World of tanks

Zaczęty przez Azella, Listopad 16, 2010, 01:40:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryane

Cytat: Drah w Grudzień 30, 2010, 02:50:59 PM
ile średnio zarabiacie kredytów na ture? i jaki jest szybki sposób na low lv aby przyśpieszyć ich zdobywanie?

Premium :) Teraz dostaje sie 500 golda codziennie, wiec 5 dni i masz premium na miesiac :)

PuFF

Cytat: Drah w Grudzień 30, 2010, 06:33:42 PM
Teraz zdecydowanie lepiej ;) gra naprawdę wciąga oO bardziej niż l2
lolz jak nadal jest 6 czy iles tam mapek na Krzyż to bardzo wciaga :( imo slaba jak by dodali piechote w TPP i lotnictwo cała akcje dodali bardziej żywa to było by fajnie

Drah

Cytat: Ryane w Grudzień 30, 2010, 06:58:00 PM
ile średnio zarabiacie kredytów na ture? i jaki jest szybki sposób na low lv aby przyśpieszyć ich zdobywanie?

Premium :) Teraz dostaje sie 500 golda codziennie, wiec 5 dni i masz premium na miesiac :)

Mam premium :P

Btw nie samymi mapkami człowiek żyje w AC:B masz 6-7 mapek a gra ma jedno z najgenialniejszych multi jakie powstałe gdyby miało więcej trybów/miało clan support to by mogło konkurować z topowymi tj cd/bc2/cs

a co do map w wot obecnie naliczyłem 9 więc nie jest źle:

2 w miastach, 3 na polach 1 z dużym mostem na środku 1 z wielkim wąwozem + 2 pustynne

Azella

+50k na runde na is 7 czasem mniej czasem po 70-90k
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Drah

Tak ale chodziło mi o czołgi tieru 2-4 ;p

DIO

Drah bedzie wiecej trybow .

3 miesiace temu nie mzona bylo zlaozyc nawet plutonu , teraz mamy juz bitwy kompani czyli pelnych druzyn 15 vs 15 , w planach maja jakies walki klanowe o terytorium , co i jak ma byc dokladnie nikt nie wie  :P

map jest sporo wiecej niz 9 , nie jestem w stanie sie doliczyc ale obstawialbym okolo 12

Drah

Ja też naliczyłem dziś 11 bo miałem 2 nowe a co do małej ilości trybów to mówiłem akurat o ac:b ale np widziałem w wot-cie coś ala tryb conquest z bf:bc2

PuFF

Rickert

This service is only available for Polish users. Sorry.

Skąd mogę jeszcze wziąć kod?: <
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

DIO

Ze strony glownej mzoesz ale potrwa z miesiac znaim rozpatrza podanie, tutaj sa za darmo i od reki http://www.shatteredcrystal.com/index.php/world_of_tanks

Drah

CD-Action ma ponad 100 tys kodów do rozdania, przychodzą od ręki

JasnyElf

Gra jest bardzo ciekawa, bardzo niewiele brakuje jej do mojego ideału, minusy to brak rozbudowanej komunikacji, chociażby w grze, ogólne okno chatu to niestety za mało, jest w opcjach włączenie komunikacji głosowej, ale nie wiem czy gra ma swój własny komunikator czy trzeba zainstalować własny, ale uważam ze mikrofon to powinno być wymaganie do gry online tak samo jak ilość pamięci RAM. Po świątecznym update myślałem ze wreszcie poprawili balans, ale ostatnio trafiłem moim Tygrysem na IS-7 i Mausa w jednym teamie. Bardzo utrudniona jest gra bez konta Premium, szczególnie nowo kupionym czołgiem, gdy nie mamy jeszcze najlepszego updatu i załoga jest słabo wyszkolona. O ile na l2ru bez konta Premium bez problemu da się grac to w WoT będzie to nieopłacalne i myślę że, jeśli gra będzie popularna to ciężko będzie trafić na kogoś, kto nie będzie kampić do ostatniej minuty bitwy, aby zarobić chociażby na pociski. Gra spodobała się wielu moim znajomym, gra nawet mój 60 letni ojciec, który w gry nigdy wcześniej nie grał, jeśli twórcą gry uda się w finalnej wersji wprowadzić wszystkie zapowiadane zmiany będzie bardzo ciekawie, wreszcie koniec setek godzin na expieniu postaci, aby nie tłukł nas jak dzieciaka ktoś, kto po prostu jest nolifem i ma lepszy sprzęt.

