L][Orion - x50 - Freya - 11.11.2010

Zaczęty przez Muro Kara, Listopad 06, 2010, 05:08:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

UgliBiBagli

Cytatnapisac poradnik jak korzystać z forum ?
Tak, prosimy.
QQ

mariucha

cyt."i serwer nie upadnie". Dalej tak sądzisz "MISZCZU"?

Qb8

11.11.2010 - 20:00  START NOWEGO SERVERA  WIECEJ INFO. WWW.L2ORION.PL

Hs2 Pozdrawia :) :D

Rafal121

Server jest co najmniej zabawny, widac ze robiony przez domorosłych informatyków.
Moby są jakieś za mocne jeśli chodzi o defa ze o czempionach nie wspomnę, na dodatek coś dziwnego z enchant ratem ze 20 klat draco wbiłem na +5 a żadna nie weszła na 6, nie wierze w takie przypadki i jeszcze ten smieszny adena rate ( z quest na kulki idzie wyciągnąć 2kkk w 20 minut)
Ach ten patriotyzm...
Cytat: yeahu w Wrzesień 20, 2010, 10:09:17 PM
Zresztą sam nie lubie Polaków i przykro mi ze urodziłem sie w tym biednym kraju no ale cóż

PuFF

Qb8

11.11.2010 - 20:00  START NOWEGO SERVERA  WIECEJ INFO. WWW.L2ORION.PL

Hs2 Pozdrawia :) :D

Linthar

Gandam

dziwne ze jeszcze zyja  :bump:
a jeszcze dziwniejsze ze ktos tam gra  :oops:
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

mariucha

No kubuś pochwal się jak tam serw się rozwija ...

Ej Kubus, cos taki milczący się zrobił.

Daj głos.

Muro Kara

No ja mysle ze serwer ma jeszcze szanse.... Bynajmiej wszystko idzie w dobrym kierunku... No i administracja wziela sie troszke do pracy...

mariucha

Czekam na odpowiedź, co tam słychać u Was, Hallo, żyje tam jeszcze kto?
Jaki online?
All Freya działa?

Saw

Wbiłem z ciekawości luknąć co tam się dzieje.Z rana online 10 osób wieczorami dobija aż do 50.Po giran biega 3-4 noobków z wykręconym sprzętem na maxa, poza tym nic ciekawego.

Muro Kara

Widac wbiles  i nic nie wiesz o serwie a piszesz....

Gandam

Cytat: Muro Kara w Grudzień 20, 2010, 10:29:40 AM
Widac wbiles  i nic nie wiesz o serwie a piszesz....

wlasnie! bo 5-6 noobkow biegalo! i nie mieli eq na max!
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Muro Kara

EQ na max nikt nie ma - a to ze kilka osob biega z broniami S Grade na +16 to nic strasznego...

mariucha

Co ty nie powiesz? Przeciez zostales na tym serwie tylko ty i twoi kolesie, skoncz scieme.

ciasteczkowyp

Użytkownicy forum.lineage2.com.pl to zwykła banda hipokrytów. Najpierw postawcie swój serwer, a tak tylko warny "moderatorzy" wklepują a forum pełne pięciolatków z adhd.

do was jedynie --|-- i wała warchoły do pracy.

serwer znośny, da sie grać.
Szukam mid/high final/epilog bez rickerta i z balansem.

mariucha

Da się grać, to ciut za mało jak na serwer dla mas, ten tu jest postawiony przez gościa, który w stosownym temacie w innym dziale zadaje lamerskie pytania na temat prowadzenia serwera, zatem sama lektura tego działu wystarczy za reklamę owego serwera. Nie wierzysz? Poszukaj a znajdziesz.

Muro Kara

Moje zdanie jest takie - jeśli chce się jakiś serwer ujebać to się to zrobi.... Wiadomo każdy ma inne wymagania co do odpowiedniego serwera dla niego.... Jeśli komuś się podoba to zapraszamy a jeśli nie to bb ;p

Ryane