soulbreaker male czy female?

Zaczęty przez lukaszbsk, Luty 17, 2010, 06:36:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

HumanitarnaŚmierć

Cytat: Kwadrat w Październik 26, 2010, 07:47:59 PM
Cytat: OneGeer w Październik 26, 2010, 07:28:42 PM
Ty chyba sobie zartujesz czlowieku :D
Myslisz ze glad bez buffa zada taki dmg z kryta zeby zabic go nastepnym bananem?? xD
A po za tym dostajesz para i co najwyzej to glad sobie moze w nosie pogrzebac
a Ty znasz odrobine mechanike gry? i wiesz ze buff prawie nic nie daje gladowi do sily skili? (z wyjatkiem obszarowek)
btw tak to jest jak ktos cale zycie gra z nieogarami, po pierwszym sd glad odpali ds + fs i idzie banan za 2-3k, kryt to juz ~4-6k, z pewnoscia female dlugo postoi z tym hp. glad/tyrant juz od jakiegos czasu dosyc szybko zabija tankow bez ud, wiec nie wiem co by zrobil z sb z lol pdefem

tylko ze glad bez buffa z vortexem na sobie sonic rage castuje 2 razy dluzej niz SB nuki

Kwadrat

jak nie jest debilem to haste bedzie mial do trzeciego sd (kiedy to zreszta female bylaby juz dawno martwa)

OneGeer

Cytat: OneGeer w Październik 26, 2010, 07:28:42 PM
Ty chyba sobie zartujesz czlowieku :D
Myslisz ze glad bez buffa zada taki dmg z kryta zeby zabic go nastepnym bananem?? xD
A po za tym dostajesz para i co najwyzej to glad sobie moze w nosie pogrzebac
a Ty znasz odrobine mechanike gry? i wiesz ze buff prawie nic nie daje gladowi do sily skili? (z wyjatkiem obszarowek)
btw tak to jest jak ktos cale zycie gra z nieogarami, po pierwszym sd glad odpali ds + fs i idzie banan za 2-3k, kryt to juz ~4-6k, z pewnoscia female dlugo postoi z tym hp. glad/tyrant juz od jakiegos czasu dosyc szybko zabija tankow bez ud, wiec nie wiem co by zrobil z sb z lol pdefem
A wiesz w ogole jakie skille posiada kamael??
Wbijam Ci steal divinity pain killer, zapewne glad wladuje cala seryjke i nie ma juz w ogole ladunkow a ja mam full hp/cp, wrzucam warpa i sie akurat steal rega i znow go wrzucam i dziekuje za FS DS i inne badziewia, wrzucam para i zapewne wejdzie bo ma duzy land rate, a i jeszcze mam lighting barrier i soul vortka :)
A co do tego 1 skilla glada a 2 nuki sb to sie nie zgodze bo przy Enli mysle ze dojdzie nawet do 3 i przy tym nawet ladnie kryty beda wchodzic

Mam Ci wymienic wiecej taktyk??
http://fpscs.net/?sid=339d13730fed9a68d80cf8eebf73ff78- polska sieć gry Counter Strike, zapraszam!!

Kwadrat

Cytat: OneGeer w Październik 26, 2010, 08:10:40 PM
Wbijam Ci steal divinity pain killer, zapewne glad wladuje cala seryjke i nie ma juz w ogole ladunkow a ja mam full hp/cp, wrzucam warpa i sie akurat steal rega i znow go wrzucam i dziekuje za FS DS i inne badziewia, wrzucam para i zapewne wejdzie bo ma duzy land rate, a i jeszcze mam lighting barrier i soul vortka :)
A co do tego 1 skilla glada a 2 nuki sb to sie nie zgodze bo przy Enli mysle ze dojdzie nawet do 3 i przy tym nawet ladnie kryty beda wchodzic
btw tak to jest jak ktos cale zycie gra z nieogarami
to tyle, tylko ze zamiast nieogarow wpisz sobie retardow...
jasne, z checia sie jeszcze posmieje ;p

