L2 AssassiN Low Rate x8 - Gracia Epilogue

Zaczęty przez Jumanji, Listopad 11, 2010, 01:37:08 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Haseo

Cytat: Hesser w Grudzień 01, 2010, 05:22:39 PM
Dodatkowo dodam, że jeśli ktoś jednak zagości na server to po napisaniu wiadomości na "Hesser" dostanie coś na start ; o

Poradę jak byś forum fajterem i kilka wydumanych opowieści o serwerze i jego administracji? No to...

''Hesser Hej podobno dajesz coś na start give me give me pl0x!

Hesser

Haseo nie mam zamiaru Ci już poświęcać tyle uwagi.
Wrodzonej nienawiści z Ciebie nie wypędze - i nie nazywaj mnie kłamcą, żadna opowieść o serwerze, tj to - co napisałem nie było wymysłem.

Btw. na początku miałem do Ciebie jakiś szacunek, teraz widzę, że jesteś tylko szczeniaczkiem któremu sprawia radość głośne szczekanie ;)
Walka z kompleksami poprzez zwracania na siebie uwagi na forum? Przykro mi ;)

Przy okazji dzięki za nazwanie mnie "fajterem". Przynajmniej nie jestem flame'rem(ciekawe czemu rymuje się z zerem? ;) ) jak Ty, a "wojownik" to już coś godnego szacunku ;)

Edit:
I strasznie się cieszę, że na serwerze nie grają tacy ludzie jak Ty - przynajmniej rzeczywiście jest jakiś klimat.
Stąd jeszcze mały komunikat do zainteresowanych ;>:

Jeśli jesteś debilem - nie przychodź na serwer ;)

Haseo

Tam nie grają tacy jak ja, nie grają też inni, mało kto tam gra  hahaha

jesli nie lubisz pvp - przyjdź na serwer - bij tylko moby

ONYX2

A tak naprawdę -_-' klimat jest na serwerze.
I to przyciąga ludzi.

Zaskocze Cię, ale jest PVP (nie wiem jak cię nazwać, bo chyba brak słów ), na jakim świecie ty zyjesz i na jakim serverze L2 nie ma PVP.

Ech.... Myślę dyskusja z Tobą faktycznie nie ma sensu.

L2 Official Franz/Naia: Necro/Soultaker 76
L2 Official Franz/Naia: Spoil 70

TO JEST CZAD: http://www.lineage2.com/gd/
NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

Hesser

Ano, mało kto tu gra. So whut? ;)
Przynajmniej zdaję sobie sprawę, że po drugiej stronie monitora nie siedzi dziecko, które po przegraniu w pvp pójdzie się powiesić albo potnie sobie żyły ^^

Najciekawsze jest to, że mówisz tak dużo o serwerze nic o nim nie wiedząc ; o

Haseo

Muszę wiedzieć cokolwiek poza tym, że jest martwy online i słabe pliki żeby stwierdzić, że:

a) gra na serwerze nie ma sensu
b) śladowe ilości pvp jeśli w ogóle idzie na takowe trafić
c) farmienie farmienie farmienie tylko wyfarmione postaci nie mają kogo bić poza mobami

??

ONYX2

Cytata) gra na serwerze nie ma sensu
b) śladowe ilości pvp jeśli w ogóle idzie na takowe trafić
c) farmienie farmienie farmienie tylko wyfarmione postaci nie mają kogo bić poza mobami

Pliki są jak najbardziej dobre !!!

a. Rozmowa z Tobą i czytanie Ciebie nie ma sensu
b. PVP jest jak najbardziej
c. Farmienie jak ktoś lubi też może :).

Na marginesie to Tobie piątej klepki brak :).

NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

Hesser

Haseo, żal mi na Ciebie klawiszy już ;<

skomentuje to tylko taką krótką historyjką z życia wielu ;>
Dziecko: Mamo nie lubie wątróbki, nie chce
Mamusia: Jadłeś kiedyś?
Dziecko: Nie, ale nie lubie!

