Zmiana kroniki na starszą.

Zaczęty przez MnR, Październik 10, 2010, 01:58:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

MnR

Witam serdecznie mam pytanie.
Czy da się zmienić kronikę Freya na Epilouge? Ponieważ znalazłem dość fajny serwer ale nie chce mi iść na Freyi,nie posiadam instalek do żadnych z kronik,jeżeli znacie jakiś sposób proszę napiszcie to w tym temacie!
Pozdrawiam.

Kamal

Jeżeli posiadasz Freyę, możesz połączyć się z epilogiem - kwestia zmiany folderu system

Inny sposób: pobierz epiloga

MnR

Ale problem w tym gdy pobrałem system z tego serwera i się zarejestrowałem po czym odpaliłem grę,zalogowałem się i... jakiś napis "This protocol is diffrent" czy coś w tym stylu,a nie chce ściągać od nowa L2 ponieważ mam słaby internet i brak miejsca na dysku,a Freyi nie chcę usuwać.

Kamal

MnR

Powiem tak mój dysk ma 30 GB z czego 15GB to piosenki...

xBlank

Cytat: MnR w Październik 10, 2010, 05:02:54 PM
Powiem tak mój dysk ma 30 GB z czego 15GB to piosenki...
Nie chce myśleć ile tych piosenek masz .. ale ile sluchasz ^^ jestem pewny za 9/10 nie sluchasz wiec radzilbym je usunac :>
a jak chcesz miejsce na dysku kup sobie przenosny dysk.L2 sie na nim zmiesci a poza tym jest nie drogi naprawde polecam.
You are not what you were born
But what you have It in yourself to be.
If you make yourself more than just a man
If you devote yourself to an ideal
and if they can't stop you
you become something else entirely...
       ... a legend..

br2yd4l

dysk 30gb musi być tak stary, że pewnie i tak Ci się zaraz rozpadnie. One wytrzymują około 5 lat normalnego użytkownia :P

Whtever walks in my heart,
Will walk alone...

Kamal

Cytat: br2yd4l w Październik 10, 2010, 09:37:41 PM
dysk 30gb musi być tak stary, że pewnie i tak Ci się zaraz rozpadnie. One wytrzymują około 5 lat normalnego użytkownia :P
Nie zawsze. W moim starym kompie dysk 10tka do tej pory ma 0 bad sectorów, a leci już 11 rok.

@OnTopic

Spróbuj pobrać czysty system Epilogue i tam wkleić jeszcze do niego system z serwera :)

MnR

@up
Wielkie dzięki zadziałało. ;)
Temat do zamknięcia.