawienie Ciebie na tym forum.
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Koszałek Opałek

Nic dodac, nic ujac.
"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,
stosownie do charakteru myśli, któreśmy wysłali."

"Myśli nasze tworzą nasze oblicze i nadają mu właściwe indywidualne piętno.
Nasze myśli określają ruch, postawę i kształt całego ciała."