Vortighern

balans został zepsuty przez event z ratami x5 który trwał prawie 3 dni, teraz każdy noob ma czolg tieru 9-10 i ciężko sie przez to gra :p
Co do Premium.
W finalnej wersji gry bedzie wiele mozliwości zdobywania golda w grze.
System wojen klanowych przewiduje dochód w złocie z zajetych prowincji, mozna sie też załapać na "najemnika", dostać nagrode w zlocie.
Ma być tez giełda czolgów podobno.
Ponadto wieść gminna niesie, że betatesterzy otrzymaja 2,5k golda i premium czołg na starcie gry.
Chciałbym też napisać, ż WoT jest zdominowane przez Polaków :)
http://game.worldoftanks.eu/news/general_news/wot_battle_league_winners
Pirates to clan międzynarodowy, któórego człon stanowia Polacy, 1stPAD, Sarmatia,1SBP to klany Polskie.
i jeszcze nowość 27.01.2011 WoT przechodzi w faze Open Beta zapraszam.
Ortografia polska to sztuczny wymysł 20-lecia miedzy wojennego.
NIE pisze poprawnie po Polsku!!!

DIO

Cytat: Vortighern w Styczeń 21, 2011, 10:09:16 AM
teraz każdy noob ma czolg tieru 9-10

I bardzo dobrze ze ma, dawno tyle kasy nie nabijalem w vk4502 jak teraz , strzelanie do kaczek tieru 9-10. Jest troche jak po soft wipe, masa bardoz mconych czolgow i ludzie w nich mysla ze sa niesmiertelni  :D

Btw jakby ktos nie wiedzial 27 stycznia rusza open beta i po okolo miesiacu planuja wydanie pelnej wersji. 27 takze drzewko francuskich czolgow dojdzie.

GIMLI1820

Skąd wziąć klucz do gry "Invite code "?
edit
czemu każdy kod który dostane z cd-action jest nie prawidłowy juz 3 kody i pisze ciągle The code is invalid, co jest grane juz 3 h próbuje pograć w to i lipa;/

DIO

Moze zawiesili zaproszenia do closed bety bo za 5 dni wychodzi open beta ? ciezko powiedziec.

Ryane

Po wejsciu open bety bedzie robiony soft wipe?

DIO

Nie bedzie ,  w  poprzedni poniedzialek  zamiast soft wipe dali 5x exp i kase przez 3 dni.

W open becie bedzie 250 golda na dzien.

GIMLI1820

No te klucze tylko nie działają na Europejskie serwery na USA działa.
Edit
Jakimi czołgami jeździcie Niemieckimi,ZSSR,USA?

muchosQQ

Ryane

A od kiedy maja byc wprowadzone francuskie czolgi? W jednej video recenzji byla wzmianka o wprowadzeniu polskich, to prawda?

DIO

francuziki wraz z open beta. czyli za 3 dni.

Jakimi czolgami ? wszyscxy maja czolgi lepsze i gorsze

Vortighern

Cytat: Ryane w Styczeń 23, 2011, 11:08:10 PM
A od kiedy maja byc wprowadzone francuskie czolgi? W jednej video recenzji byla wzmianka o wprowadzeniu polskich, to prawda?
Polskie czołgi będą do "kupienia" tylko przez klan posiadający polska prowincje w Clan wars.
Ma być tks, 7-TP i 9TP.
27.01 mają wejść TD amerykańskie i jakieś dodatki do drzewek Niemców i Zssr.
Czy będa Francuskie nie jestem pewien.
Co do nobów w T9-10 fakt Is-4 mi sie gra fajnie, ale jak chce pograć t -29, Matyldą czy innym "zarabiaczem" kredytów to mnie do mausów losuje cholera.
Ortografia polska to sztuczny wymysł 20-lecia miedzy wojennego.
NIE pisze poprawnie po Polsku!!!

Azella

Cytat: Vortighern w Styczeń 21, 2011, 10:09:16 AM
balans został zepsuty przez event z ratami x5 który trwał prawie 3 dni, teraz każdy noob ma czolg tieru 9-10 i ciężko sie przez to gra :p
Co do Premium.
W finalnej wersji gry bedzie wiele mozliwości zdobywania golda w grze.
System wojen klanowych przewiduje dochód w złocie z zajetych prowincji, mozna sie też załapać na "najemnika", dostać nagrode w zlocie.
Ma być tez giełda czolgów podobno.
Ponadto wieść gminna niesie, że betatesterzy otrzymaja 2,5k golda i premium czołg na starcie gry.
Chciałbym też napisać, ż WoT jest zdominowane przez Polaków :)
http://game.worldoftanks.eu/news/general_news/wot_battle_league_winners
Pirates to clan międzynarodowy, któórego człon stanowia Polacy, 1stPAD, Sarmatia,1SBP to klany Polskie.
i jeszcze nowość 27.01.2011 WoT przechodzi w faze Open Beta zapraszam.

FUQERS to tez polski clan w ktorym nomen omen gram :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

GIMLI1820

Dzisaj wchodzi open beta? bo coś zalogować się nie da.