Haseo

Byłem na serwerze chwilkę pograłem, znam administrację z różnych akcji i nie wypowiadam się na temat czegoś o czym pojęcia nie mam. Pliki są gorsze od tego co oferuje Maxcheaters ;) I jeśli wam szkoda klawiszy nikt wam nie każe odpisywać w temacie tego śmietnikowego serwera :D

Hesser

Przykro mi, widocznie grałeś na innym l2assasinie ;)
Miłego wymyślania minusów antyfanboju ;>

ONYX2

HeHe ... chyba faktycznie pomylił serwery :)

Haseo grałem na kilku privach i wiesz mi że serwer przygotowany jest dobrze a pliki tym bardziej, nie wiem fakt jakie były na poczatku (wiec nie zabieram głosu), ale w dniu dzisiejszym oferują znacznie wiecej.

Nie mam pojęcia co oferują pliki z maxcheters, i raczej nie bedę się tym interesował

Ja weryfikuje zawsze server na zasadzie działa nie działa.

To, że kiedyś tu grałeś nie ma dla mnie już znaczenia, bo najwidoczniej wiele się od Twojego pobytu tu zmieniło.

Chcę podkreślić, że cały czas w swoich wypowiedziech potwierdzasz swoją niewiedze na temat tego serwera, na dzień dzisiejszy.

NEW ENGINE.

Laner

Cytat: ONYX2 w Grudzień 02, 2010, 07:54:30 PM
Nie mam pojęcia co oferują pliki z maxcheters, i raczej nie bedę się tym interesował

Ja weryfikuje zawsze server na zasadzie działa nie działa.
Nawet nie będę wytężał mózgu aby cokolwiek Ci odpisać. Wystarczy że przytoczę słowa innego obrońcy krzy... a przepraszam! servera.
Cytat: Hesser w Grudzień 02, 2010, 04:17:36 PM
Dziecko: Mamo nie lubie wątróbki, nie chce
Mamusia: Jadłeś kiedyś?
Dziecko: Nie, ale nie lubie!

Haseo

Cytat: ONYX2 w Grudzień 02, 2010, 07:54:30 PM
Chcę podkreślić, że cały czas w swoich wypowiedziech potwierdzasz swoją niewiedze na temat tego serwera, na dzień dzisiejszy.

Zacznij podkreślać swoją niewiedzę na temat czegokolwiek np. na temat plików z max cheaters, upadku lol serwera L2Assassin i najlepiej na temat prawa, którym straszysz na forum o grze mmorpg.

ONYX2

Mogę pisać na temat gry i prawa ci mi się podoba, ale ty niewiele masz do powiedzienia na temat serwera, bo nic o nim nie wiesz na to wygląda :).

Ja może nie wiem jak działają pliki. Ale za to wiem jak co ma działać w grze.

Tak jak powiedziałem, wyzcznikiem dla mnie jest fakt że cos działa albo nie.

Nie ma idealnych kolego serwerów priv, więc nie wciskaj wszystkim kitu, że inne serwery są cool i ze pliki na maxcheaters są takie dobre.

Gryby były takie pliki o których piszesz......i były takie hiper i uper .......i tak dalej..... to ściągając sobie te pliki byłoby serwerów co nie miara, a jakoś nie wydaje mi się że tak jest.

NEW ENGINE.

Laner

Cytat: ONYX2 w Grudzień 02, 2010, 11:15:15 PM
Mogę pisać na temat gry i prawa ci mi się podoba, ale ty niewiele masz do powiedzienia na temat serwera, bo nic o nim nie wiesz na to wygląda :).

Masz takie samo prawo piać jak Haseo. Z tą różnicą że on nie posiada takich umiejętności jak Ty (tzn. nie potrafi oskarżyć o to że cytując inne forum dopuścił się plagiatu, samemu używając cytatu z innego forum do potwierdzenia swoich rewelacji.

Proszę Cię ONYX2 skończy bronić ten server bo wcale mu nie pomagasz. Jestem pewien że jego renoma byłaby zdecydowanie lepsza gdybyś odpuścił sobie jego bohaterską obronę. L2 Assasin to dead server - to jest fakt i tego nie zmienisz pisząc 3 posty dziennie o wspaniałości tego servera.

ONYX2

Ja uważam, ze serwer to LIFE server i jest szereg ludzi, ktorzy myślą podobnie, a dopóki bedzie tu grało kilkadzisiąd osób to bedę tu pisał i nie zabronisz mi.

Po za tym mylisz się pisząc, że nie pomagam serwerowi bo z tego co widzę to raczej mu pomagam i co jakiś czas przybywa online po 4-5 osób.

