Goddess of Destruction - News

Zaczęty przez damoon, Październik 13, 2010, 03:31:23 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

roli

ta sama postać, ale możesz się przełączać między klasami. skille się nie łączą. np masz healera i sub warriora to w jednym czasie grasz tylko jedną klasą. healer ma statsy twojej rasy maga, a warrior statsy z twojej rasy fightera.

Nervoson

gdzie sie podzial teleporter na gracii albo jak inaczej dostac sie na soa?

ractail

Jak klikniesz ten kamień (posąg?), którym kiedyś się wsiadało na statek, to masz opcje teleportów na seedy.
Lancer:
Specnaz team
Naver - Aeore Healer 85+

Mkill

aha czyli rozumiem, coś jak dual - spec w WoW-ie ;p, tylko że drugą klasę masz i musisz ją expic

edit: a jeszcze pytanie, ile mozna miec tych subclass?

roli

Cytat: Nervoson w Październik 15, 2011, 10:39:53 PM
gdzie sie podzial teleporter na gracii albo jak inaczej dostac sie na soa?
alternatywnie możesz wejść po przeciwnej stronie (nie ma na tym screenie)

Alarion

teleporter jest też zaraz tam gdzie doskoczysz u góry.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Delios

Mając maina 85+ który jest już przebudzony i z subą 80, możemy zrobić questa który podbije lvl naszej subki do 85, dostanie przebudzoną klasę odpowiadającą aktualnej i możliwość lvlowania do 99.

Mając subkę BDka, przebudzimy się w enchantera, bez wyboru.
ALE w momencie wejścia GoDa, każdy gracz posiadajacy subkę otrzymał scrolle (są w WH) które pozwalają zmienić subklasę na inną u NPC na nowym Talking Island. (z zachowaniem ogólnych zasad subek - np. mając healera na mainie nie możemy zrobić subki healera).

Quest->  http://power.plaync.co.kr/lineage2/%EB%98%90+%EB%8B%A4%EB%A5%B8+%EC%9A%B4%EB%AA%85%EC%9D%98+%EC%8B%9C%EC%9E%91
Archeage <3

MastJedi

Cytat: roli w Październik 15, 2011, 10:39:05 PM
ta sama postać, ale możesz się przełączać między klasami(...)
Należy dodać, że możesz to zrobić na spocie/w dowolnym miejscu. Nie potrzebujesz żadnego NPC. To jest umiejętność. I coś mi tam dzwoni, że reuse tego skilla to 5 min.
Ale nie piłem ostatnio bilobila i może mi się źle pamiętać, a stary już jestem :)

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Alarion

Delios, bardzo cię zasmucę, ten quest podbija tylko do 81, rudzik go robił wczoraj ; p  Także ciśnij Amberis : D

Mast, re use zmiany subki jest dużo krótszy. Coś około kilkunastu sekund i już możesz ponownie przełączać.

Cat Drama Maker

Delios

oh,
oszukańcze koreańce.

No to ja quituje :P

Cytat: MastJedi w Październik 16, 2011, 07:51:46 AM
Cytat: roli w Październik 15, 2011, 10:39:05 PM
ta sama postać, ale możesz się przełączać między klasami(...)
Należy dodać, że możesz to zrobić na spocie/w dowolnym miejscu. Nie potrzebujesz żadnego NPC. To jest umiejętność. I coś mi tam dzwoni, że reuse tego skilla to 5 min.
Ale nie piłem ostatnio bilobila i może mi się źle pamiętać, a stary już jestem :)

Pozdrawiam

15 sekund
Archeage <3

MastJedi

No to jak mówiłem - źle mi się pamięta :) ale to fajnie w party 1-2 healerów, jak stoją na powiedzmy meduzie to tank się przełącza na healera a jak znów są gotowi do leczenia to wraca na tanka :)
5 min reus nie pozwalałby na coś takiego :)

Pozdrawiam
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight

Alarion

co ty opowiadasz? Naprawdę, nei widziałeś żadnych PvP movie (chociażby ode mnie), że taki patent jak zmiana w trakcie PvP nie ma opcji, by przeszedł...?

Nie wspomnę o tym, że wszystkie debuffy wchodzą dosyć nieźle, trwają krótko i cleansuje się o niebo łatwiej niż kroniki wcześniej, bo cleanse ma reuse na full buffie około 2 sec i drzewo też cleansuje. Niektóre profki/rasy również posiadają cleanse.

Cat Drama Maker

Phoeniks

a poza tym zmiana kasuje wszystkie buffi i nie mozna sie chyba zmieniac w combacie? ;>
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

MastJedi

Kurczę, wy wzięliście na poważnie tego mojego posta? :D

Pozdrawiam
PS Alarion - oglądałem ten z PTSa :)

Alarion

Cytat: MastJedi w Październik 16, 2011, 04:19:51 PM
No to jak mówiłem - źle mi się pamięta :) ale to fajnie w party 1-2 healerów, jak stoją na powiedzmy meduzie to tank się przełącza na healera a jak znów są gotowi do leczenia to wraca na tanka :)
5 min reus nie pozwalałby na coś takiego :)

Pozdrawiam

takich postów jak ten ty masz naprawdę sporo w swoim dorobku, więc nie widzę powodu, żebym miał traktować to jak żart z twojej strony ; p

Cat Drama Maker

Mkill

A ja mam takie pytanie co do zmiany nagle klase na 76+ lvl-u, czy to nie będzie tak że każdy będzie expił teraz postacią której najłatwiej to wychodzi? a potem na 76 lvl zamieni sobie klasę? Albo będzie się grało tylko krasnoludem żeby zarabiać kase na mainie a i tak masz swoja ulubiona klase na krasnalu.

Delios

możesz zmienić sobie klasę tylko i wyłącznie w wypadku jeżeli W DNIU WEJŚCIA GoD miałeś postać 76+
Archeage <3

Mkill

aha, czyli po wyjściu eu f2p i gdy wszyscy będą levelowac od nowa, tego q nie będzie?

Delios

Tak. Nie będzie można zmienić klasy na mainie ani na subie.
Chyba że Rosyjscy przyjaciele wymyślą coś innego i np. dadzą te itemki do zakupu w magazynku($).
Archeage <3

Cezary93

To jak teraz ma wyglądać party nukerów?

Tank
Tank
Tank
Enchanter
Enchanter
Enchanter
Healer
Healer
Healer
Nuker
Healer
Summoner
Nuker
Nuker
Nuker
Nuker
Nuker
Nuker
Nuker
Nuker
Nuker
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

Phoeniks

2 healerow do pvp musi byc, mile widziany jest lucznik w party magow, bo jego runa daje boosta do cast. speeda
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

r3ni

Tank, Enchanter, Healer, Healer, Nuk, Nuk, Nuk.   
Być może będzie też dobra opcją dodanie summonera zamiast jednego nuka.
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

Cezary93

No niby tak, czyli wariant drugi, ale nie widzi mi się pt magów z dwoma nukerami tylko.
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

ractail

Racja, z jednym healerem na pvp jest kupa. Najlepsze są chyba teraz miksy różnych klas, przy czym ja bardziej preferuję dystansowe profki. No i tank musi być. A łucznik w party zwiększa regen mp, której nukerom w tej kronice chyba najszybciej ubywa.
Lancer:
Specnaz team
Naver - Aeore Healer 85+

r3ni

Koreańce twierdzą że mixy się nie opłacają, podobno lepiej robić cp stricte archerów / nukerów. Chociaż jaka jest prawda to dowiemy się pewnie za jakiś czas.
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com