Kto wygra starcie Avatarów?

Zaczęty przez Arannel, Październik 13, 2010, 07:06:02 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kto bedzie hero w tym miesiącu?

DefrO
20 (37%)
BoonSun
8 (14.8%)
ErrOrCrC
14 (25.9%)
Jango
7 (13%)
Ikares666
5 (9.3%)

Głosów w sumie: 53

Głosowanie skończone: Październik 31, 2010, 06:06:02 PM

Azella

to był najkrótszy listopad w dziejach :D
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Sn4k0r

Cytat: Azella w Listopad 02, 2010, 02:16:08 PM
to był najkrótszy listopad w dziejach :D

Ale za to jakże zaskakujący :D

Bubacz

Kiedyś były 32 dniowe miesiące na ruoffie ;p tu wszystko jest możliwe ^^
---
ShiningWill - Me haz shield!

Gorthall

Error dyskwalifikacja, za dużo sterydów, od dawna to podejrzewałem patrząc na twoją klate :P. Nowi legit hero:

Uploaded with ImageShack.us

/not
Gorthall - EE 80+
Last Resort Clan
Lancer @ RU OFF

Madith

hahaha :)

bialas hero :P

padlem normalnie :)

graty graty Ither misku :P

PS zawsze mowilem, ze ruscy to nie ogary :P
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Neural

Graty nuby tylko ciekawe do kiedy :D Ptysiek już pewnie petycje pisze :D
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Zosiek

Rollbacki to tylko na privach sa. Tu recznie zmienia hero i ..... tyle, kto sie zdazyl oblowic, to ma farta.

Sn4k0r

Ja myślę, że na dniach wszystko wróci do normy...

damoon

Cytat: Sn4k0r w Listopad 02, 2010, 03:15:23 PM
Ja myślę, że na dniach wszystko wróci do normy...

25 listopada?

errorcrc

Cytat: Mscici3l w Listopad 02, 2010, 10:02:28 AM
Cytat: DonK. w Listopad 02, 2010, 06:49:14 AM
skill w l2, cool story :)
to co powiesz o przegranej 5 razy z rzedu majac lepszy sprzet i talizmany?
huh moze jednak skil?
Ehhhh nie wiem o co ci chodzi stary i z czym masz problem, ale powoli. Z defro bilem sie 4 razy z czego 3 razy przegrałem gz dla niego. Ale co z tego ? Oly to nie klasówka tylko typowa farma. Mogłem nawet 20 razy z nim przegrać i zostać hero więc /care . Pvp mode w broni = 10% dmg. A iść w kombo to jest loteria przy podobnym sprzęcie. W tych walkach liczył się raczej fart ( i oczywiście  zaprzeczysz ale /care ). Komu wejdzie kryt to wygra, komu sie odpali celestial to wygra itp itd . W takich walkach nie ma mowy o żadnym skilu ( prawdopodobnie również zaprzeczysz ). Nie rozumiem po co te całe spięcia, ale czuję się atakowany  :o tylko nie do końca wiem dlaczego ? Wytłumaczmy to polską mentalnością bo innego powodu nie widzę. Reasumując Gz dla defro i pedałka hero  :P Pożyjemy zobaczymy co z robi z tym innowa. Ja hero farmiłem tylko po to żeby sobie udowodnić że mogę i nawet jak już hero nie będę to /care , za dużo jebania się z tym a profity nie są wcale tak olbrzymie jakby się mogło komuś wydawać  :bump:

Zosiek

Cytat: Azella w Listopad 02, 2010, 01:55:23 PM
jakaś sprawiedliwość dziejowa? :)

hahahahah białas hero owned :D

te problemy wynikają z kalendarza bo ruscy używają innego niż cały cywilizowany świat :(

Dni i miesiace maja takie same jak wszyscy. ich kalendarz rozni sie ustawieniem swiat i innych "eventow". Wiec to nie wina kalendarza. No chyba ze W Rosji listopad ma kilka godzin, ale moze o czyms nie wiem.

Mscici3l

Cytat: errorcrc w Listopad 02, 2010, 03:21:06 PM
huh moze jednak skil?
Ehhhh nie wiem o co ci chodzi stary i z czym masz problem, ale powoli. Z defro bilem sie 4 razy z czego 3 razy przegrałem gz dla niego. Ale co z tego ? Oly to nie klasówka tylko typowa farma. Mogłem nawet 20 razy z nim przegrać i zostać hero więc /care . Pvp mode w broni = 10% dmg. A iść w kombo to jest loteria przy podobnym sprzęcie. W tych walkach liczył się raczej fart ( i oczywiście  zaprzeczysz ale /care ). Komu wejdzie kryt to wygra, komu sie odpali celestial to wygra itp itd . W takich walkach nie ma mowy o żadnym skilu ( prawdopodobnie również zaprzeczysz ). Nie rozumiem po co te całe spięcia, ale czuję się atakowany  :o tylko nie do końca wiem dlaczego ? Wytłumaczmy to polską mentalnością bo innego powodu nie widzę. Reasumując Gz dla defro i pedałka hero  :P Pożyjemy zobaczymy co z robi z tym innowa. Ja hero farmiłem tylko po to żeby sobie udowodnić że mogę i nawet jak już hero nie będę to /care , za dużo -_-' się z tym a profity nie są wcale tak olbrzymie jakby się mogło komuś wydawać  :bump:

mysle ze wyglada to troche inaczej, ale...jak sam pisales /care po co te spiny
Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

netheril

Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

errorcrc

Уважаемые игроки,

На некоторых серверах сменились Герои.

