Ancient Legion; low, epilogue, 1 styczeń 2011

Zaczęty przez Lamalana, Październik 22, 2010, 06:26:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kumulus

Cytat: Lamalana w Listopad 07, 2010, 01:18:13 PM
Nie dajcie się sprowokować i pamiętajcie: "nigdy nie rozmawiaj z głupcem, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Tego argumentu używają często ludzie nie posiadający innych argumentów w dyskusji.
Przewija się tutaj stwierdzenie "to serwer klimatyczny".
Ciekawe, co on oznacza? Bandę mimozowatych frajerów siedzących na rynku w Giran i udających, że żyją w Edenie?
Można sobie zrobić serwer dla krewnych-i-znajomych-królika co to wiedzą co-i-jak.
Tylko dlaczego przychodzicie z tym ogłąszając się na forum, któe czytają gracze Lineage 2, mniej lub bardziej normalni?
I co to ma wspólnego z Lineage  2, jesli nie można pekować? To stały i nieodzowny element tej gry.
Nawet nie wiesz "kochanie" jakich wydarzeń byłem świadkiem na jednym z serwerów spowodowanych pekowaniem lowbie.
To są dopiero historie do opowiadania i wspomniania. Tak rodzą się legendy.
Ale żeby to zrozumieć, to trzeba mieć wyobraźnie, a nie jedynie garść  cytatów z Tolkiena czy Sapkowskiego
Złodzieje na Dragonie - barcwelona, Reina/Arkaren (tak, tutejszy VIP to zwykły złodziej:http://forum.lineage2.com.pl/index.php?action=profile;u=6396), HansPL/DarckanPL, XSALSAX aka xleonsiox

bleble12

Cytat: UnaX w Listopad 07, 2010, 01:11:15 PM
http://zapytaj.com.pl/Category/027,004/2,2966852,Zancie_jakies_teksty_do_pojechania_komus.html
http://zapytaj.com.pl/Category/027,004/2,517090,Jak_moge_pojechac_kogos_tak_zeby_nie_wiedzial_co_odpowiedziec_.html

hahaha ;D nie umiesz napisac czegos sam ?

moderatorow bardzo przepraszam za offtop, sytuacja juz sie nie powtorzy ;)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mam takie pytanie, jak dlugo juz istnieje pierwszy swiat na "Ancient Legion" ? i czy kiedykolwiek zrobiono tam tzw. "wipe" ?

Czyli jednak rozumowanie i potrzebę wyszukiwania informacji opanowałeś na poziomie hmm hmm podstawówki .Widać ,że też chciałeś czegoś poszukać skoro znalazłeś ,czyli samemu też się nie chciało ?.Dałem przykład jak można z siebie zrobić idiotę ty to zrobiłeś  hahaha hahaha .
Pisząc do mnie na priva podając adres pomyślałeś ,że na swój kosz przyjadę ?.Jak coś podam numer konta bankowego ,przelejesz kasę i będzie ok :).Nie chce mi się wydawać własnej kasy na podróż więc czekam na twoja odpowiedź .Dolicz jeszcze pierwszą klasę w IC z jakimś dobrym trunkiem żebym nie musiał patrzyć jak się będziesz wykręcać  8) a i jeszcze jedno jak już podajesz adres ,to podaj imię i nazwisko  :oops:

nope

Lamalana

Pk nie jest zabronione, po prostu GMi wprowadzili pewne utrudnienia w zbijaniu żeby powstrzymać ludzi, którzy przyszli tu tylko po to.

Tumulec

Heh ale jaja :D bleble12 jeszcze coś napisz wszyscy się pośmieją :-) A teraz zapytam o to co chciałem wiedzieć jak tam online na serwerku??

Tylko (L)

Piszę poprawnie po Polsku. Znaczy staram się :D

Lamalana

Wczoraj było koło 100, teraz np. 82

110 na chwilę obecną

//Ryane
Modyfikuj wiadomosci nastepnym razem. 2 godziny roznicy w czasie, wiec nie widze najmniejszego powodu, by ten temat podbijac w taki sposob.