Raklama to SILNA MOC, gdyby się o serwerze nic nie mówiło pewnie wszyscy by o nim zapomnieli, a tak o serwerze się mówi cały czas. (nie ważne czy piszesz dobrze czy źle po prostu pisz) Dzięki temu ludzie zagladają na serwer. Cześć z nich zostaje, cześć odejdzie, taka jest kolej rzeczy.

Wy też robicie nam reklamę i tak ma to działać, w sumie to powinniście pisać, zachecam Was do tego. Dlaczego? bo nie trzeba będzie rekalmy serwera szukać i takiej konkurencji, która tu panuje :) . Myślisz, że ktoś bierze, na poważnie to co piszecie. Gwarantuje Ci, że się mylisz.

I tak opisująć ponieżej jak można WAM wierzyć skoro:

1. Nawet nie zalogowaliście się na serwerze.
2. Nawet nie sprawdziliście nic a co działa a co nie. Jedyny zarzut to ONLINE.

więc odpowiem tak:

3. Serwer działa cały czas i ma się swietnie.
4. Serwer jest stabilny (opłacony na rok z góry)
5. Systematycznie są wprowadzane poprawki.
6. Pomocna Administracja w rozwiązywaniu bugów. ( nie prawdą jest, że jest niekompetentna)
4. Ludzie grający na serwerze mówią, że pliki są dobre, a też grali na różnych serwerach.
5. Nie ma doty wpływającej na rogrywkę na serwerze.
6. Miła atmosfera graczy

NEW ENGINE.

Haseo

Cytat: ONYX2 w Grudzień 03, 2010, 09:49:59 AM
Ja uważam, ze serwer to LIFE server i jest szereg ludzi, ktorzy myślą podobnie

Podobnie myśli tylko Hesser.

Cytat: ONYX2 w Grudzień 03, 2010, 09:49:59 AM
Raklama to SILNA MOC

Ta 'raklama' Ci się chyba z tajfunami pomyliła.

Cytat: ONYX2 w Grudzień 03, 2010, 09:49:59 AM1. Nawet nie zalogowaliście się na serwerze.

Owszem zalogowaliśmy się kiedyś i teraz także. (przynajmniej ja o czym już mówiłem)

Cytat: ONYX2 w Grudzień 03, 2010, 09:49:59 AM3. Serwer działa cały czas i ma się swietnie.
4. Serwer jest stabilny (opłacony na rok z góry)
5. Systematycznie są wprowadzane poprawki.
6. Pomocna Administracja w rozwiązywaniu bugów. ( nie prawdą jest, że jest niekompetentna)
4. Ludzie grający na serwerze mówią, że pliki są dobre, a też grali na różnych serwerach.
5. Nie ma doty wpływającej na rogrywkę na serwerze.
6. Miła atmosfera graczy

3. Ma się świetnie  ?? Mówisz o rpg club czy o cerberusie?
4. Opłacona maszyna na dead serwer - strata pieniędzy.
5. Poprawki, które działają na każdym innym serwerze, a któryś z was (chyba Hesser) mówił, że Pailaka 73 nie działa  :noob:
6. Jakich bugów!? L2 assassin podobno nie ma bugów !!
4. Pewnie dobrze się na nich botuje, kopiuje phx'em i buguje co tylko się da.
5. 80% serwerów ma taką dotację.
6. Jakich graczy?  :o

I co to za kolejność punktów ONYX2  ??  -> 1, 2,  3, 4, 5, 6, 4, 5, 6  ?? Odpocznij od gry, prześpij się.

ONYX2

Ech Haseo jaki ty -_-' jestes :).

Cytat3. Ma się świetnie   Mówisz o rpg club czy o cerberusie?

Jężeli lubisz cyrylice graj na RPG bo ja tam grałem i jakos nie chetnie tam wróce. W przypadku RPG powiem ze serwer godny uwagi. Co do Cerberusa to dużo ludzi zwiało z tego serwera i raczej nie mam dobrego zdania o tym serwerze jak i administracji tego serwera.

Cytat4. Opłacona maszyna na dead serwer - strata pieniędzy.

To daje stabilność serwera !!!

Cytat5. Poprawki, które działają na każdym innym serwerze, a któryś z was (chyba Hesser) mówił, że Pailaka 73 nie działa

Jesteś pewny, że działają :). Bo jakoś nie zauważyłem, żeby na wszystkich serwerach działały. Pailaki działają, możesz pprawdzić.

