World of tanks

Zaczęty przez Azella, Listopad 16, 2010, 01:40:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Polopiryn

Ale spoko, u mnie Ci co czekają na GW też w to grają  hahaha
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

EsTeCzteryRkA

Cytat: Arimas w Sierpień 05, 2012, 12:01:17 AM
Cytat: EsTeCzteryRkA w Sierpień 04, 2012, 11:52:24 PM
Ja jutro chyba zaczyne z powrotem:P
Widzę Ci się coś nudzi ostatnio  :D
no nuda, nie ma co robic w chacie, nawet w dungeon siege gralem :PPP
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

evilmg

ja tez czasem pocinam, ale to raz na ruski rok...

Kamal

Właśnie trwają otwarte testy fizyki.

Najbardziej popularne są:
- Topienie się
- skakanie z mostu
- spadanie z klifów

Polopiryn

Z klifów można zjechać, a skoczyć to tylko czymś szybkim :D. Jeszce bym dopisał drifotwanie t-50 ;)

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Kamal

Polopiryn

Ye mój 1s będzie tańszy. I kolejny do robienia.... T-150 już kończę ..

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Grozana

Jakby ktoś szukał ekipy do gry to zapraszam, wymagane minimum 18 lat, czołg 6 tieru + w miarę dobre statsy. Mój nick w grze: Briwka.

Mały edit:

http://g-victis.pl/

Kamal

Nie będę gorszy... Zapraszam do klanu PCTT od V tieru wzwyż. Obowiązkowy mumble i przynajmniej podstawowa znajomość map i gry.

http://www.pctt.imlazy.org/

Zresztą jakby ktoś chciał poplutonować z SU-5, AMX-13 F3 AM, M6, T29 to PM Syndarinn

Polopiryn

Mumble, 18+? Wymogi z tyłka wzięte ;p

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Kamal

Z tym 18+ dajemy trochę luzu, ale mumble obowiązkowy :)

Polopiryn

Cytat: Kamal w Sierpień 28, 2012, 12:09:33 PM
Z tym 18+ dajemy trochę luzu, ale mumble obowiązkowy :)

Jak ja ostatnio rzadko na to forum wchodzę. Nie wiem, czy mi się chce ściągać :D

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

pokit

czolgi fajne ale na krotka mete, szybko sie nudza.

Arimas

Jest teraz jakieś world of planes chyba, od tej samej ekipy  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

AsmWalker

Cytat: EsTeCzteryRkA w Listopad 02, 2012, 08:58:29 PM
ja gram w czolgi ;o
Jakie masz czołgi ?:) Ja na te chwile Usa rozwinałem t29, Chaffee, i T1 i M4 i M7 . Czołgi fajne i jakoś mi się nie nudzą a wręcz przeciwnie:)

Quentim

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Kamal

Cytat: AsmWalker w Listopad 02, 2012, 11:17:09 PM
Cytat: EsTeCzteryRkA w Listopad 02, 2012, 08:58:29 PM
ja gram w czolgi ;o
Jakie masz czołgi ?:) Ja na te chwile Usa rozwinałem t29, Chaffee, i T1 i M4 i M7 . Czołgi fajne i jakoś mi się nie nudzą a wręcz przeciwnie:)

Poczekaj aż zaczniesz płacić krocie z naprawy i ledwo zwiążesz koniec z końcem ;)

Mod plz sklej to z WoT topic

Done
//Russe

wut? a gdzie reszta? :D

Cholera :/ Nie prześledziłem całego tematu a mówisz więcej tego było?? Poszukam.
//Russe

Ryane

Przy tym 3 dniowym darmowym premium mozna sobie trohe odrobic. Tak jak bez tego wyciagalem jakies grosze teraz mam o 3/4 razy wiecej.

Kamal

WG zrobiło lekki fail przy obniżkach cen IX tierów i VII arty (miała być obniżka o 30%). Arta kosztowała mnie 1.480.000 zamiast 2.800.000 :D

blacktyger

Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

Gandam

http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

drezyna

Ryane

Jesli komus znudzily sie juz czolgi to na stronce: http://www.gameitems.com/get-your-world-of-warplanes-closed-beta-key-giveaway-489.html
mozna dostac latwy klucz do CBT World of Warplanes.

DIO

Prywatnie to omijalbym WoWp , gra wyglada jak z 2005 roku i grywalnosc tez slaba, Warthunder bije WoWp na glowe pod kazdym wzgledem a beta jest juz Open, do tego moze grac i fan arcade jak i fanatyk Il-2 sturmovika z uwagi na 3 tryby realizmu rozgrywki.