HumanitarnaŚmierć

Cytat: Kwadrat w Październik 26, 2010, 08:07:17 PM
jak nie jest debilem to haste bedzie mial do trzeciego sd (kiedy to zreszta female bylaby juz dawno martwa)

Jak jest doby Slh to bez sword shielda udupi glada, jak? Sb jest szybszy i ma blinka. SD range ma range 700 vort 900 a skille glada 600, kluczem jest wbicie vorta z jak najwiekszego dystansu, w tym momencie glad ma na sobie malo ze -30% atk speed to jeszcze dość mocny slow. Dalej jest juz łatwiej bo używamy SD i natychmiast blink nie wchodząc w range skilli glada. Tylko, że wymaga to olbrzymiego wyczucia i sporego refleksu.
Mówię to z teorii bo gram facetem a nie samicą (transwestytyzm sux) i zazwyczaj walka wygladała tak, że odpalałem sword shielda, enli i było +1.

CytatA wiesz w ogole jakie skille posiada kamael??
Wbijam Ci steal divinity pain killer, zapewne glad wladuje cala seryjke

Bij się dalej z retardami imho.
Cytat
i nie ma juz w ogole ladunkow

Maximum force i ma

Cytat

Zobacz sobie reuse SoP i anni circle (bo soul strike to juz w ogole lol) i przekonasz sie ze nie rzucisz 3 skilli.

OneGeer

Cytat: Kwadrat w Październik 26, 2010, 08:53:15 PM
btw tak to jest jak ktos cale zycie gra z nieogarami
to tyle, tylko ze zamiast nieogarow wpisz sobie retardow...
jasne, z checia sie jeszcze posmieje ;p

Co do paina, mozna sie zagapic i cala seryjke wpuscic

Jezeli glad nie ma escape z roota, to moge mu wbic roota i rownie dobrze nawalac z nukow ktore maja wiekszy range. A jezeli posiada owy skill to mozna kitowac lub paraliza wrzucac
http://fpscs.net/?sid=339d13730fed9a68d80cf8eebf73ff78- polska sieć gry Counter Strike, zapraszam!!

Rival

Boże... znowu się nieogary i fanboie swoich ulubionych klas kłócą która zjedzie drugą. odwieczny problem...

HumanitarnaŚmierć

Cytat: Rival w Październik 27, 2010, 08:52:37 PM
Boże... znowu się nieogary i fanboie swoich ulubionych klas kłócą która zjedzie drugą. odwieczny problem...

Gówno wszystkich obchodzi twoj buttcomment. Nie podoba się = wyjdź.

CytatJezeli glad nie ma escape z roota, to moge mu wbic roota i rownie dobrze nawalac z nukow ktore maja wiekszy range. A jezeli posiada owy skill to mozna kitowac lub paraliza wrzucac

Teoria =/= praktyka

lukasz199

Gram roche slh male i powiem wam, ze zabicie kazdego meele/daggera tanka to zaden problem, jak i rowniez zerka... problemem dla mnie jest zawsze inny slh a zazwyczaj female, otoz jest bardziej mobilna z racji warpa..

roznica wyglada tak.. male ma courage ktorego sie zadko kiedy uzywa oraz ud ktore nas mocno spowalnia...
female ma warpa i imo jest to the best skill, czesto sie zdarza ze enemy na ucieka i ciezko dogonic, warp i +1 tak samo jak przyjdą posilki enemy to warp i nikt nas nie dogoni fajnie musi byc warp steel warp steel ;d

zastanawia mnie fakt jaki slh odbywa na eng game w const party. Jest dd czy raczej tylko debufferem ?

Vanquish

W end game raczej SLH zalmuje sie CC, zbieraniem buffa i czasem nukowaniem albo strzelaniem z kuszy.

Delios

Dobry sprzęt, buff, kradzież buffów, surrender i leci naprawdę dobry dmg.

W moim party jestem DD.
Archeage <3

Arimas

Co wy z tym strzelaniem z kuszy O.o

SB to nie arba -.-

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

lukasz199

Delios a masz const nukow czy meele?

Delios

melaski
DA, Titan, Ghost Hunter, SlH
Archeage <3