mam problem z prędkością internetu.

Zaczęty przez chili11, Listopad 28, 2005, 08:16:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

chili11

Witam wszystkich! Mam pewien problem z grą. Jestem pewna ze rozchodzi się o neta. Wcześniej miałam neostrade 512 i hulała na 384 mb pamięci. Teraz jak zmieniłam na internet osiedlowy stałe łącze to nie mogę dojśc jaka to szybkość ale dokupiłam pamięc i jest 640mb. Martwi mnie moja karta sieciowa karta sieciowa realtek RTL8139 Family PCI F którą jak się otworzy jej właściwości ma ROZMIAR BUFORU ODBIORU na max wartość 64 kb. Może to jakiś stary rupieć ta karta? Napiszcie jaki macie net. Ciekawa jestem na jakiej najmniejszej prędkości da się grać i czy ten bufor ma jakieś znaczenie. Szlag mnie trafia bo od 3 tygodni nie mogę grać bo każdy ruch jest opóżniony o około 20 sekund. POMOCY!!!

Mjut

Kup sobie szybszy internet :) A na przyszlosc nie pisz 2 tematow naraz o tej samej tematyce  :wink:

chili11

Niestety nie mam możliwości zmiany internetu. Tylko taki dostawca obsługuje mój teren a neostrada odpada z innych wzgledów. Czy karta sieciowa ma na to wpływ? czy to o czym pisałam z tym buforem może mieć znaczenie?

Tyr

Lineage 2 Classic EU