CytatPewnie dobrze się na nich botuje, kopiuje phx'em i buguje co tylko się da.

Sprawdziłeś? No to gratuluje posługiwaniem się PRO GRACZ :). Chyba PRO BOT :)

Cytat80% serwerów ma taką dotację.

To bardzo dobrze, że ma i tu też tak jest.

Cytat6. Jakich graczy?

Kochany conajmniej 80 graczy.

NEW ENGINE.

Hesser

Bo widzisz Haseo, serwer jest LIFE o ile ktoś na nim gra i chcę na nim dalej grać,
ma administrację którą obchodzi serwer, a na assasinie tak właśnie jest.
Czy podoba Ci się to, czy nie - to się nie zmieni raczej. (Chociaż tego zagwarantować nie mogę, przypadki chodzą po ludziach, ale jestem prawie pewien ;p)
Nikt nie mówi, że jest tu 1k online, czy nawet 300 czy 200. Rozumiem, że dla Ciebie serwer ma się dobrze dopiero wtedy,
kiedy trzeba bić się o gremliny - przykro mi z tego powodu, ale każdy ma inne
upodobania - i niekoniecznie musi to być ciągłe mass pvp 100v100,
czy inne tego typu sprawy, chociaż nie da się ukryć że sprawia to frajdę - jest też nużące po jakimś czasie. ;)
I choć pewnie każdemu brakuje tu troche więcej ludzi=troche więcej pvp wiedz,
że pvp to nie jest jedyna przyjemna rzecz z tej gry (chociaż wielu tak uważa ;o)
Bugi są wszędzie, to Ty mówisz - że ich nie ma. Plusem jest to, że są szybko usuwane.
Pytasz jakich graczy? To troch nieokazywanie szacunku,
bo nawet skoro jest ich mało - to jednak są i bez wątpienia są to żywe osoby którym trochę szacunku się należy.

Tak czy siak, gra w l2 staję się nudne, z każdą kroniką psują tę grę coraz bardziej.
Z tego co zdążyłem zauważyc to wszyscy tęsknią za dobrymi starymi czasami
c4 i innych kronik - bo wtedy ludzie grali z ludźmi, wtedy to było MMO - teraz prosta
gra dla dzieci, żeby im przypadkiem za trudno nie zdobywało się full dyna i epików
no i żeby - nie daj bóg nie musieli myśleć i współpracować z innymi graczami.
Wszyscy wspominają stare serwery, na których grali dawno temu - gdzie istniał
prawdziwy klimat gier MMO - dla mnie takim serwerem był i zawsze
będzie Allseron - innych serwerów nigdy nawet do niego nie porównywałem.
I cząstke tego co było na Allseronie znalazłem tutaj - współprace, próbe osiągnięcia czegoś wspólnie.
I nie mówie, że to najlepszy serwer jaki jest na 'rynku' ale na prawdę jest wart
walczenia o niego i próbowania zdobyć tych ludzi - bo tylko tego na tym serwerze brakuje, troche więcej ludzi.

Haseo - nie chce mi się już z Tobą kłócić, każdy z nas ma po trochu racji i i tak nie zmieni zdania.
Ja mam jakieś powody do udzielania się w tym temacie - staranie się o serwer.
Ale Ty? Marnujesz tylko swój czas próbując wyolbrzymić każdy fakt na temat serwera - nawet jeśli jest tylko wyssany z palca, żeby pokazać swoją nienawiść do tego serwera. (Zastanawia mnie nawet, czemu?)
Próba udowodnienia czegoś? Udowodniłeś już, że jesteś bystry i potrafisz kogoś złapać za słówko, brawo? ;)

PS: denerwujecie mnie, ja się rozpisuje jak głupi, a Wy pisząć 1/20 tego co ja macie dłuższe posty, wr! :D

NOhope

Cytat6. Jakich graczy?

CytatKochany conajmniej 80 graczy.

