Goddess of Destruction - News

Zaczęty przez damoon, Październik 13, 2010, 03:31:23 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Insektor

Co znaczy taki mały żółty kwadrat na środku ekranu? Wyskakuje mi często podczas pvp na 1 -2 sekundy.
Piszę poprawnie po rusku.

roli

wydaje mi się, że jak w to klikniesz to czasem daje ci to mini cova na kilka sekund, a czasem jest to jakiś kombo skill, którym atakujesz przeciwnika.

netheril

Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Itherus

Wczoraj sprawdzaliśmy kilka wariacji i ku mojemu zdziwieniu drum melody czyli nowy cov zdecydowanie wypada gorzej od starego cova, drum melody nie dodaje 20% do HP i co najważniejsze cov enchantowany na +15 nie zabiera speeda drum melody obcina go az o 15% i nie daje możliwości enchantu na zmniejszenie tej kary. Kolejnym ogromnym przeoczeniem przynajmniej w mojej ocenie jest nowy zestaw dance na BD tuz przed zmiana profki na 4. Mianowicie o ile nie da rady dorzucac dance do wrzuconych bufkow enchantera o tyle istnieje jeden jedyny który sie nie stakuje i daje az 100% m.crit.rate!!. Fakt jest taki ze wymagane jest trzymanie takiej postaci off pt nie utrudnia znaczaco zycia skoro pt magów dostaje takiego boosta w pve/pvp....

Alarion

no cóż, teraz zasadnicze pytanie brzmi:

czy CoV jest auto unlearn, czy można decydować o jego stracie/pozostawieniu?

Jak to się będzie miało do cancela? Czy przypadkiem jakieś profki nei posiadają cały czas starego cancela, który właśnie skutecznie czyści buffki z 2/3 profki?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Itherus

Cov na 100% kasuje sie w momencie odebranie 4 profki podobnie jak FD u daggera. Myslalem bardziej po pozostawieniu go off PT.

Alarion

czyli planujemy pozostawienie Out of pt cov-a i bd-ka? ; p

I cały czas pytanie brzmi: Zakładając, że się to ogarnie, to jak podatne na stratę będą te buffy. Nie wspomnę, że na PvP to raczej chwilowy boost, gdyż ten dance trwa krótko, CoV niewiele dłużej jednak, a sam widziałeś, ile PvP mogę trwać ; D

Cat Drama Maker

Itherus

20% hp i jakies 20 speeda wiecej na dagerze to duzy boost. Takie sa moje spostrzeżenia a czy da sie to jakos ogarnac i czy bedzie sie opłacało to juz inna sprawa. Rogue na podstwowym buff ma 180 speeda .... zal szczegolnie ze na 3 profce mam ma ok 205. Jest dash ale co z tego jesli trwa tylko 15 sek? Nuker ma 2x tp ze zbijaniem targetu co jest jakas masakra dla daggera przynajmniej w poczatkowej fazie gry.

orlok

CytatMianowicie o ile nie da rady dorzucac dance do wrzuconych bufkow enchantera o tyle istnieje jeden jedyny który sie nie stakuje i daje az 100% m.crit.rate!!.

lol, jesteś pewien? To kompletnie wypacza ideę tego update:(
oop:
WC - dla cov
BD - dla m.crit (i ten skill chyba renevala miał w sobie, czy mówisz o zwykłym siren dance?)
ponny - dla ponny buff (nie do sprawdzenia na pts bo zrypali skille low lvl summonów)
To daje taki boost dla magów, że nic dziwnego że koreańcy się skarżą.

Itherus

Jestem pewien na 100% sprawdzałem to z enchanterem w pt, on wrzucil wszystkie swoje bufki, potem ja z BD dorzucałem wszystkie songi jak lecialo tylko jeden sie nie stakował i obydwoje go mielismy. W statach m.crt.rate wzrósł o watrosc dance. Nuki o ile beda z tego korzystały beda najszybciej koksajacym pt  tej kroniki. I to by wsumie tłumaczyło dlaczego na seedzie jedno party nukow porozkładało nas po katach jak klocki 3-4 hity i każdy lezał.

mam nadzieje ze to tylko w PTS

Bubacz

Cytat: Itherus w Październik 04, 2011, 08:16:30 AM
Mianowicie o ile nie da rady dorzucac dance do wrzuconych bufkow enchantera o tyle istnieje jeden jedyny który sie nie stakuje i daje az 100% m.crit.rate!!.

Chyba +100% czyli aktualna szansa m.crit x 2, a nie m.crit za każdym razem....

