Nowy system polecających

Zaczęty przez InsOmnia-, Październik 11, 2010, 07:00:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

InsOmnia-

I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

Polopiryn

Powiem otwarcie lekka lipa :D. Czapeczki, czapeczkami, ale kurde dać link kumplowi który nie daj boże przestanie grać, zmieni postać i tego 78 nie w bije. Wtedy cała nasza nagroda przepada. Sugerowałbym w 1 kolejności niższy próg level-owy.
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

InsOmnia-

Niższy próg lvlowy = boxy, ten system jest raczej dla ludzi którzy będą tworzyć reklamy na forach. A coiny będą w przyszłości też inna monetą :) (oczywiście ciągle nie będzie za nie itemów itd.)

Kokiruka

Odnośnie lvlowanie to 78 lvl na boxie też da się wbić łatwo, osobie która ma kumpli z odpowiednimi profami zajmie to ~8 dni grając po 8h. No ale nie należy chyba zakładać, że będą ludzie poświęcać tydzień czasu na koksanie boxa tylko po to by dostać 30 coinów  :P

Mi pomysł wydaje się być fajną zachętą do reklamowania servera i dający dodatkową motywację by namawiać kumpli do gry w L2  :bag:

NewUser

Cytat: Kokiruka w Październik 11, 2010, 11:38:46 PM
Odnośnie lvlowanie to 78 lvl na boxie też da się wbić łatwo, osobie która ma kumpli z odpowiednimi profami zajmie to ~8 dni grając po 8h. No ale nie należy chyba zakładać, że będą ludzie poświęcać tydzień czasu na koksanie boxa tylko po to by dostać 30 coinów  :P

Mi pomysł wydaje się być fajną zachętą do reklamowania servera i dający dodatkową motywację by namawiać kumpli do gry w L2  :bag:
8 dni? Mnie wylevelowanie boxa 62-70 zajelo 3 buffy magiem na PI, a pozniej wcale nie jest tak ciezko, ale ja osobiscie jestem zbyt leniwy żeby robic to dla 30 coinów :D

Villie

Jakby ktoś chciał zacząć u nas grać to zapraszam xD
Zreferowałam Cię (:
Life isn't about waiting for the storm to pass... it's about learning to dance in the rain!

Vearth

Neologis

L2 Phoenix:
Faraday - Sorc/BP

Vearth

Villie

Brać udział w TvT (Team vs. Team) w Giran lub też właśnie skorzystać z tego eventu i zaprosić kogoś, kto wbije swoją postacią podany lvlel ^^
Life isn't about waiting for the storm to pass... it's about learning to dance in the rain!

Amaru

A coiny można kupić od innych graczy czy nie są traidowalne?

sakaszli

Cytat: Amaru w Październik 13, 2010, 10:14:20 AM
A coiny można kupić od innych graczy czy nie są traidowalne?

można tradować ale tracisz 50%

Villie

Czyli jak tradujesz 1 coina to dostajesz 0,5 xD?

sakaszli

Cytat: Villie w Październik 13, 2010, 11:51:54 AM
omg...zbierasz np. 30 kupujesz czapke sprzedajesz za 15
nie wiem moze jest to juz naprawione...dunno

InsOmnia-

Cytat: sakaszli w Październik 13, 2010, 12:58:36 PM
Cytat: Villie w Październik 13, 2010, 11:51:54 AM
omg...zbierasz np. 30 kupujesz czapke sprzedajesz za 15
nie wiem moze jest to juz naprawione...dunno

To było zamierzone.