Lineage 2 uGaming Epilogue x20/x10 start: 26.12.2010r. 19:00 L2J

Zaczęty przez perfecT, Grudzień 23, 2010, 01:31:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

perfecT

Cytat: SpeedyGonzales w Grudzień 27, 2010, 06:58:43 PM
No nic, trzeba szukac dalej jakiegos serwera na te dlugie mrozne zimowe wieczory xD
Ta ,a po sylwku w szkole trzeba orać  :P

Ryane

mariucha

Heihero, ja nie mam na ciebie już słów, na pm ci powiem kiedy pewien jegomość, którego znasz użył wyrażenia frajer. ^^^^

karliksnk

hmm punkt 19 wchodzę na serwer zapowiada sie super na lokacji  magów pełno ludzi z minuty na minute loguje sie coraz więcej .
Na Global Trade można juz ujrzeć pseudo neo dzieci które zaczynają wyklinają innych normalnie śmiać sie chce z niektórych ,wszystko idzie ładnie i bez lagów xD w 30 min po starcie jest juz +700 ludzi całkiem nieźle można dostrzec ze kilka osób spamuje na temat lagow
hmm ja nie mam wiec się nie martwię w końcu po  1h expienia  res serwa ponieważ co niektórzy maja lagi i plączą
-- dobra tam poczekam... mam czas xD ---
Loguje  sie po resie zaczynają sie problemy z buferem  a także  masakrycznych  lagow !!! nie wiem czego polowa serwa gra normalnie a druga ma lagi ze sie ruszać nie mogą    następują kolejne resy .... moim zdaniem serwer to jeden wielki fail  owszem online byl dobry
poleciał jeszcze ta przerwa do 1 stycznia ze niby nowa maszyna  co stara była zla?? jak byla zła to poco serwa a niej stawiali
tyle mojego spamu :)

perfecT

Moim zdaniem można dać ostatnią szansę temu serwerowi ,który ponownie ruszy 01.01.2011roku bez wipe . Admin wprowadził wiele poprawek i widać ,że mu zależy a nie jak płaczącym polaczkom ,że grać nie można . Zapewniam ,że więcej niż 3/4 ludzi wróci ,bo w chwili obecnej nie ma nic nowego na rynku l2 .Tak czy siak AureuS wraca .

Pozdrawiam  :P

Brianoc

admin to burak serwer ma bugi ale ze wzgledu na online wroce, wole grac tu i bic sie z ludzmi niz niesutannie farmic na 150 online
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

Hoshi

Cytat: Brianoc w Grudzień 28, 2010, 10:14:27 AM
admin to burak serwer ma bugi ale ze wzgledu na online wroce, wole grac tu i bic sie z ludzmi niz niesutannie farmic na 150 online

Fajnie gdybys mogl sie bic normalnie, a nie z polowa nie/lub zle dzialajacych skilli. Zobaczymy czy cokolwiek naprawia.

ONYX2

L2 Official Franz/Naia: Necro/Soultaker 76
L2 Official Franz/Naia: Spoil 70

TO JEST CZAD: http://www.lineage2.com/gd/
NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

YASB

Teraz kupują nową maszynę ,30 chyba będzie juz smigac
Online był na x20 700-800,a na x10 350 ~ Server stał jedynie nie całe 2 dni takze nie ma duzo do nadrabiania :D

ONYX2

L2 Official Franz/Naia: Necro/Soultaker 76
L2 Official Franz/Naia: Spoil 70

TO JEST CZAD: http://www.lineage2.com/gd/
NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

YASB

Masz przeciez w opisie   Zapowiedź Lineage 2 uGaming Epilogue x20/x10 start: 26.12.2010r. 19:00 L2J

wxtreme

Po pierwsze nie 30-tego tylko 1  po drugie napewno nienaprawia wszystkich bugow a po trzecie z 600 online na x20 zrobi sie 100-200
;D

Hoshi

Tak byly 2 servery.
Jest jakies info podobno od adminow ze wstaje 30, lf confirm

Polanin

Brianoc

Serwer wstaje 30 admin napisale to na forum. Co do online pomimo widocznego faila duzo klanow i ludzi da szanse wychodzac z zalozenia ze woli pograc na wysokim online niz farmic na niskim
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

L4mp4rd

mariucha

A ja daję rękę obciąć (do wyboru którą), że jak wstanie, to dalej to co nie działało działać nie będzie, ktoś przyjmuje zakład?
Ten serwer stoi na plikach, które widziałem kiedyś na jakimś włoskim syfiastym serwerku, mozna je wyłapać najłatwiej po dropie w katach, gdzie ten sam mob ubity kilka razy daje różne konfiguracje dropu SealStonów a mianowicie:

- raz dropia wszystkie tj czerwone i zielone np
- innym razem tylko zielone lub tylko czerwone
- przy kolejnym mobie nie poleci żaden

Do tego dziwne rozstawienie mobów w kilku lokacjach gdzie bez WL-a na szpicy nawet nie ma co wchodzić, i dokumentnie zbugowany HB - nie da się nawet wejść.

Jak na serwer, który przed startem miał beta testy te uchybienia każą natychmiast skreślić go z listy wartych uwagi.
Strach pomysleć co przed beta tam się działo i kto to testował ^^

Pudel

pierdzielliscie takie glupoty ze nie bedzie tam grac a non stop siedziecie na forum i sprawdzacie co sie dzieje 80% ludzi wroci ja z apokalipsa wracamy na x10 na razie gramy w world of tanks :]

Brianoc

Ja przegladam co jaksi czas forum serwera i nie moge sie nadziwic jacy ludzie moga byc tepi, zakaldaja setki tematow o wipe, ankiety i inne cuda gdy admin napisal ze wipe nie bedzie. Ah i jeszcze te polsko-litewskie qq :D klasyka
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

mariucha

A ja dalej czekam na info dlaczego bułgarski serwer udaje litewski, jak ktoś rozkmini proszę o info.

Pudel

Brianoc

wazne ze masz pvp i online czy rumunski litewski czy w burkina faso stoi
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

mariucha

Dla mnie ważne jes jednak co działa jak mam isc w pvp necro bez vortexa to podziękuję jednak.

rexatras

Cytat: mariucha w Grudzień 28, 2010, 08:42:28 PM

- raz dropia wszystkie tj czerwone i zielone np
- innym razem tylko zielone lub tylko czerwone
- przy kolejnym mobie nie poleci żaden

a widziałeś coś takiego jak szansa na dropa adeny/seal stone?
Cytat
Do tego dziwne rozstawienie mobów w kilku lokacjach gdzie bez WL-a na szpicy nawet nie ma co wchodzić
Co prawda też byłem tym zdziwiony, ale jak dla mnie jest to jak najbardziej na + na serwie masz full buffa i ubicie takiej grupki obojętnie jaką postacią wcale nie jest trudne.

Cytatdokumentnie zbugowany HB - nie da się nawet wejść.
nie wiem jak masz zbugowane skoro koleś u mnie w klanie linkował itemki z himer na hellboundzie...