[Zapowiedź] L2 Vegeance Of God

Zaczęty przez anima4, Grudzień 21, 2010, 08:28:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ponury Typ

Cytat: Ponury Typ w Grudzień 22, 2010, 10:44:38 PM
Ten wątek jest za mało czasu na forum, ale dam sobie głowę urwać, że niedługo pojawią się inni, którzy dziwnym trafem skojarzą te dwie strony ze sobą.

Cytat: Pudel w Grudzień 23, 2010, 04:02:14 PM
Ja nie wiem ale strona wyglada tak samo jak serwer z przed ja wiem 6 miesiecy ktory wystartowal i po 10 min byl FAIL  bo gm byl zatym ze na epilogu trzeba kupowac ksiazki do uczenia sie skili a co wiecej ksiazek w sklepie nie bylo nawet tych do 20 lvl ...Wiecej napisze admin ustawil 100 wejsc na strone jak weszlo wiecej strona sie blokowala ...Ja mysle ze to ten sam serwer i ty fatality chyba wiesz cos na ten temat chyba ze sie myle...

Nic dodać nic ująć  8)

Zacytuje tutaj moda Kamal'a :

"Zimowy sezon lolserwerów można uznać za otwarty! "  :P

Fat4lity

Cytat: Pudel w Grudzień 23, 2010, 04:02:14 PM
Ja nie wiem ale strona wyglada tak samo jak serwer z przed ja wiem 6 miesiecy ktory wystartowal i po 10 min byl FAIL  bo gm byl zatym ze na epilogu trzeba kupowac ksiazki do uczenia sie skili a co wiecej ksiazek w sklepie nie bylo nawet tych do 20 lvl ...Wiecej napisze admin ustawil 100 wejsc na strone jak weszlo wiecej strona sie blokowala ...Ja mysle ze to ten sam serwer i ty fatality chyba wiesz cos na ten temat chyba ze sie myle...

Broniłem Lost Heroes, bo zdawało się, że jest warto, jednak przecenili możliwości swoje i swojej maszyny. Czy wiem coś na temat nowego serwera? Niestety nie i nie wiem skąd to podejrzenie, bo nawet nie mam konta na ich forum i nie gram na kronikach wyżej niż Interlude. 

Ponury Typ

Ale z ręka na sercu musisz przyznać że wszystko jak na razie kropka w kropkę jak w LostHeroes.

Pudel

Gosc napisal posta na forum co ma zrobic zeby serwer wstal napisalem mu ze odczekaj troche zmien nazwe strony popraw bledy i bedzie git ale jemu sie nawet niechcialo zmienic wygladu strony... No to jest juz neiwiem   jak to okreslic ...

Fat4lity

Jeśli to ta sama ekipa to w 100% odradzam tam gry. Do Lost Heroes zebrałem 77 osób i narobiłem ludziom nadziei na fajną grę...

Pudel

mariucha

Ja podobnie jak Ponury Typ nie lubię jak się ze mnie robi idiotę zatem najpierw +1 dla niego, a następnie małe śledztwo:

adres IP serwera: 89.72.99.189

do kogo jest przypisany:  http://www.db.ripe.net/whois?form_type=simple&full_query_string=&searchtext=89.72.99.189&submit.x=12&submit.y=5

a teraz o firmie: http://www.upc.pl/

Jak widac firma nie świadczy usług hostingowych tylko dostarcza sygnał telewizyjny i internet, zatem serwer stoi w domu.

Mając powyższe na uwadze i fakt podpierania sie argumentami przez tego usera i całkowicie bezpłodny bełkot obrońców serwera sami zdecydujcie komu dać wiarę.

Polanin

EvilRevenge

Cytat: mariucha w Grudzień 28, 2010, 09:20:21 PM
Ja podobnie jak Ponury Typ nie lubię jak się ze mnie robi idiotę zatem najpierw +1 dla niego, a następnie małe śledztwo:

do kogo jest przypisany:  http://www.db.ripe.net/whois?form_type=simple&full_query_string=&searchtext=89.72.99.189&submit.x=12&submit.y=5

Jak widac firma nie świadczy usług hostingowych tylko dostarcza sygnał telewizyjny i internet, zatem serwer stoi w domu.

Mając powyższe na uwadze i fakt podpierania sie argumentami przez tego usera i całkowicie bezpłodny bełkot obrońców serwera sami zdecydujcie komu dać wiarę.

Nikt z nikogo tutaj nie robi idioty odnośnie dociekliwości Ponurego Typa i twojej tak internet jest dostarczany do mej firmy przez firmę UPC ale niema to nic wspólnego z domowym sprzętem!!! gdyż maszyna serwerowa  stoi w serwerowni mojej firmy owszem internet doprowadza światłowodem dla mojego przedsiębiorstwa "UPC" o parametrach Download 1Gb/s uraz z prędkością Upload 100Mb/s a tutaj informacja dla dociekliwych użytkowników
Internet
W zależności od potrzeb i wymagań Twojej firmy, oferujemy usługę dostępu do internetu przez sieć koncentryczną lub przez dedykowany światłowód z szybkością transmisji od 1 Mb/s do nawet 1 Gb/s. Każdego klienta traktujemy indywidualnie i uzgadniamy z nim potrzebną szybkość transmisji, czy ilość adresów IP. Naszym celem jest zapewnienie komfortowych warunków pracy pracownikom naszych klientów.
oraz link do potwierdzenia tych informacji!!!http://biznes.upc.pl/przedsiebiorstwa/
Więc nie ma mowy o lagach bądź jakichś innych sytuacjach gdyż internet jest świadczony w sposób należyty o najwyższych parametrach na światłowodach oraz nie jest to żaden domowy sprzęt!!! a dedykowana maszyna serwerowa!!!
dlatego serdecznie zapraszam wszystkich na Beta Testy owego serwera

mariucha

Ja dowiodłem już w wielu tematach na tym forum, ze lolserwery wychwytuję bezbłędnie i przestrzegam wszystkich przed stratą czasu na tym LOLSERWIE z LOLadministracją.

