Szukam klanu const party

Zaczęty przez Dritz, Wrzesień 24, 2010, 08:03:37 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dritz

Witam serdecznie wszystkich !!!

Po latach granych na l2j czas zmienić co nie co i przejść na officiala. Patrzałem na EU, ale z tego co wyczytałem pełno botów i serwery powoli padają. Postanowiłem przejść na L2RU OFF.

Imię: Patryk
Nick: Dritz
student więc czasu mam wolnego
online: 6h+, na początku więcej bo zaczynam od zera i trzeba będzie nadgonić const party. Chyba, że znajdzie się jakieś co niedawno zaczęło grę
Gram od c3. Pojęcie o grze mam tylko tak jak pisałem większość to L2J więc nie raz będę się dziwił, że coś działa tak a nie inaczej.

Szukam aktywnego ogarniętego party z minimum online 5h+ mogę się przystosować do godzin gry. Mi pasuje tak od 15 do 3-4.
Na pewno będę używał PA tylko będę potrzebował pomocy odnośnie kupna jego. Do komunikatora się przystosuję chociaż najbardziej pasuje mi Voice Chatter. Słuchawki i mikrofon posiadam. Mam chęci do gry i aspiracje. Nie mam zamiaru grać tu tylko miesiąca. Const party i klanu szukam więc na dłużej niż tydzień. Grę zacznę od 1 października.

Klasy, którymi mogę grać:

Z tymi miałem doświadczenie i mogę grać: Paladin, Warlock, SpS, Phantom Summoner, Overlord, Berserker, Soulbreaker.

zero doświadczenia, ale chętnie pogram (będę potrzebował jakiegoś mentora :P ): Gladiator, SwS, BD, TK, SK, SE, EE, Tyrant, WC, Spoil, Craft.

swan

Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2011, 01:38:09 PM
Nie wiem jak teraz, ale kiedy startowałem pół roku temu na Lancerze
Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2011, 03:58:53 PM
Myślę, że po ponad roku gry, śmiało jesteśmy gdzieś w top 10 constów
Cytat: Alarion w Wrzesień 19, 2011, 10:39:26 AM
ze startujac na Lancerze na przelomie lutego/marca w 2010

Arimas

To raczej pasuje pod aplikacje do klanu O.o

zróbmy clan l2.com.pl  :P

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Sn4k0r

Dritz

Udało mi sie na komórce wbić na forum. Póki co jestem w delegacji  i jedyny kontakt to komórka lub pm. Jak wróce (1 października) to najlepiej na jakimś  ts/vc/vt pogadać.                                         Swan przeglądałem wszystkie topiki. Widziałeś skład tamtego meele pt? Ol i wc w jednym party. Może maja jakiś dobry pomysł na const ale dla mnie ol to do party magów powinien iść. Ogłoszenie dawałem w kafejce i miałem jakieś 20 min więc dałem najważniejsze info. Szukam jakiegoś ogarniętego const, które ma pojęcie o takim systemie gry.

DarthMyth

Alarion szuka drajwera n swsa 80+ :)
StormScreamer 85/ Warlock 75/ Titan 76/ Warcryer 75 Franz[RETIRED]
Vraghor Doomcryer 80+ Ru-Off - Lancer - Amber Party member - [ACTIVE]