Powery wojowników

Zaczęty przez Lares, Grudzień 19, 2005, 02:35:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lares

Czyli na oficjalu gladiator będzie dawał bardzo duże dmg prawie takie jak th??

i tyrant daje mocniejsze dmg push of doomem??bo ma power 8k??

bo na serverach prywatnych gladiator i tyrant mają bardzo małe dmg skillami z 300 tylko biorą a power duży

czy na oficjalu zabieraja po 3 k postaciom na ich lvl??

Ryltar

Tak takie postacie jak glad czy tyrant maja takiego powera ze daggerow zmiataja.Kiedy dagger zada 1,2k dmg to glad zada 2k wiec jest roznica.

Lares

chyba mniej zada glad bo ma 4k powera a th ma 5k czyli th więcej zada

Ryltar

Nieraz pisze ze power ma tam dajmy 80 a zadaje sie tym po 400 wiec roznie to bywa ale gran na prywatnym a oficialu to 2 inne gry.

kremsi

glad zada więcej obrażen, bo posiada większy p.atack, a że są to skile fizyczne, ich siła zależy od p.atack i siły. Tss trafia zawsze, a th musi się liczyć z tym, ze krytyk nie wejdzie. Od c3 bodajże, buffy na krytyki już nie działają na wejście blow'ów, a krytyki nie omijają pancerza.

Tak tyrant będzie zadał większe obrażenia, ale na wyższych lvlach ten skil jest bezuzyteczny, bo dodatkowo zostawia cie zastunowanego. Hurricane assault z naładowanym focus do 6 lvlu, zada więcej obrażen od punch of doom (im bardziej naładowany focus, tym większy dmg). Dodam, że hurricane assault jest tyranckim odpowiednikiem double sonic slasha glada. A glad ma jeszcze triple sonic slash i teraz sobie wyobraź jaki dmg robi z 6 lvlem focus sonica  :twisted:

Zychu

Z 6 lvl?? On ma sonica do 7:D Od glada bije najwieksza moc ze wszystkich DD:] TH zadaje obrazenia szybciej ale zalezy komu bo glad na ofie to postac o ktorej rozwaleniu wiekszosc moze tylko marzyc;]  Jak ci wejdzie na 75 lvlu z 7 lvl focusa z triple sonic slasha jak ma ze 2000 p.atk to z sandalkow wypadniesz;] A magom to na bank zdejmuje cale CP na dzien dobry i troche hp od razu;]

Thorin

ta ta ta :P na ofnecie ale wiess z reguyly na ofnecie dojsc do 75lvl i muiec taki bajercaki sprzent praeb a grac z 1rok jak ktos pidsal ze mu tyle zajelo dojscie :P wiec zanim taki wyskoczy poczeka se troche :P
EDIT By Shaman: A Thorin to spamer i gada bez sensu... :) jak przeskrobie to lac mu ostrzezenia ile wlezie bo jest na warunkowym :P

Pavel

Ja czytałem, że aby dojść do 75 lvl to wystarczy ok. 3/4 miesięcy wytężonej gry. Więc to jak długa będzie droga do 75 zależy tylko i wyłącznie od gracza.
Aki -> Swordsinger -> Eureka -> Invisible -> Giran Castle

Dymek69

Mój kumpel na oficjalu 70 lvl zrobił od czerwca do września :) Szkoda, że na moim privie glad jest cieniasem :/ Miałem go na 52 lvl.
Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone

Whiteman85

Czy taki cieńki to bym się kłócił :) Glad dopiero staje się dobry od 65 lvl :) w walce z th są wyrównane szanse :) dostaje przyśpieszenia :) dlatego lubie nim grać :)
GLADIATOR LOL :D