Innadril siege 09.10.10 by LR

Zaczęty przez DarthMyth, Październik 24, 2010, 09:53:25 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Acid

Forum Fighters Team. Czemu jeszcze nikt z forumowych płaczków nie nazwał tak swojego consta?  8)  :oops:

Alarion

Cytat: Eido w Październik 26, 2010, 01:26:51 PM
Zastanawiałem się jak unikniesz tej odpowiedzi, jak oceniasz swoje constant, i w sumie się niczego wielkiego nie spodziewałem a jakiegoś wykrętu i tak się stało.

Jaki wykręt? Prawdę napisałem. Bo to jak kto ocenia moje pt, to bardzo subiektywna sprawa. Donk i ty będziecie pisać że ssiemy. Niektórzy powiedzą, że gramy nieźle, a inni, że jak na enemy na naszym lvlu staramy się jak możemy. Czego oczekiwałeś zatem?

na ich prośbę pomogliśmy im żabć party assasynow przy walce o spota. Kiedy acc powróciło z 2 hero, i zaczęliśmy się z nimi bić Alariony spaliły PR-a zostawiając nas samych, misclik czy coś tam...

miałeś 10 x tłumaczone i nawet Delios wszedł zaraz po tym na kanał i tłumaczył dlaczego tak mu się stało. Naprawdę nei chce mi się tego 11 x pisać, bo jaki koń jest każdy widzi i tak ma swoją wersję, że uciekamy przed PvP.

2 akcja kiedy szykowaliśmy się na party z wojny w fogu, stajać za winklem i czekając aż sobie zaczną bić moby, byliśmy bez buffa żeby dobrze wystartować z d/s. Wpadł alarion na czujce i pyta czy pomoc, mówimy ze damy rade, wiec ten geniusz nie wiem czy zrobił to specjalnie czy po prostu nie ogarnia, wylazł ta czujka z za winkla i zaczął paradować  łażąc raz w ta, raz w tamta przed party wrogów. Tamci się skapnęli od razu ze coś jest nie tak, wiec wyszli w naszą stronę,a  my bez buffa i w łeb wziął plan zasadzki.

Cool story, tak to przez czujkę bez klanu przegraliście PvP. Plx więcej takich opowieści. Staliście tam już ze 2-3 min. a ja chciałem sprawdzić kto to. Enemy widzieli tylko W B grade common jakiegoś summonera bez klanu bez niczego. Zrobiliście szybki rebuff (musieli przejść przez salę z mobami) i byście ich pocisnęli, bo skoro my im daliśmy radę chwilę później (bez robienia zasadzek), a sam dawałeś do zrozumienia, że jesteśmy słabi na PvP, więc co to byli za enemy dla was?

Nawet te 2 akcje nie sprawiły jakiegoś większego problemu miedzy nami. A o samym Alarone słyszałem tylko z opowieści QQentima, do momentu kiedy zaczęły wychodzić sprawy z instancjami, jak mówił ludziom ze "ja wiem jaki jest skład najlepszy"" Ty się nie nadajesz, mój box jest lepszy""nasze party jest najlepsze, musi być najlepiej ubrane , bo kto będzie bronił całego klanu jak nie my?"

Pokaż mi chociaż jeden taki teskt, to porozmawiamy. Jedyne co pisałem, to że od frey tej insty nei zrobi się już w składzie: 2 kraśki, 3 tanki, OL, 2 EE jak to się kiedyś robiło bezproblemowo.

raz po raz blokując innym dostęp do insty, wywołując w obecnym czasie największe dramy w klanie swoim zachowaniem, tylko po to żeby się jak najwięcej nachapać. Kiedy Lempartus chciał to ukrócić i zamknął inste, on długo się nie zastanawiając zabrał swoje constant z klanu, po to by samemu zdobyć forte i chapać dalej.

Milion razy pisałem, że jest (było wtedy) +120 osób w klanie. Chcecie robić? proszę! PM mi, że teraz robi inne pt i nigdy nei odmówiłem. Nie chciałem odpoiwadać na prośby pojedynczych osób "party na inste plx". Może tak raz zamiast "party na inste plx" to by ktoś napisał "Składam pt na instę, kto chce iść? " Wtedy bym się słowem nie odezwał, tylko patrzył, czy ta osoby złoży to party czy nie.