95 online wieczorami , z tego okolo 65 to sklepiki i krafty ( w miastach + w ch ).
"prawdziwy" Online to 30-40 ( wraz z boxami ! ) osob , grałem widziałem; z tego powodu rowniez  zrezygnowalem.

seba289

Witajcie , dodam swoja opinie na temat tego servera
Przyszedlem na niego za namowa znajomka i wcale nie zaluje tej decyzji , fakt faktem online jest maly dlatego tez postanowilem wyrazic swoja opinie (mam nadzieje ze pomoze)
A wiec  tak
1. administracja aktywna i poprawiajaca na biezaco server
2. fajny klimat
3. mala liczba "pro eloo eloo i w ogóle " playerow( strasznie taki gracz dziala mi na nerwy;p)
4. Pvp dla chcacego nic trudnego ( chcesz pvp to sie postaraj o to , Hesser powienien wiedziec o co chodzi ;p)
5. Fajne Zabawy na eventach ( nie tylko auto Evnty)

Z calego serca moge polecic ten server wszystkim clanom ktore aktualnie szukaja rozwijajacego sie servera:)
Pozdrawiam Seba289

Haseo

Cytat: seba289 w Grudzień 04, 2010, 11:07:25 AM
Witajcie , dodam swoja opinie na temat tego servera
Przyszedlem na niego za namowa znajomka i wcale nie zaluje tej decyzji , fakt faktem online jest maly dlatego tez postanowilem wyrazic swoja opinie (mam nadzieje ze pomoze)
A wiec  tak
1. administracja aktywna i poprawiajaca na biezaco server
2. fajny klimat
3. mala liczba "pro eloo eloo i w ogóle " playerow( strasznie taki gracz dziala mi na nerwy;p)
4. Pvp dla chcacego nic trudnego ( chcesz pvp to sie postaraj o to , Hesser powienien wiedziec o co chodzi ;p)
5. Fajne Zabawy na eventach ( nie tylko auto Evnty)

Z calego serca moge polecic ten server wszystkim clanom ktore aktualnie szukaja rozwijajacego sie servera:)
Pozdrawiam Seba289

Kolejna osoba zakładająca konto na lineage2.com.pl tylko po to by wypowiedzieć się o tym dnie? Oh gdybym mógł tak sprawdzić IP...

Hesser

Mogę Ci nawet napisać nick z gry kto to ;D
Zresztą ostatnio dowiedziałem się też kto to Onyx ^^

seba289

Cytat
Kolejna osoba zakładająca konto na lineage2.com.pl tylko po to by wypowiedzieć się o tym dnie? Oh gdybym mógł tak sprawdzić IP...
tak specjalnie zalozylem konto zeby wypowiedziec sie w tym temacie i pomoc serverowi , chcesz poznac moj nick w grze zapraszam na Pm
a tak btw taki sam nick jak na tym forum mam tez na forum L2 assassin
Pozdrawiam Seba289

Naito

Cytat: Hesser w Grudzień 03, 2010, 02:55:24 PM
Tak czy siak, gra w l2 staję się nudne, z każdą kroniką psują tę grę coraz bardziej.
Z tego co zdążyłem zauważyc to wszyscy tęsknią za dobrymi starymi czasami
c4 i innych kronik - bo wtedy ludzie grali z ludźmi, wtedy to było MMO - teraz prosta
gra dla dzieci, żeby im przypadkiem za trudno nie zdobywało się full dyna i epików
no i żeby - nie daj bóg nie musieli myśleć i współpracować z innymi graczami.
Wszyscy wspominają stare serwery, na których grali dawno temu - gdzie istniał
prawdziwy klimat gier MMO - dla mnie takim serwerem był i zawsze
będzie Allseron - innych serwerów nigdy nawet do niego nie porównywałem.

Wcale tak nie jest, że z każdą kroniką l2 staje się nudne i zepsute a ludzie wspominają to co kiedyś z tego właśnie powodu. Każdy zaczynając grę w lineage2 spotkał się z czymś innym na początku i coś innego go urzekło, skoro w niej pozostał przyzwyczajając się do tego jak było wówczas gdy zaczynał. A wiadome jest, że wszystko co nowe sprawia więcej satysfakcji i nie ma znaczenia czy ktoś zaczął na c4 czy też to, że ktoś inny na Gracii Fianl, ponieważ w obu przypadkach granie po raz pierwszy w l2 będzie dla obu osób równie przyjemne i równie nie zapomniane.

Aha i co jeszcze, wystarczy się zastanowić co oferowało l2 na c4 a co oferuje obecnie jeżeli chodzi o nudę i w kilka chwil zauważyć można, że wcześniej gra opierała się głównie na spoilu, co dzisiaj już tak nie wygląda dzięki czemu l2 jest bardziej rozbudowane i ani trochę nudne.
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans