Odp: /epic phail - Shoutbox

Zaczęty przez RazielIII, Grudzień 27, 2010, 03:13:24 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kepos

Cytat: kazuPwNz w Styczeń 18, 2011, 01:40:45 PM
na ruoffie ostatnio ludzie powbijali bronie na +30 :P
btw. mamy drugą osobę widzę która gra jeszcze na dexie ;o
Od czasu Cerberusa na razie nie grałem nigdzie bo mam co do innego do roboty niż siedzenie po 40h bez przerwy jak inni z tego foroum w l2 Oo, więc nie trafiłeś. Dobra złe porównanie do ruoffa nie wiedziałem, że tam też takie cyrki. Na to wychodzi, że tym bardziej wychwalanie tych dwóch rosyjskich serwerów jest śmieszne. A co do DEX'a nigdy nie był najlepszym serwerem i nigdy nie będzie przecież to oczywiste, ale nie do końca dla wszystkich jak widać.

Cytat: Azella w Styczeń 18, 2011, 01:42:23 PM
Soprano problem polega na tym ze nikt nie porownuje dwoch serwerow bo to dla wszystkich jest jasne ale przychodzi tu taka Pani i mowi o bugach grajac na lekko mowiac nie najbardziej sprawnym serwerze.

Widzisz ten dysonans?
Ale ja nie mówię akurat o tej sytuacji na tym forum nie jestem od miesiąca i czytam tematy. Widzę jak co poniektórzy się zachowują. Najlepsze jest to, że większość jest już dorosła.

Prokrastynator

Soprano nie nazywam wszystkich wokoło dzieciakami, tylko jedno dziecko, którego rozkład dnia polega na klikaniu w zakładki xxx for i wypisywanie na nich głupot, bo ile lat może taki człowiek? no chyba że podłożem są zaburzenia psychoemocjonalne lub niedorozwój umysłowy. Na mnie prowokacje nie działają, poprostu odpowiadam tym samym i mam beke z niego jak się spina  :D

a tak btw. http://danieldefo.ru/forum/showthread.php?t=27957
maryjusz teraz idź w dział cadmusa flejmowac jaki to feee serwer i wrath > RuOff ahah  hahaha

Cytat: Azella w Styczeń 18, 2011, 01:02:53 PM
Itd itd wiec Raziel jak piszesz o jakis bugach na RPG ktory ma pliki PTS to jak by na to nie patrzec robisz z siebie kretyna bo serwer na ktorym ty grasz ma liste bugow o objetosci Raportu MAK.

niestety moja kariera na dexie zakonczyla sie w poczatkach HB :)

to jest dobre podsumowanie tematu, zresztą każdy rozsądny gracz o tym wie i jest to dla niego oczywiste  :)
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Azella

tylko to nie ruscy sa winni temu bugowi a NCsoft bo oni nie moga nic robic w plikach. Wszelkie problemy rozwiazuja koreanczycy. Oni dostaja jak dla debila czyli maja maja tylko klocek na miejsce wsadzic.

Nie znaja kodu gry. Maja licencje na używanie i nawet te zmiany ktore na ruoffie zostaly dodane zrobily zółte diabły :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

LentroN

Fajna argumentacja,nie ma sie o co klocic,bo kazdy ciagnie racje na swoja strone a to tylko gra drodzy "studenci".

Rickert

Te bugi co wymienił Azella..  hahaha

Ale przecież:

Cytat: RazielIII w Styczeń 18, 2011, 02:08:44 AM
dziala to na kazdeym privie anyway
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

RazielIII

Cytat: Rickert w Styczeń 18, 2011, 02:36:44 PM

Ale przecież:

to dotyczylo przechodzenia striderem przez drzwi, na rpg tez tak jest lolz, malo to razy na x5 sie tak wchodzilo ;p

CytatOczywiście, że RPG zaliczył większego faila bo na takim serwie w ogóle nie powinno być takich błędów
szkoda ze tylko jedna osoba to zrozumiala ;p

jeszcze raz odnosnie bugow, sa one wszedzie, roznica tylko taka, ze jeden server sobie z tym poradzi a inny juz nie, i rpg jest jednym z tych serverow ktore sobie nie radza, admin opublikowal info po 7h od pierwszego crasha oO, oczywiscie server byl wlaczony przez caly ten czas, nie wiem w ogole jak mozecie napisac, ze skille+30 i 300 bronie to nic takiego, odnosnie dexa...kiedy byly faile to byly, nigdy nie zaprzeczalem.
Prawie wszystkie bugi Azella ktore wymieniles to z c4 czasow, jedynie summon w zamku dziala dalej (na rpg do valakasa da sie summonowac wiec np)
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

RazielIII

Cytat: jac0l w Styczeń 18, 2011, 03:43:15 PM
Gdybym był twoim ojcem, to za to trollowanie bym cie chyba zabił.  :noob: :noob:
ja tylko stwierdzam fakty
Cytat: qqqq w Styczeń 18, 2011, 03:36:26 PM
Its so lol. People running around with S weapons  +10 and more. CRP arent fixed. I hardly doubt that they removed dynasty sets or aq and zakens. Even tiat was dropping more drops. And i also doubt that they found all people, who also exploited enchanting of skills.
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

jac0l

Enchantowane s grade były już wczesniej : >
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

sestokacjusz

haha   a ja zamiast   punkty   zbierac  i  z ss lagow  korzystac  zamek for fun atakowalem bo i tak bylem przekonany ze to  cofna ... czyzbym nie pasowal do tego miejsca :oops:

ps.fortecy   geje admini  nie oddali  :beksa:

ome1

Cytat: RazielIII w Styczeń 18, 2011, 03:41:22 PM

Ale przecież:

to dotyczylo przechodzenia striderem przez drzwi, na rpg tez tak jest lolz, malo to razy na x5 sie tak wchodzilo ;p

CytatOczywiście, że RPG zaliczył większego faila bo na takim serwie w ogóle nie powinno być takich błędów

jeszcze raz odnosnie bugow, sa one wszedzie, roznica tylko taka, ze jeden server sobie z tym poradzi a inny juz nie, i rpg jest jednym z tych serverow ktore sobie nie radza, admin opublikowal info po 7h od pierwszego crasha oO, oczywiscie server byl wlaczony przez caly ten czas, nie wiem w ogole jak mozecie napisac, ze skille+30 i 300 bronie to nic takiego, odnosnie dexa...kiedy byly faile to byly, nigdy nie zaprzeczalem.
Prawie wszystkie bugi Azella ktore wymieniles to z c4 czasow, jedynie summon w zamku dziala dalej (na rpg do valakasa da sie summonowac wiec np)
loled to idź na forum dex i się nie udzielaj jak nie grasz na rpg ><

RazielIII

tu jest dobry cyrk i mozna sie posmiac

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Prokrastynator

dzieciak sie napalił jak michael jackson w przedszkolu, az do szkoły nie poszedł i od rana online, dajcie juz mu juz spokoj, niech próbuje dalej  hahaha
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

ome1

Cytat: RazielIII w Styczeń 18, 2011, 07:01:55 PM
tu jest dobry cyrk bo jesteś znakomitym klaunem

RazielIII

Cytat: ome1 w Styczeń 18, 2011, 07:10:09 PM
nom
Cytat: lguhf w Styczeń 18, 2011, 09:44:31 PM
Sandessy or something like that:

-skills +30 on bug
-dyna set on bug
-tw earing prolly on bug

GL, how should someone play on this server now ? Normal player will prolly never have all skills +30, and he did it in 5-10s on bug, cool server, 1 ppl get ban for 4 skills +4 and another dont get for all skills +30))

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Neologis

czekamy na nowe cytaty, dzięki za streszczenia forum rpg.
L2 Phoenix:
Faraday - Sorc/BP

aqqvirus

-skills +30 on bug
-dyna set on bug
-tw earing prolly on bug

GL, how should someone play on this server now ? Normal player will prolly never have all skills +30, and he did it in 5-10s on bug, cool server, 1 ppl get ban for 4 skills +4 and another dont get for all skills +30))
daj linka do tego tematu z rpg bo nie umiem znalesc chce zobaczyc dalszy rozwoj sytuacji

Tirius

Cytat: RazielIII w Styczeń 18, 2011, 09:54:46 PM
nom

-skills +30 on bug
-dyna set on bug
-tw earing prolly on bug

Raziel, generalnie nic do Ciebie nie mam, ale jesteś klasycznym przykładem hipokryty. Dziwi mnie fakt, że aż tak jesteś zapatrzony w swoich ideach i poglądach. A jeszcze bardziej mnie dziwi to, że poniekąd wydajesz się inteligentną osobą, to nie zauważasz jak wielkie herezje szerzysz. Najpierw pisałeś, że dex> rpg, bo grałeś notabene na Wrath. Później z kolei, przyszła kolej, że RPG to jednak świetny serwer, bo (uwaga!) grałeś na nim! Teraz szukasz flame postów, aby ukazać, że RPG to jednak dno, bo już tam nie grasz. Morał? Każdy chwali swoje i Raziel jest idealnym przykładem Polaka, który chwali swoje, ot co.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Azella