Zanim zaczniesz jeszcze pisać, że powinien pomyśleć o innych członkach klanu, to najpierw zobacz jaki system macie obecnie robienia insty (taki jaki powinien być od samego początku skoro było tyyyyylu chętnych...) i dopiero pisz o tych biednych osobach bez party.

Nawet specjalnie nie ukrywali dlaczego wyszli, na początku trochę ściemniali, ale potem wyszło szydło z worka, i w tym momencie zaczyna się mój hate

My wyszliśmy dla instancji, wy dla expa, z czego wy jesteście już poza klanem 3 x dłużej niż my byliśmy. W momencie gdy wychodziłem, pisałem Lempowi 2 x, że gdy potrzebują nas na jakikolwiek event, to proszę mnei uprzedzić dzień wcześniej (lub w ostatniej chwili jeżeli akurat mieliśmy skład) chętnie byśmy wpadli i pomogli.

Lemp napisał "Nie widzę póki co dalszej możliwości wspołpracy z wami" zatem mu napisałem, że "Jak ponownie tą możliwość zobaczysz, daj znać to pogadamy"

Nie odpisał, zatem stwierdziłem, że klan ma inne plany i daje sobie świetnie radę, a że po jakimś czasie LR zaproponowało nam najpierw wypady na zakena a potem na Tiata, w między czasie okazało się, że ta cała nagonka w OC jaka była prowadzona (nie mówię, że przez wszystkich) na LR to jeden wielki bullsh1t i tam też są naprawdę w porządku ludzie.

Jeszcze jakieś twoje kłamstawa koniu sprostować?

-------------------------------

Azex, ja mogę nic nie pisać więcej, jeżeli Eido przestanie takei bzdury pisać. Też bym chętnie widział współpracę między wszystkimi party i jestem gotowy jakoś to prosotwać, ale na pewno nie przez kolejny stek bzdur w naszym kierunku.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Eido

Pewnie dlatego ze jesteście w ruskim klanie, nie macie napisanej nigdzie swojej nazwy dla innych dostępnej. Wiec ludzie kojarzą was z osoba errora ,dlaczego? tego nie wiem.  A ty wiesz jak się nazywa party alarionów(można po tematach z ich frapsem zobaczyć), lub moje, lub nawet jakiekolwiek innej ? pewnie nie, bo i skąd. Jakbym napisał Terrorteam to mogli by nie wiedzieć o km pisze :D

W salce z mobami to staliśmy my, wiec oni ich nie mieli, zbufac tez się nie zdążyliśmy, bo nie wiedzieliśmy ze biegną. Na nas użyli 4 baniek ciekawe ile na was? bez songow polowa się od razu od banki wyłożyła. I zaraz pewnie powiesz ze wybiegli do nas, bo mieli przeczucie, a ze nie twoja czujka zwróciła ich uwagę?. Powiedz jeszcze ze nie staraliście się na początku ukryć powodu opuszczenia, klanu pisząc jakieś bzdety o brakach kadrowych myśląc ze tymi kłamstwami nabierzecie kogokolwiek. To nie są teksty wyssane z palca a pochodzą od rożnych klanowiczow, napisz tu i teraz ze te kilkanaście osób kłamało tylko po to żeby Cie oczernić. Pewnie się nie zdarzało jak ktoś prosił o dodanie na inste odpowiedz typu " ja wiem najlepiej jaki skład tam ma wejść, dlatego biorę boxa" Co do naszego wyjścia na exp z klanu, nie taki był powód, ale znów ty wiesz najlepiej, skład się posypał zostały 4 aktywne osoby, wiec nie było sensu siedzieć dalej w klanie. Az do ubiegłego tygodnia nasz cosnt tak naprawdę nie istniał...

Alarion

u nas widać nazwę consta, Terror team też jest imho rozpoznawalne całkiem, inne party nie promują swoich nazw, więc są poznawalni tylko jako party tych osób co udzielają się tu na forum

No i komfortowe dywany też daje się poznać ; )

Cat Drama Maker

Delios

Eido...
UŻYWAJ ENTERA
srsly ;D
Alarion wali referaty ale przynajmniej da się to czytać  :afro:

Azex no... drama musi być, for FUUUUUUUUUN
bo inaczej nie ma co robić podczas koksu.

