JESTEM W WIĘZIENIU Z KTÓREGO NIE MOŻNA WYJŚĆ!!! POMÓŻCIE!!!

Zaczęty przez Hana, Listopad 19, 2005, 05:10:47 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hana

Po tym jak kupiłam zbroję, broń na S i smoka zostałam automatycznie przeniesiona do więzienia. Piszę  /unstuck - działa i zaczyna przenosić mnie, lecz po chwili umieram i znowu jestem w więzieniu.
Nie wiem co robić!!! Jacyś debile są w tym więzieniu i nawalają się cały czas, bo nie można wyjść!!!! PROSZĘ POMÓŻCIE!!!!! :(  :(  :(  :(  :(  :(
Nie byłam PK, ani nikogo nie zabijałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hana

Kirdan

Podaj nazwe serwera na jakim grasz to może uda mi się coś wykminić. Pierwszy raz się spotykam z tym przypadkiem

Rake

Hehehe czyżby Zeus? :twisted: Jeśli wylądowałaś w mamrze to masz dwa wyjścia:
1.zacznij grypsować :lol:
2.napisz pm do gm'a wyjaśniając co się stało itd.To właśnie gm'owie przenoszą graczy popełniających "wykroczenia" do więzienia.
[

Kirdan

Zastanów się czy:

1)nie jechałaś na smoku w mieście
2)nie upuściłaś żadnych itemów na ziemie
3)nie uzywałaś 2 klientów l2 w tym samym czasie
4)nie próbowałaś oszukiwać wykorzystując bugi etc..
5)nie przezywałaś innych
6)nie atakowałaś NPC

i czy nie przyzwałaś smoka klawiszem F bo jakiś koleś dostał się za to do więzienia O_O

Cytat: rakemiHehehe czyżby Zeus?

Server Rates:
- 5000x EXP
- 5000x SP
- 7000x Adena
- 125x Drop
- 10000x Quest Reward

Chyba nie :D

Hana

jechalam na smoku w miescie!!!!  NO I CO DO CHOLERY MAM ZROBIĆ!!!!
Hana

Kirdan

Cytat: rakemi1.zacznij grypsować :lol:

Odczekać 8 dni kary  :evil:  GMowie nie popuszczą bo ludzie już ich błagali na forum.

Hana

Hana

Tyr

Lineage 2 Classic EU

Magus

Jak wyglada takie wiezienie??...Hana przeslij nam pare fotek z wakacji w 3-gwiazdkowym hotelu :P ... Mi kiedys Noxy tez proponowal cos takiego bo wyrzucalem jakies smieci na wastelandzie...huh sam GM do mnie przemowil :)
no ale byl rebot i naszczescie nie musialem sie popisywac moja doskonala umiejetnoscia angola...:P
******Silkroad******
server:TROY
nick:Denhur
job: bedzie Thief :)
lvl: 19+ :D
equip: Armor/Blade+Ice
clan: chwilowo nie mam :)
*****Lineage II*****
serwer: Paradise
nick:Denhur    
klasa:SK
lvl:32+

Arthas

Heh, na Starisie siedziałem w wiezieniu. Taki sobie pokoik bez drzwi, klamek i okien :P ale uzyłem soe i byłem w mieście. A trafiem do nie go za to że wystawiłem sklep w nie dozwolonym miejscu ( Zostawilem sklep, ide AFK przychodze i patrze wiezienie, okazalo sie ze kiedy mnie nie było to GM coś mowił o przestawieni sklepow bliżej tej statuły w giran, a że mój stał przy ścianie to wylądowałem w wiezieniu ;) )

A co do dropów to chodziłem po LoA i zabijałem marluki, nie podnosząc po nich strzał których dropią w ch*j. Napisał do mnie Silvae że jeżeli ich nie pozbieram to zniszczy mi losowa rzez z eqipa  :evil: ....pozbierałem :P

Tyr

a co dostajesz do jedzenia :P <LOL>
:D
--
sora za dwa posty moze ktoś usunąc tego poniżej :D bo mimo zapewnieniom Sala ja nie moge :D

edit by Beatonix : Usunąłem wedle życzenia i sie ciesz że przez przypadek ci ostrzeżenia nie dałem już mialem kliknąc tak zanim sie sklapnolem że to nie ten przycisk ^^
Lineage 2 Classic EU

Skrzat

no ja pamietam te czasy na extreme, tez siedzialem w kiciu, ale to nie bylo takie wiezenie bo wystarczy ze uzylem soe i juz z niego wyszlem... hehe najlepsze bylo jak wrzucali tych co w zlym miejscu sklep ustawili na ten wielki pomnik w giran albo na katedre hehehe
Skrzat to faja....

Ustaw w swójej sygnaturce i pomóż Skrzatowi zdobyć dominacje nad światem

Beatronix