Gapiszon

Serwery klimatyczne nie mają szans, za mała populacja ludzi chcących się bawić w przedstawienia.
No i z tego co czytam to chyba lekko przeginacie z tymi utrudnieniami.
Ciekawe co by było, gdybym tam wpadł, podexpił i popekował sobie.
Dostanę za to bana?

Lamalana

casteam123

140 online w tej chwili i wciaz przybywaja nowi. Zapraszamy jeszcze spokojnie nadgonicie. Jest 6 wyrozniajacych sie klanow do ktorych mozna dolaczyc.

Lamalana

Online rośnie, klimat niestety jest słaby. Z niecierpliwością czekamy na eventy klimatyczne.
Zapraszamy

Odys

Nigdy nie bylem przekonany do gry na tego typu serwerach, ale trzeba przyznac ze zabawa jest przednia i naprawde warto sprobowac.

Lamalana

Po nieudanej próbie autokreacji kont wracamy do podań o konto, które można wysłać z forum do jednego z GMów. Nie wymagamy pisania historii postaci

casteam123

Zgadzam sie z Lamalana i Odysem. Ja mam swoj klan ze swoimi znajomymi i swietnie sie tu czujemy. Jesli cos nie dziala to jest to powoli naprawiane troche cierpliwosci. Poza tym wiekszosc serwerow off ma jakies niedzalajace zadanie czy cos innego. Juz wkrotce nowo wybrana ekipa QuestMasterow rozpocznie ciekawe eventy. Pozdrawiam i zapraszam do gry.

Lamalana

Po problemie technicznym, który miał miejsce 3 tygodnie temu i doszczętnie zniszczył bazę danych serwera, niestety zaczynamy od nowa. W imieniu ekipy mogę Was jedynie przeprosić za stracony czas i zapewnić, że developer lepiej zabezpieczył pliki i taka sytuacja nie powinna już mieć miejsca. Po raz drugi chcę Was zaprosić do gry na Ancient Legionie, którego spośród innych wyróżnia:

• Całkowity brak dotacji
  • Klimat RPG
  • Ciekawe przygody
  • Kultura, brak wulgaryzmów
  • Zakazany dualbox
oraz wiele ciekawych rozwiązań.

Kamal

Aktualnie online niestety słaby, ale warto moim zdaniem wbić :)

Lamalana

Zapomniałam dodać, że licznik na stronie nie działa.
Jeśli chodzi o online to faktycznie nie jest ciekawie, ale miejmy nadzieję, że po świętach wróci do stanu sprzed awarii.

Saw

Lamalana

Licznik na forum nie działa, dzień, dwa i powinno się to zmienić, a serwer działa

zaboroo

jak online ? z checia bym sobie pogral na AL, bo milo wspominam stare AL :) A zostalo jeszcze troche czasu do startu Dreadbane..
i do tego + wam za Epiloga.
EU Retail - Franz - 2007-2009 - sold

01.04.2011 - L2Ex x5

81 EE - Sold

Lamalana

zaboroo

EU Retail - Franz - 2007-2009 - sold

01.04.2011 - L2Ex x5

81 EE - Sold

Lamalana

Marko

Witajcie, mimo ostatniego zdarzenia również polecam grę na Ancient Legion. Póki co licznik online wskazuje średnio 40 online jednak ciągle rośnie, a wielu starych graczy szykuje się do powrotu. Mamy nadzieję, że będzie nas więcej. Gram na serwerze od dawna i mogę Wam zaręczyć, że panuje tam miła atmosfera i można spotkać świetnych ludzi.

Odys

Musze przyznac racje Panu wyzej. Gra sie naprawde dobrze. Jak do tej pory nie natknalem sie na jakies razace bledy. Jedyny maly - jest zbyt szybki exp . Aktualnie mam 39 lvl a nawet nie skonczylem 1 questa na zmiane 2 profesji. Jesli tak dalej pojdzie skoncze ja majac 50 :D

ONYX2

Mam pytanie, a jak działają lokalizację Gracia Epilogue, Hellbound itd?
L2 Official Franz/Naia: Necro/Soultaker 76
L2 Official Franz/Naia: Spoil 70

TO JEST CZAD: http://www.lineage2.com/gd/
NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.