Cytat: RazielIII w Styczeń 18, 2011, 03:41:22 PM

Ale przecież:

raziel co masz na mysli pisząc c4? że kroniki nastepne byly robione na bazie c4 czy ze bugi byly na c4 strcte?

Bo wszystkie bugi jakie wymienilem to HB i IL. Na c4 to ja bylem uczciwym graczem klanu Sinners a nie Last exploiteRs:)

Raziel jestes mega hipokryta bo grajac na buglandzie krytukujesz inny serwer za bugi. To jest tak jakby (wiem wiem wiem) kur wa umoralniała zakonnice po przejściach.
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

RazielIII

Cytat: Tirius w Styczeń 19, 2011, 10:57:34 AM
Cytat: RazielIII w Styczeń 18, 2011, 09:54:46 PM
nom

-skills +30 on bug
-dyna set on bug
-tw earing prolly on bug

Raziel, generalnie nic do Ciebie nie mam, ale jesteś klasycznym przykładem hipokryty. Dziwi mnie fakt, że aż tak jesteś zapatrzony w swoich ideach i poglądach. A jeszcze bardziej mnie dziwi to, że poniekąd wydajesz się inteligentną osobą, to nie zauważasz jak wielkie herezje szerzysz. Najpierw pisałeś, że dex> rpg, bo grałeś notabene na Wrath. Później z kolei, przyszła kolej, że RPG to jednak świetny serwer, bo (uwaga!) grałeś na nim! Teraz szukasz flame postów, aby ukazać, że RPG to jednak dno, bo już tam nie grasz. Morał? Każdy chwali swoje i Raziel jest idealnym przykładem Polaka, który chwali swoje, ot co.
Z mala roznica, wrath byl kompletnie dead kiedy poszedlem na rpg x5, ale generalnie masz racje, chwale co "moje" :)

@Azella, wiem ze dex ma bugi, ma ich wiecej niz rpg to raczej oczywiste, nie zaprzeczam, ale to nie powod abym nie mogl flame'owac rpg

edit: mialem na mysli to, ze ten incydent z gemami s mial miejsce na c4, pozniej jakos to zablokowali

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Prokrastynator

to idx w dział dex'a płakać, bo jak na razie masz wiecej do powiedzenia o serwerach na ktorych nie grasz niz na ktorym grasz,
pojawiło sie kilka postów osób grajacych, odnośnie sytuacji a dzieciak ciągnie ofensywe juz na kilka stron, zawsze najwiecej do powiedzenia w takich sprawach mają haterzy i randomy pokroju maryjusza,
dlatego popieram moderatorów rpg że kasują takie qq tematy na forum serwera, bo o ile tutaj wszyscy wiedzą że raziel to osoba ograniczona i mają z niego pompe, bo pełni funkcje pajaca forumowego, to na forum rpg jak znajdzie się kilku takich to zaczyna to się robić irytujące,
odnosnie samej sytuacji to ostatnio nie mam czasu na grę, ale znajomy mi wczoraj mowil ze sporo osób juz wyrwało bany za skille.

RazielIII

w przyeciwienstwie do ciebie gralem na x5 i tam rowiez byly item lagi

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Jacu

nie raziell incydent z gemami s mial miejsce na interlude i poczatku HB

Abruzzi

hahahhahahahaha
born different.

RazielIII

Cytat: Jacu w Styczeń 19, 2011, 01:27:19 PM
nie raziell incydent z gemami s mial miejsce na interlude i poczatku HB
to ja akurat nic o tym nie wiem ;p

@cycek, nikt zadnego bana nie dostal za skille/dupowanie http://www.rpg-club.com/en/p-banlist
sa tylko bany za real $ sell i scamowanie

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Prokrastynator

tam są wpisy sprzed tygodnia, nie ma aktualnych,
poza tym tu jest twoje miejsce -> http://forum.lineage2.com.pl/index.php/board,96.0.html , bb