Epic Phail

Zaczęty przez HellSign, Grudzień 08, 2010, 03:32:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kelly^_^

bylem dzisiaj na pubie,
a tak nikogo nie bylo

bylem dzisiaj na pubie,
a tam polucas na esie

bylem dzisiaj na pubie,
i buka -_-'

fajne? teraz wymyslilam*
DOTA 2 > DOTA 1
Cytat: Naito
Niestety żyję i mam się dobrze :P
:/

dont kaminzi

xXxFelekxXx

Cytat: Kelly^_^ w Grudzień 10, 2010, 11:35:40 AM
bylem dzisiaj na pubie,
a tak nikogo nie bylo

bylem dzisiaj na pubie,
a tam polucas na esie

bylem dzisiaj na pubie,
i buka -_-'

fajne? teraz wymyslilam*

Mhm a czemu jest byłem zamiast byłam ?

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Hoshi

xXxFelekxXx

Cytat: Hoshi w Grudzień 10, 2010, 11:57:30 AM
O co chodzi ? :D

no bo wymyśliła wierszyk a zamiast byłam dała byłem jestem ciekaw dlaczego

bula

Cytat: Kelly^_^ w Grudzień 10, 2010, 11:35:40 AM
bylem dzisiaj na pubie,
a tak nikogo nie bylo

bylem dzisiaj na pubie,
a tam polucas na esie

bylem dzisiaj na pubie,
i buka -_-'

fajne? teraz wymyslilam*
zle wyedytowales moronie

xXxFelekxXx

Na 99% Ostateczne zmiany jakie zaszły na serwie :

- Ceny Forgotten Scrolli zostały podniesione do 25kk za skille z 81 lvl , 50kk za skille z 82 lvl , 100kk za skille z 83 lvl
- Attri stony 150-300 zostały dodane do gm shopa w 2 cenie 2kk i quest itemków
- Mid i High Lsy zostały dodane do gm shopa
- Cena Broni Dynasty uległa zmianie jedna broń kosztuje średnio : 1000 broken relictów z it , 300 horn of buffalo oraz 100 dinosaur issue
- Cena Broni Icarus uległa zmianie jedna broń kosztuje średnio : 2000 monk scriputure , 500 horn of buffalo , 300 dinosaur issue oraz 1000 relictów z it
- Cena Armorów Dynasty uległa zmianie średnio 1 part armoru kosztuje : 500 quest itemków (mos , fog , pi , pagan , it zależnie od częsci) , 150 varka badge soldier , 100 varka badge captain oraz 50 varka badge general
- Koszulki na cp zostały dodane do gm shopu w cenie 10kk
- Pasek S grade został dodany do gm shopu cena 3kk
- Pin oraz Pouch S grade został dodany do gm shopu cena 1kk
- Bransoletka S grade została dodana do gm shopu cena 3kk
- Wszystkie talizmany jakie istnieją w grze zostały niestety dodane do gm shopu w cenie 500k sztuka więc szykuje się nam zacięta olympiada

"Dziękujemy za uwage i pomoc w prowadzeniu bety serwera , za pomoc dzięki którym mogliśmy ukształtować serwer x500 tak by był jak najbardziej przychylny graczom, oraz oczekujemy wszystkich graczy na start serwera jutro o godzinie 15:00 czasu moskiewskiego" - Administracja TheOnline.Ru

Ja też zapraszam wszystkich na jutrzejszy start serwera :).

Bluzg

Kelly pokaz syski!  :) Dert mowil ze masz niezle co nie co i potrafisz dobrze popic xD

Rickert

Dota będzie dostępna od startu?
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Bluzg

Pewnie tak, bogate ruskie dzieciaki musza server wspierac ...

xXxFelekxXx

http://l2.theonline.ru/index.html sprawdźcie wszyscy o której pokazuje wg stronki start serwera i powiedzcie mi o huj z tym licznikiem chodzi

Rickert

:D Masz racje, niech się ktoś inny męczy to nie na mój łeb haha.

Bluzg

Cytat: xXxFelekxXx w Grudzień 10, 2010, 07:12:25 PM
http://l2.theonline.ru/index.html sprawdźcie wszyscy o której pokazuje wg stronki start serwera i powiedzcie mi o -_-' z tym licznikiem chodzi

Wg stronki i licznika pokazuje 15:00 czasu moskiewskiego, u mnie wychodzi przed 15, troche dziwne bo mamy inny gtm, w sumie teraz jest u nas czas wschodnioeuropejski, tak ze moze jest to samo.

xXxFelekxXx

Cytat: Bluzg w Grudzień 10, 2010, 07:21:22 PM
http://l2.theonline.ru/index.html sprawdźcie wszyscy o której pokazuje wg stronki start serwera i powiedzcie mi o -_-' z tym licznikiem chodzi

Wg stronki i licznika pokazuje 15:00 czasu moskiewskiego, u mnie wychodzi przed 15, troche dziwne bo mamy inny gtm, w sumie teraz jest u nas czas wschodnioeuropejski, tak ze moze jest to samo.

nie nie nie jest o 13tej na 100% do bety tak samo wyliczyłem czas i miałem racje w 6 dni nie zmienili nam czas o 2h do przodu no wai

Bluzg

Cytat: xXxFelekxXx w Grudzień 10, 2010, 07:22:18 PM
Cytat: Bluzg w Grudzień 10, 2010, 07:21:22 PM

nie nie nie jest o 13tej na 100% do bety tak samo wyliczyłem czas i miałem racje w 6 dni nie zmienili nam czas o 2h do przodu no wai

Faktycznie troche to dziwneu nas jest niby gtm+1 a od listopada jest przesuniety, Moskwa ma chyba gtm+2 jak sie nie myle, trzeba by popatrzyc na jakaś stronke z aktualnymi godzinami w roznych krajach

Btw hoy wie czy wstane na ta 13ta, zaraz spadam na bibe kierunku, tak ze grubo bedzie ;]

xXxFelekxXx

Цитата(HateMe @ 10.12.2010, 21:32) *
Server will start's at russian time 11/12/2010 15.00 GMT+3

i koniec pytań jutro o 13tej

tevin

Gandam

znowu zas nie mozna sie polaczyc QQ :(
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Hoshi

mhm, moze wylaczyli server przed startem ?

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Rickert

System na którym gralem z x100 wystarczy? Czy będę musiał coś dodatkowo ściągać by widzieć np. jakieś npc'e?

HellSign

nowy 22mb system uwzglednia juz ten sam login imo updatneli patcha i tyle;p
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Kamal

0xa0xa

Online 3122 na razie, AQ już chyba padło bo niezły zerg sorców widziałem w Ant Nest

tevin

AQ padł w jakieś 30-45sek. Niecałą godzinę po starcie.

xXxFelekxXx

Cytat: 0xa0xa w Grudzień 11, 2010, 02:39:44 PM
Online 3122 na razie, AQ już chyba padło bo niezły zerg sorców widziałem w Ant Nest

potem wrzuce screena z aq ring poleciał btw;p