EvilRevenge

Cytat: mariucha w Styczeń 01, 2011, 09:08:04 AM
Ja dowiodłem już w wielu tematach na tym forum, ze lolserwery wychwytuję bezbłędnie i przestrzegam wszystkich przed stratą czasu na tym LOLSERWIE z LOLadministracją.
Nikt cię tutaj nie obraził ani nie obraża z Administracji owego serwera więc zwolnij troszkę tempo bo wychodzi na to iż to ty jesteś LOL GRACZEM!! co miałem udowodnić udowodniłem kto zechce zagrać na naszym serwerze zagra a kto nie to trudno. Zapraszam na Beta Testy

Brianoc

Ja nie rozumiem czy niszczenie przyszlosci serwerow was dowartosciowuje?^^
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

mariucha

Cytat: EvilRevenge w Grudzień 31, 2010, 12:32:25 PM
Cytat: mariucha w Grudzień 28, 2010, 09:20:21 PM

Nikt z nikogo tutaj nie robi idioty odnośnie dociekliwości Ponurego Typa i twojej tak internet jest dostarczany do mej firmy przez firmę UPC ale niema to nic wspólnego z domowym sprzętem!!! gdyż maszyna serwerowa  stoi w serwerowni mojej firmy owszem internet doprowadza światłowodem dla mojego przedsiębiorstwa "UPC" o parametrach Download 1Gb/s uraz z prędkością Upload 100Mb/s a tutaj informacja dla dociekliwych użytkowników
Internet
W zależności od potrzeb i wymagań Twojej firmy, oferujemy usługę dostępu do internetu przez sieć koncentryczną lub przez dedykowany światłowód z szybkością transmisji od 1 Mb/s do nawet 1 Gb/s. Każdego klienta traktujemy indywidualnie i uzgadniamy z nim potrzebną szybkość transmisji, czy ilość adresów IP. Naszym celem jest zapewnienie komfortowych warunków pracy pracownikom naszych klientów.
oraz link do potwierdzenia tych informacji!!!http://biznes.upc.pl/przedsiebiorstwa/
Więc nie ma mowy o lagach bądź jakichś innych sytuacjach gdyż internet jest świadczony w sposób należyty o najwyższych parametrach na światłowodach oraz nie jest to żaden domowy sprzęt!!! a dedykowana maszyna serwerowa!!!
dlatego serdecznie zapraszam wszystkich na Beta Testy owego serwera

Czyżby??????/

Trasa śledzenia do 89-72-99-189.dynamic.chello.pl [89.72.99.189]
przewyższa maksymalną liczbę przeskoków 30

1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  192.168.1.1
  2    23 ms    22 ms    22 ms  bialy-ru2.neo.tpnet.pl [213.25.2.147]
  3    22 ms    22 ms    22 ms  bialy-r1.tpnet.pl [80.50.158.97]
  4    26 ms    26 ms    26 ms  war-r4.tpnet.pl [194.204.175.29]
  5    46 ms    63 ms    94 ms  pos0-6-1-0.ffttr1.FrankfurtAmMain.opentransit.ne
t [193.251.250.169]
  6    45 ms    44 ms    45 ms  upc.GW.opentransit.net [193.251.251.138]
  7    74 ms    73 ms    73 ms  84-116-130-145.aorta.net [84.116.130.145]
  8    73 ms    73 ms    73 ms  84.116.134.194
  9    74 ms    73 ms    73 ms  84.116.252.206
10    73 ms    73 ms    73 ms  84.116.253.21
11    73 ms    73 ms    73 ms  84.116.252.65
12    73 ms    73 ms    73 ms  84.116.252.246
13     *        *        *     Upłynął limit czasu żądania.
14    94 ms    97 ms    89 ms  89-72-99-189.dynamic.chello.pl [89.72.99.189]

Śledzenie zakończone.

Pingi jak do USA :p

anima4

Dzieki naszemu hosterowi (EvilRevenge) serwer padł przez brak pojecia o serwerze l2 (beta)  :noob:
Czytając wasze poprzednie posty o tym ze vog jest podobny do losta, o tym ze poprzednia administracja nie była ogarnięta. Teraz przyznaje wam racje. EvilRevenge = 0 ogaru. Nie mam nic wspólnego z poprzednim projektem (failowym) EvilRevenge. Dołączyłem do zespołu z chęcią zrobienia serwera dla graczy gdzie miło i w przyjemny sposób mogli by spędzić czas przy swojej ulubionej grze mmorpg. Jedyna osoba która można powiązać z powyższym serwem jest EvilRevenge. Odradzam jakakolwiek współprace z EvilRevenge. Żałuje tylko czas który straciłem na zrobieniu tego serwera. No nic. Bogatszy o doświadczenia dziękuje i pozdrawiam użytkowników forum lineage 2.

SERVER DEAD

mariucha

Tak jak twierdziłem od samego początku. Najlepszy kit w tym temacie, to maszyna serwerowa w firmie tatusia, podpięta do łącza 100Mbit/s ^^

Ryane