Принятие решения по ситуации с геройским статусом будет в ближайшее время.

С уважением,
Команда Lineage 2

google tumacz

Drodzy gracze,

Na niektórych serwerach zostały zastąpione przez Heroes.

Skarga w sprawie sytuacji heroiczny status będzie wkrótce.

Z poważaniem,
Lineage 2 Team

damoon

Cytat: Mscici3l w Listopad 02, 2010, 03:29:25 PM
Cytat: errorcrc w Listopad 02, 2010, 03:21:06 PM
huh moze jednak skil?
Ehhhh nie wiem o co ci chodzi stary i z czym masz problem, ale powoli. Z defro bilem sie 4 razy z czego 3 razy przegrałem gz dla niego. Ale co z tego ? Oly to nie klasówka tylko typowa farma. Mogłem nawet 20 razy z nim przegrać i zostać hero więc /care . Pvp mode w broni = 10% dmg. A iść w kombo to jest loteria przy podobnym sprzęcie. W tych walkach liczył się raczej fart ( i oczywiście  zaprzeczysz ale /care ). Komu wejdzie kryt to wygra, komu sie odpali celestial to wygra itp itd . W takich walkach nie ma mowy o żadnym skilu ( prawdopodobnie również zaprzeczysz ). Nie rozumiem po co te całe spięcia, ale czuję się atakowany  :o tylko nie do końca wiem dlaczego ? Wytłumaczmy to polską mentalnością bo innego powodu nie widzę. Reasumując Gz dla defro i pedałka hero  :P Pożyjemy zobaczymy co z robi z tym innowa. Ja hero farmiłem tylko po to żeby sobie udowodnić że mogę i nawet jak już hero nie będę to /care , za dużo -_-' się z tym a profity nie są wcale tak olbrzymie jakby się mogło komuś wydawać  :bump:

mysle ze wyglada to troche inaczej, ale...jak sam pisales /care po co te spiny

ja bym z checia posłuchał jak to wygląda według Ciebie  :D Ptysiek napisał to co mi sie nie kciało.

Sn4k0r

Swoją drogą ciekawe jak to rozwiążą, o ile w ogóle to rozwiążą... Może jutro będą nowi hero :D

Badyl

go play dota, lol or cs:source. Ta gra wam wypierdala mozgi1!!! jakie tu dramy ida :D poprostu sprawa zycia i smierci PTYŚ FEEDUJA CIE I uj xD
Prawda jest taka ze hero zostaje ten kto siedzi najwiecej na oli , a nie ten kto jest najlepszy cale szczescie zmieni sie to w przyszlych kronikach :)

Gorthall

Cytat: Sn4k0r w Listopad 02, 2010, 03:38:01 PM
Swoją drogą ciekawe jak to rozwiążą, o ile w ogóle to rozwiążą... Może jutro będą nowi hero :D
Eeee to trzeba dziś oly farmić :D tak jak ktoś powiedział myślę, że hero cofną ale profity z tokenów zostaną na zbyt dużą skale to poszło a rollback raczej nie wchodzi w gre. We will see  :afro:
Gorthall - EE 80+
Last Resort Clan
Lancer @ RU OFF

Eido

A od kiedy Oli nie zależy od szczęścia? Albo trafisz 10 razy z rzędu  kamaloli, albo 10 osób które wchodzą bez armoru by zaliczyć te 9 walk...

netheril

Cytat: Eido w Listopad 02, 2010, 03:58:38 PM
A od kiedy Oli nie zależy od szczęścia? Albo trafisz 10 razy z rzędu  kamaloli, albo 10 osób które wchodzą bez armoru by zaliczyć te 9 walk...
kamalole nie sa takie zle (no chyba ze kradzieje) :D
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Alarion

no i chyba, że 3 walki na 9 trafiasz na Cut'a ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

PuFF

hahahahahah epic hero!!!!!!!!! gratki :)

netheril

Alarion

no to było pewne, że hero nei zostawią, ale rollback'a nei było i kto odebrał tokeny (łącznei z niedoszłymi hero za hero stawkę) ten ma : P
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

PuFF

Cytat: Alarion w Listopad 02, 2010, 09:30:18 PM
no to było pewne, że hero nei zostawią, ale rollback'a nei było i kto odebrał tokeny (łącznei z niedoszłymi hero za hero stawkę) ten ma : P
czyli 3 polakow 50++ codex do przodu?