Shadow of arcana - [Gracia Epilogue]

Zaczęty przez AsoQ, Grudzień 27, 2010, 10:37:51 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Fat4lity

Cytat: AsoQ w Grudzień 28, 2010, 09:18:56 PM
Za to Ty powinieneś teraz wyłapać warna jeśli Ryane będzie konsekwentny. Cieszy mnie to, że Ty jako user masz prawo do banowania ludzi dalece przewyższających Cię intelektem i posiadaniem własnego życia poza forum fightingiem.
Jesteś zwykłym ... wykropkowane ponieważ mam swoją kulturę :) i lada moment poczujesz, że masz w spodniach kupę od napinania się przy pisaniu postów w tym temacie.

btw. obrażasz graveland, jego administrację oraz forum Gla.

Ja warna? Za to że przeciwstawiam się takiemu śmieciowi twojego pokroju i staje po stronie tego forum? Chyba sam nie wiesz co piszesz...
Tak, swoim serwerem właśnie udowodniłeś swoją inteligencję :P
'Kupę w majtach' zwykle mają tak kulturalni ludzie twojego pokroju gdy przychodzi co do czego...
O administracji i forum nie pisałem, więc nie wmawiaj mi mistrzu a gravelanda owszem, bo to lol serwer, widzę że wzorujesz sie na nim ;)

GF, HF MF :P

driki

mam płacić za granie na lol servie? zwłaszcza ze są servery takie jak theonline/rpg ? aha ok xd

AsoQ

Strona dodana jednak jest nadal moderowana stąd mogą wystąpić problemy z połączeniem. Robimy ją sami od podstaw jednak spec od html się zapodział i musimy ją powoli przygotowywać sami dlatego opóźniło się trochę wszystko.

Asog

Proszę o usunięcie żenującego tematu !
Kotlet.pl ?
Dodałem taką dotacje u siebie na serwerze bo zarobiłem tyle ile chciałem i po prostu chciałem zamknąć BS
Dla twojej informacji zarobiłem około 3k na czysto .
Jak bym chciał odpalić nowy serwer na pewno bym sobie nie dał niku AsoQ
Proszę moderatora o sprawdzenie IP :
mariucha
AsoQ
Podejrzewam , że to ta sama osoba

GenesiZ

Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

Ryane

AsoQ

Wraz z paroma osobami chcieliśmy się dowiedzieć co odpowiesz asog :D reszta bezimiennych lolów typu Fat4lity to nie był mój cel.

Fat4lity

Cytat: AsoQ w Grudzień 28, 2010, 10:01:45 PM
Wraz z paroma osobami chcieliśmy się dowiedzieć co odpowiesz asog :D reszta bezimiennych lolów typu Fat4lity to nie był mój cel.

Aleś Ty dowciapny ;)

toshiro-

cukier

mariucha

Cytat: Asog w Grudzień 28, 2010, 09:57:04 PM
Proszę o usunięcie żenującego tematu !
Kotlet.pl ?
Dodałem taką dotacje u siebie na serwerze bo zarobiłem tyle ile chciałem i po prostu chciałem zamknąć BS
Dla twojej informacji zarobiłem około 3k na czysto .
Jak bym chciał odpalić nowy serwer na pewno bym sobie nie dał niku AsoQ
Proszę moderatora o sprawdzenie IP :
mariucha
AsoQ
Podejrzewam , że to ta sama osoba

Niestety Sherlockiem Holmesem nie bedziesz, podobnie jak administratorem serwera l2 ^^

AsoQ

Cytat: Fat4lity w Grudzień 28, 2010, 10:07:10 PM
Aleś Ty dowciapny ;)

A Ty mimo, że wiedziałeś o co chodzi i tak pozostajesz idiotą :D

Naito

Cytat: AsoQ w Grudzień 28, 2010, 09:06:47 PM'To forum upadło' popieram administrację Graveland.pl.

Skoro upadło tzn, że nie masz na nim czego szukać, a już na pewno nie reklamy więc do widzenia i zapraszam na forum Gravelandu.

Temat wyląduję w archiwum za kilka dni, ze względu na treści zawarte w tej prezentacji.
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans