L2 AssassiN Low Rate x8 - Gracia Epilogue

Zaczęty przez Jumanji, Listopad 11, 2010, 01:37:08 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Duralex

Haseo ośmieszaj sie bardziej... ig - 0 dopóki cos wnosiles do tematu to jeszcze ok . ale jak teraz tylko bluzgac potrafic i narzekasz to lepiej nie pisz

Haseo

Chciałem jeszcze przestrzedz graczy przed opiniami użytkowników Hesser oraz ONYX2 gdyż nazywanie ich ''fanboyami'' nie jest flamem tylko nazywaniem rzeczy (w tym przypadku ludzi) po imieniu.

@Hesser - 45 wiadomości na forum lineage2.com.pl i tylko jedna nie jest związana z serwerem l2assassin

@ONYX2 - 19 wiadomości na forum lineage2.com.pl i wszystkie w temacie L2 AssassiN

Żeby post nie był zaliczany do offtopu dodam screena z forum i własnego jpga. Zadam retoryczne pytanie: Czy takie rzeczy proponują Gmi dobrych serwerów? Drogi graczu, który chcesz zawitać na tym serwerze...odpowiedz sobie na to pytanie po cichu i zdecyduj.

ps. Hesser przejżyj temat, któryś assassyn poradził mi iść do ToI gdzie są ''tłumy'' stąd wybór lokacji tylko nie pamiętam, który to był.

@edit 

Na mój jeden post niech odpowiada jedna osoba najlepiej ONYX2 bo świetne intrygi potrafi wykręcić. Nie będę każdemu po kolei odpowiadał na 5 postów jeśli chcecie kontakt ze mną można mieć via pm.

SnowY

WTF ? Przyjde z 80 osobami za 200zł. Pm Me

Liar

Haseo to ja podałem Ci tą lokalizację ze względu na to, że akurat odbywało się tam pvp o spota pomiędzy Thalionami, a Ghosts. Hm a co do tej korupcji to jeśli byś wszedł w inny dział, to tam miałeś opis eventu związanego z klanami i nagrody zaczynały się dla klanów 20+ online bodajże. I nie tylko klanów nowych.

Do Snowy'ego to samo.
Jeśli dyskutujecie na jakiś temat to zapoznajcie się z nim do końca.
Waitin' for : www.l2asylum.com

SnowY

Ale nie mam po co sie zapoznawać z tym tematem.
Jeżeli GM daje "małą pomoc" dla psełdo klanów 5 osób, to ja zwracam sie do administracji że wpadne ze starym red crossem w liczbie 80 osób za 200zł i przebijemy online błyskawicznie, każdy odpali multiboxa, trzaśniecie screena 250+ online i ludzie zaczną powoli przychodzić. Pm Me

Drah

Cytat: Haseo w Listopad 25, 2010, 10:46:01 PM

CytatPodobno nawet nie dawał rady innym klanom szczególnie Thalionom.

Moje drugie pytanie: co to za klanik w ogóle? Ktoś ich zna? Ubiją RB? TS/VT? Bo ja nie kojarzę pcheł.

Thalion to dobry klan na ich czasy "świetności" były rok temu na roxie ( a nie był to mały serwer 1200 on+ international community ) przez 4 miesiące bili Valakasa/Antharasa/Baium od razu po respie i przez ten czas zawsze mieli 10-16 hero a w klanie grało prawie 50 osób ( kilku ex hero z dexa ) Teraz już raczej takiej ekipy nie mają, kilka osób nie gra w l2 kilku gra na ruoffie :P Ja sam z nimi grałem 1,5 roku ;p