My się śmiejemy z koni, konie z analiona, a wspólnie śmiejemy się z Raziella

We do what we must because we can
Archeage <3

Alarion

działa ci ten nowy komp już? masz te "10 FPS-ów" ; p

Cat Drama Maker

damoon

Cytat: Bubacz w Październik 26, 2010, 03:13:31 PM
Wow, to zaraz error party jak errorki i bubaczki nie ma to sie rozpadnie  :beksa:

bez errora moze, bez ciebie na pewno nie. Besides nie wiem gdzie to wyczytałeś.. argh to twoje pobozne zyczenia  :oops:

Zosiek

Cos w tym jest, ale moglibyscie zluzowac z intensywnoscia, bo to juz sie przejadlo albo wiecej smiac sie z Raziela :D

Mam pomysl, niech Hartkor i Amber "timy" wymieszaja sklady, pojda na ketre pofarmic. Nakrecimy przy tym frapsa !! To dopiero bedzie drama na forum ;p

Delios

Archeage <3

Delios

Cytat: Zosiek w Październik 26, 2010, 04:04:12 PM
Mam pomysl, niech Hartkor i Amber "timy" wymieszaja sklady, pojda na ketre pofarmic. Nakrecimy przy tym frapsa !! To dopiero bedzie drama na forum ;p

Coś w stylu programu "zamiana żon" ?
Archeage <3

Eido

Nie ma sprawy, prawda jest taka ze ja i tak z amber party kojarzę tylko Alariona, i bez obrazy chłopaki nie wiem  kto u Was czym gra i na jakich nickach. Wiec pewnie bym się nawet nie zorientował będąc z kimś z was w party :D

Alarion

Cytat: Delios w Październik 26, 2010, 04:07:56 PM

haha, spoko, tylko... kto tu do cholery jest tymi "żonami" ? O_o

Eido, znasz na pewno kilka osób od nas, nie bądź skromny, bo w zasadzie to niemal połowa party naszego coś tam na forum napisze częściej lub rzadziej.

Damoon, nie gadaj, że u was dramy w pt są ; p ; p

Cat Drama Maker

Eido

Co nie znaczy ze akurat wiem, ze to ktoś od was, i ze ma identyczny nick w grze jak na forum, bo z tym bywa roznie

Madith

Cytat: damoon w Październik 26, 2010, 03:07:47 PM
zastanawia mnie jeden niuans czemu niektorzy nazywaja nasze party "errorteam" zamiast prawidłowo "terrorteam" albo "TTerror". Ciekawe jest to ze w stosunku do innych party nie ma tego problemu. Jest tau team a nie ma "Eidoteam", "Alarionteam" czy "innychujteam". A najbardziej smiechowo bedzie jak ptyskowi emo sie przedluzy i bedzie errorteam bez errora.

/flame mehh!!

To norma..azex tez sie denerwuje bo na jego party kazdy mowi "azexy' :P tak samo sa "alariony" ew czasem sie komus wymsknie "ambery" :P A ptysiek jakos tak najbardziej rozpoznawalny jest :P

btw..przez te wasze wywody sie zaczytalem i mi sie frytki przypalily QQ
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Alarion

z tymi frytkami, to byś się z bishem Terrorów dogadał ; p

Cat Drama Maker

Azella

Cytat: Alarion w Październik 26, 2010, 03:33:54 PM

Pokaż mi chociaż jeden taki teskt, to porozmawiamy. Jedyne co pisałem, to że od frey tej insty nei zrobi się już w składzie: 2 kraśki, 3 tanki, OL, 2 EE jak to się kiedyś robiło bezproblemowo.

ha znalazłem :)

inste sie robi tankiem i bd np + suport :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Alarion

Jednym tankiem nei zrobisz, ale 2 z icarusami +4 i z panterami udowodniliście ze starkiem, że się da ; )

Cat Drama Maker

damoon

Cytat: Alarion w Październik 26, 2010, 04:16:23 PM
Cytat: Delios w Październik 26, 2010, 04:07:56 PM

Damoon, nie gadaj, że u was dramy w pt są ; p ; p

Wiekszość czasu :) Połowe sam kręcę   hahaha

Azella

Cytat: Alarion w Październik 27, 2010, 12:45:06 AM
Jednym tankiem nei zrobisz, ale 2 z icarusami +4 i z panterami udowodniliście ze starkiem, że się da ; )

jak nie. przeciez robilem ze skubim :)

Alarion

a skubi nie ma za wysokiego lvlu na 1 bossa?

Cat Drama Maker

Azella