PS. Nowy cov na lvlu 4. nie zdejmuje speeda. Go, go 99 enchanterom!
Wyczytane z opisów skili na danieldefo.ru, poniżej zamieszczam link z topikiem zbiorczym wszystkich linków o godzie na wcześniej wymienionej stronie...
http://danieldefo.ru/forum/showthread.php?t=38532
---
ShiningWill - Me haz shield!

Solar

Jak to prawda to w następnym updacie będzie wilki nefr nuków i płacz wszystkich ludzi którzy porobią ich na przebudzeniu :D

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Itherus

Start the rhythm of the Dark -opis skilla jak i innych nowych BD na 3 profce.

http://power.plaync.co.kr/lineage2/스펙트럴댄서+스킬

Start the rhythm of the Dark (Spectral Dancer)
Two minutes of magic attack damage of all party members a 100% critical chance, physical / magic / song / dance skill MP consumption by 5%, physical / magic skill reduces cooldown by 20%. Singing / dancing skills in effective use in the state that consumes additional MP is increased. Available at yidoryu weapon.

orlok

No właśnie dlatego pytam, czy był to stary siren dance, czy ten nowy odpowiednik z dodatkowymi bonusami.
Czyli skoro ten nowy, to jeszcze gożej.

Aeon

Pytanie z innej beczki ...
Do grania na pts GoD ruskim wymagany jest konto premium ?

orlok

nie, ale skazany jesteś na granie jednym toonem w danej chwili. Co utrudnia testy.

WiLdEcaRd

Cytat: Itherus w Październik 04, 2011, 11:20:46 AM
20% hp i jakies 20 speeda wiecej na dagerze to duzy boost. Takie sa moje spostrzeżenia a czy da sie to jakos ogarnac i czy bedzie sie opłacało to juz inna sprawa. Rogue na podstwowym buff ma 180 speeda .... zal szczegolnie ze na 3 profce mam ma ok 205. Jest dash ale co z tego jesli trwa tylko 15 sek? Nuker ma 2x tp ze zbijaniem targetu co jest jakas masakra dla daggera przynajmniej w poczatkowej fazie gry.
U nas na ofie był swojego czasu event po którym zostały mi  Letter Collector's Gift increases Atk. Spd. by 15%, Magic Casting Spd. by15%, and Speed by 20 for 2 hours,mysle ze bedziesz skuteczną pomocą w GOD
Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

Redbox

NOWY system Farbek
Bardzo Ciekawe farbki +5 str +1 con nie odejmujac niczego!
Ogromna ilosc epaluetow, fejmu i kasy. Kto ma epaluety radziłbym zatrzymac:)

http://danieldefo.ru/forum/showthread.php?t=41055

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Bubacz

Cytat: Redbox w Październik 04, 2011, 12:49:28 PM
NOWY system Farbek
Bardzo Ciekawe farbki +5 str +1 con nie odejmujac niczego!
Ogromna ilosc epaluetow, fejmu i kasy. Kto ma epaluety radziłbym zatrzymac:)

http://danieldefo.ru/forum/showthread.php?t=41055

W barterze widzę tylko lv4. który daje +5 -1 +20atri, a lv5 jest bardzo rzadką losową farbką za 1kk....
---

Redbox

Легендарная Краска Сила  STR +5 Dex +1 + cos od ognia +25

Koszt lvl 5

8400 epaluetów
6700000 fame
46 000 000 adeny

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Alarion

Cytat: Redbox w Październik 04, 2011, 02:27:07 PM
Легендарная Краска Сила  STR +5 Dex +1 + cos od ognia +25

Koszt lvl 5

8400 epaluetów
6700000 fame
46 000 000 adeny

To za 1 sztuke farbki, a potrzeba ich 10, tak?

Cat Drama Maker

Phoeniks

Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

razios

jesli jest potrzebne to zlozenie nawet lvl1 deye bedzie cholernie drogie ... bo dajesz 1kk i jaka szanse masz ze akurat ci poleci to co chcesz?
I do tego 10x? nie wydaje mi sie cos ;)

Solar

a ile leci eq z jednego moba na forcie ?

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Bubacz

Cytat: razios w Październik 04, 2011, 04:37:44 PM
jesli jest potrzebne to zlozenie nawet lvl1 deye bedzie cholernie drogie ... bo dajesz 1kk i jaka szanse masz ze akurat ci poleci to co chcesz?
I do tego 10x? nie wydaje mi sie cos ;)

Dlatego lepiej już teraz zaopatrzyć się w ke i adenę, kupić sobie topowe na dzień dobry i mieć z głowy, a nie próbować sobie złożyć lvl1 czy 2, które są chyba +5 -4/-3, co dla niektórych klas jest bardzo marną wymianą....
---