sestokacjusz

haseo wez z nimi nie dyskutuj   co z tego ze juz takich serverow bylo  setki   i wiadomo jak to sie skonczy panowie zachowuja sie jakby im administracja placila frycowe  od pisania cukierkowych postow  jisis  na boga ogarnijcie sie pvp o spota w toi  przy online 30   :shock: powaliliscie mnie   3 kolejne strony tego samego cukierkowania   jacy to  the besciaki jestescie i jaki thebesciarski server macie   to bylem ja wasz koszmar    a ten post to czysty spam na ktory pewnie mi zaraz odpiszecie jakimis   dziwnymi wywodami np   o gramatyce  albo nie grasz nie wypowiadaj sie  :shock: zblizacie sie powoli do poziomu raziela a musze przyznac  nie jest to latwe zadanie a dla  posiadaczy przecietnej inteligencji wzwyz  nawet niewykonalne im wczesniej zrozumiecie ze ten server  to trup tym mniej czasu stracicie  i checi zeby pograc sobie wmilym gronie milym towarzystwie  na  milym i porzadnym serverze ktorych  nie brakuje

Jumanji

No to Panowie, Niezły OFFTOP,

Dementuje śmieci, które znalały sie na tym FORUM:

1. Dla Waszej wiadomosci, żaden klan nie otrzymał nigdy pomocy na serwerze. To bujna wyobrażnia, któregoś z graczy. Nie piszcie bzdrur, które znajdziecie na FORUM.

2. Serwer obecnie posiada prawdziwe około 90 online + boxy i offshopy, a nie 30 czy 20 online

3. Serwer jest opłacony do 30 listopada 2011 i będzie rozwijany stabilnie dla graczy.

4. Nie będzie żadnego WIPE ( nie liczcie na to)

5. Serwer bedzie działał w sieci czy Wam się to podoba czy nie.

Nie zniże się do Waszego poziomu i nie będę tu robił OFF TOP.  Moge się odezwać jak zobacze konkret.
Szlachetny człowiek wymaga od siebie, prostak od innych. Największym powodem do chwały nie jest to, że nigdy nie upadamy, ale to, że potrafimy się po upadku podnieść.   FORUM: http://teamspeakserver.pl/forum

Odys

To mam rozumiec ze osob poza klanem jest okolo 60 tak ? Bo w community klanowym bylo tylko 23 pozniej 28. Gdyby tak bylo spotkam bym wiecej osob niz 5 poza klanem latajac 2 razy po wszystkich miastach bo jednak te 60 powinno sie dac zauwazyc.I prosze nie pisac ze ludzie nie beda czekac az wbije na serwer bo "60" osob nie bije razem.

Druga sprawa gdzie byly te offline shopy z przed miesiaca z liczba 40+ na 1 lvl i czasem 56h+ ktorych nigdzie nie bylo gdyz w 3 osoby przeczesalismy miasta (przypomne ze wtedy byly widoczne nicki na communitya po odejsciach z serwera osob ktorzy dociekali prawdy zostalo wylaczone). Zaloze sie ze teraz jest identycznie.

arturekn

O BOŻE, co ja widze... to assassin jeszcze stoi? po tylu failach, bugach? xD Proszę was, nie kompromitujcie się dłużej i wyłączcie ten "serwer".

Hesser

Haseo: To rzeczywiście straszne, że konto założyłem głównie w celu pisania w tym topiku, to rzeczywiście robi ze mnie takiego strasznego fanboya ;o
Btw powoli zaczynam myśleć, że może specjalnie udajesz takiego gburowatego i próbujesz mówić jaki server jest zły, ale i tak zdajesz sobie sprawę, że nam tylko pomagasz? ;>

Sestokacjusz: cukierkowe słodzenie? W takim razie zajebiście się składa, po staramy się podawać fakty.
Skoro w Twoich oczach wydaje się to "Cukierkowe", to cóż. Widocznie może nie jest aż tak źle? ;)

Post Haseo gdzie próbował coś napisać o Thalionach jest zabawny, pokazuje całe jego nastawienie do topika na "nie, wszystko tu jest noobskie, złe i dead" ;D

ONYX2

Cytat: arturekn w Listopad 26, 2010, 09:26:49 AM
O BOŻE, co ja widze... to assassin jeszcze stoi? po tylu failach, bugach? xD Proszę was, nie kompromitujcie się dłużej i wyłączcie ten "serwer".

Wejdź na serwer teraz to się zdziwisz kolego.
L2 Official Franz/Naia: Necro/Soultaker 76
L2 Official Franz/Naia: Spoil 70

TO JEST CZAD: http://www.lineage2.com/gd/
NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

Hesser

Btw, Snowy chyba nie zrozumiałeś.
Jeżeli już o jakąkolwiek pomoc by chodziło, to raczej w grze, a nie pomoc na znalezienie funduszy do picia ;D

ONYX2

Prośba do administracji, proszę abyście się zaposnali z następną klauzulą

Ochrona autorskich praw osobistych

Twórca, którego autorskie prawa osobiste zostały zagrożone cudzym działaniem, może żądać zaniechania tego działania. W razie dokonanego naruszenia może także żądać, aby osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w szczególności, aby złożyła publiczne oświadczenie o odpowiedniej treści i formie. Jeżeli naruszenie było zawinione, sąd może przyznać twórcy odpowiednią sumę pieniężną tytułem zadośćuczynienia za doznaną krzywdę albo - na żądanie twórcy - zobowiązać sprawcę, aby uiścił odpowiednią sumę pieniężną na wskazany przez twórcę cel społeczny.

Według ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych z dnia 4 lutego 1994 roku za naruszenie praw autorskich i wykorzystanie ich bez zgody autora przewiduje się dwa rodzaje odpowiedzialności prawnej.

Pierwszą z nich jest odpowiedzialność cywilna. Osoba posiadająca prawa do opublikowanego bez jej zgody utworu w Internecie może domagać się dwukrotności, a w przypadku zawinionego naruszenia trzykrotności wynagrodzenia. Poza tym sąd może nakazać też zapłatę dodatkowej kwoty na Fundusz Promocji Twórczości.

Drugą odpowiedzialnością prawną jest odpowiedzialność karna mówiąca o popełnieniu przestępstwa. W przypadku bezprawnego wykorzystywania cudzych materiałów grozi nam grzywna i kara pozbawienie wolności do 2 lat. Jeśli dodatkowo czerpie się zyski z powielanych materiałów i uczyniło się z nich źródło dochodu, grozi nam kara do 5 lat pozbawienia wolności.

Pan Haseo naruszył taką kaluzule kopiując z cudzego forum informacje bez zgody aministracji innego forum i przeklejąc ją w ten topik. Proszę ADMINISTRACJĘ o zaiteresowanie się ta informacją.

O ile wiem to FORUM tego zabrania. Mam nadzieję, że zostaną wyciągnięte z tego konsekwecje.

Dla mnie ta osoba załuguje na zakaz korzystania z tego FORUM.

Tu jest link do topiku:
Proponuje przeszukać też inne posty Pana Haseo.

Cytat: Haseo w Listopad 25, 2010, 01:58:24 AM

NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

Liar

Onyx niby bronimy tego samego serwera, ale to co zrobiłeś w tym momencie nie za bardzo mi się podobało... No, ale to twoja decyzja. Ja proszę o to, żeby nie było żadnych konsekwencji chyba, że Admini serwera stwierdzą co innego ...

Provvokator

Onyx na jakim ty świecie żyjesz ?
Ochrona autorskich praw osobistych bo ktoś wkleił Screen z forum servera ?  :noob:
Masz 10 lat czy co ? 
Podaj go do sądu bo obraża twoje uczucia " religijne " źle mówiąc na temat servera  hahaha

Hesser

Mi się wydaję, że to bardziej było coś w stylu próby podrobienia stylu Haseo, który tak ładnie wyszykuje wszędzie jakieś cytaty i takie inne bo nie ma co robić ;D

Liar

A btw to trochę jak administracja niektórych serwerów. Źle mówi o serwerze ? Znajdźmy powód aby go zbanować!

Haseo

Cytat: ONYX2 w Listopad 26, 2010, 05:01:46 PM
Prośba do administracji, proszę abyście się zaposnali z następną klauzują

Pan Haseo naruszył taką kauzule kopiując z cudzego forum informacje bez zgody aministracji innego forum i przeklejąc ją w ten topik. Proszę ADMINISTRACJĘ o zaiteresowanie się ta informacją.

O ile wiem to FORUM tego zabrania. Mam nadzieję, że zostaną wyciągnięte z tego konsekwecje.

Dla mnie ta osoba załuguje na zakaz korzystania z tego FORUM.

Tu jest link do topiku:
Proponuje przeszukać też inne posty Pana Haseo.

klauzują? kauzule? łoot?  :o

hahahahhahaaaaaaahahaha!!! xD Mój system jest w kawałkach, a kolacji mało co nie zwróciłem xD To jest forma cytatu! CYTATU!  hahaha Cytat to nie jest zapożyczanie, przedstawienie materiału jako swojego  :noob: jest to upublicznienie wypowiedzi w tym przypadku użytkownika forum. Skończ człowieku bo się pogrążyłeś xD

CytatOchrona autorskich praw osobistych bo ktoś wkleił Screen z forum servera ?   :noob:
Masz 10 lat czy co ?

Tak, wydaje mi się, że on ma 10 lat.

ps. wiem, że to offtop, ale po prostu muuusiałem! I opłaca się mieć te 5% ostrzeżenia dla samego ''hahahahahahahha'' xD 
I mojego stylu nie da się podrobić ziąą.

ONYX2

Moze i mam 19 lat no prawie 20, ale to nie oznacza ze dziecko ze mnie :). Po prostu lubie sobie popisać tak jak ty HASEO, a że przyszło mi na myśl że wykorzystujesz czudze rzeczy to miałem ochote Ci napisać co za to grozi tak na przyszłość, żebyś wiedział gdzie Twoje miejsce :).

CytatOchrona autorskich praw osobistych bo ktoś wkleił Screen z forum servera ?

Hmmm... dziwie się, ze nie wiecie, ze bez zgody Właściciela nie mozna kopiować/publikować rozpowszechniać informacji. Nie ma znaczenia jaka to informacja jeżeli należy do jakiegoś właściciela ma prawo rządac od Was usuniecia tej informacji, a jezeli nie to z paragrafu powództwa cywilnego badź karnego może dochodzić swoich praw. Taka jest prawda i nie ma znaczenia czy jest to na forum czy ulotka toalecie :).

NEW ENGINE.

sestokacjusz

zaden sad  ci tego nie uwzgledni  a administracja pewnie nei wie co  z toba zrobic stosujac takie zagrania trzeba jeszcze sie orientowac w wykladni prawa  zanim  chcesz pokozaczyc :shock: po rpstu osiagneliscie  niektorzy poziom  raziela czyli poziom zarezerwowany dla nielicznych pro faktorow  jak dla mnie  z absurdem   po latach doswiadczenia sie nie walczy   wiec nie mam zamiaru probowac wam wyperswadowac   ze to co  robicie to absurd  bronic trupa  i do tego jeszcze go poszturchiwac zanim zakopzac i zapomniec   grzebiecie wnim jakby to jakas frajda byla  dla mnie bez komentarza  szok  i burdel na kolkach usuwam konto an waszym servie i  nie przynaje sie juz nigdy ze takowe kiedys tam mialem  sry ale  przekroczyliscie rubikon   o ile wiecie co mam an mysli

ONYX2

na razie nie widzę zebym czegoś bronił, ja tylko sobie gram, a ponieważ lubie HASEO chetnie z nim popisze i podyskutuje.

NEW ENGINE.

Liar

Sestokacjusz, jak ktoś tu kiedyś napisał, wiele osób umarło, żebyś mógł mówić i pisać po polsku więc staraj się pisać ze znakami jeśli szanujesz przeszłość Polski. Po za tym nie obrażaj Raziela. Już wolałbym być idiotą raz i dowiedzieć się czegoś nowego, niż być idiotą przez całe życie i niedowiedzieć się nic nowego. W moich słowach nie było ironii. Raziel umie grać, tyle że na początku swojej kariery się trochę zbłaźnił. I tyle. GL.
Piszesz o historii rzymu, a masz problemy z polskim .
Co do serwera. TAK TAK WSZYSCY WIEMY I JUŻ 11 OSÓB TO NAPISAŁO, ŻE JEST TRUPEM. SUUUPER. JAKBY UMIERAŁ CI KTOŚ KOGO LUBISZ TO NIE PRÓBOWAŁBYŚ GO RATOWAĆ? JA LUBIĘ TEN SERWER DLATEGO DALEJ BĘDĘ PISAŁ NA TYM FORUM, BO WIERZĘ W TO, ŻE SERWER RUSZY SIĘ BEZ PROBLEMU.

HellSign

a Wy dalej grajcie i okłamujcie się, że gra ze 100'a ludźmi na jakikolwiek sens w tej grze, gl&hf

/Drama on
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Polgara

Cytat: ONYX2 w Listopad 26, 2010, 05:01:46 PM
Prośba do administracji, proszę abyście się zaposnali z następną klauzulą

Ochrona autorskich praw osobistych

Twórca, którego autorskie prawa osobiste zostały zagrożone cudzym działaniem, może żądać zaniechania tego działania. W razie dokonanego naruszenia może także żądać, aby osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w szczególności, aby złożyła publiczne oświadczenie o odpowiedniej treści i formie. Jeżeli naruszenie było zawinione, sąd może przyznać twórcy odpowiednią sumę pieniężną tytułem zadośćuczynienia za doznaną krzywdę albo - na żądanie twórcy - zobowiązać sprawcę, aby uiścił odpowiednią sumę pieniężną na wskazany przez twórcę cel społeczny.

Według ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych z dnia 4 lutego 1994 roku za naruszenie praw autorskich i wykorzystanie ich bez zgody autora przewiduje się dwa rodzaje odpowiedzialności prawnej.

Pierwszą z nich jest odpowiedzialność cywilna. Osoba posiadająca prawa do opublikowanego bez jej zgody utworu w Internecie może domagać się dwukrotności, a w przypadku zawinionego naruszenia trzykrotności wynagrodzenia. Poza tym sąd może nakazać też zapłatę dodatkowej kwoty na Fundusz Promocji Twórczości.

Drugą odpowiedzialnością prawną jest odpowiedzialność karna mówiąca o popełnieniu przestępstwa. W przypadku bezprawnego wykorzystywania cudzych materiałów grozi nam grzywna i kara pozbawienie wolności do 2 lat. Jeśli dodatkowo czerpie się zyski z powielanych materiałów i uczyniło się z nich źródło dochodu, grozi nam kara do 5 lat pozbawienia wolności.

Pan Haseo naruszył taką kaluzule kopiując z cudzego forum informacje bez zgody aministracji innego forum i przeklejąc ją w ten topik. Proszę ADMINISTRACJĘ o zaiteresowanie się ta informacją.

Dla mnie ta osoba załuguje na zakaz korzystania z tego FORUM

Onyx najpierw dobrze naucz się czytać ze zrozumieniem to co sam wkleiłeś.
Potem przeczytaj dokładnie co sie uważa za prawa autorskie
http://pl.wikipedia.org/wiki/Prawo_autorskie#Nie_korzystaj.C4.85_z_ochrony_prawem_autorskim
dodatkowo możesz też przeczytać to
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dozwolony_u%C5%BCytek