Odp: /epic phail - Shoutbox

Zaczęty przez RazielIII, Grudzień 27, 2010, 03:13:24 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shiny

Nie mam pojecia bo poki co nie ma ekipy, ktora sie tak zdeklarowalo wiesz "srs business". Pewnie znajac zycie albo Lancer albo VH.
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Thombstone

heh ja na ru offku mam phantom summonera na 47 i odechcialo mi sie grac tam..."lancer"
Tera na h5 jest inna gra summonerem ale i tak nudna... Tam na CP trzeba miec czas i checi. Bo to x1(x2 z pa jak kto woli)

kazuPwNz

granie 3h dziennie w cp bez kitu trzeba mieć dużo czasu..
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Azella

wybór serwera?

VH - nowy serwer wiec pewnie wiecej zycia na nim chociaz po evencie swiatecznym pewnie juz troche ludzi 84+ :) do tego ciagle tam gracze wbijaja wiec sporo ludzi jest. PVP na kazdym lev ale za to pewnei ceny wyzsze. Dodatkowym plusem jest to ze latwiej zalapac sie do dobrego klanu nan izszym lev

Lancer - stoi juz troche. Sznasa na dobry klan z cp na poziomie 80+ ale najlepiej 82+ co oznacza jakies 4 miesiace farmu. Ceny smieszne wiec ubranie sie w jakis set to banal. Cp oznacza latwy dostep do kasy od 76+ zajmujesz jakis fort i farmisz kase z instancji (dobrze miec tanka). Za to spokojnie cale party obujesz w sprzet

Dobrze jak byscie sprobowali bo mielibyscie porownanie. W czasie ostatniego eventu w 8h wbilem 50% z 82 na 83. Teraz pewnie na valentynki cos bedzie jak co roku wiec dobrze jak byscie sie uwineli w tym czasie.

Co do samego party nei ma znaczenia jaki sklad. Bele by to party gralo a mysle ze zaskoczy was ze szybciej sie expi niz na x5 :)

jedyny powazny minus to lagi. To jest cos niezrozumialego bo ja i gosc z mojego cp mamy neta z UPC. Ja na mass eventach moge biegac grac i widze co sie dzieje a on stoi w miejscu czasami :) Nie ktore providery nei radza sobie. Chodzi tu o polaczenia z rosyjskimi serwerami ale mozna kombinowac z proxy i podobno dziala :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Shiny

Tak, ale oprocz eventow wypadaloby miec PA (nie wiem czy mi sie chce to kupowac;p)

co do lagow ja nigdy na lancerze nie mailem, jak jeszcze tam gralem z rok temu.

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Azella

bez tego nawet nei zaczynaj

szkoda twojego czasu jak i ludzi z twojego cp. Ludzie ode mnie z party nie pamietaja chyba jak sie kupuje pa bo kupuja to za adene. Od pewnego momentu poprostu farmisz na pa adene

Prokrastynator

u mnie w dzien tez lagi masakryczne, poznym wieczorem ustepują całkowicie.
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Shiny

A jakie sa teraz ceny tego PA? Bo moze sie oplaca kupic adene po 0,74/75 gr za 1 kk niz kupowac PA bezposrednio przez net?

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

lukasz09091

ruoff kuszący ale konieczność grania w cp na pewno eliminuje wiele osób, które mają na to ochotę
ja po prostu wiem, że nie dałbym rady z czasem  :(

Shiny

Ale inaczej niz w CP sie juz nie da grac, sam tego wlasnie doswiadczam na serwerze, na ktorym gram :D Bieganie random party po prostu sie nie sprawdza.

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Prokrastynator

a na privie dasz rade byc w top, bez cp?
na ruoffie mozna spokojnie wieloma postaciami targac do 3 profki solo, do tego top a bronie i low a armory w luxie za grosze, set s80- 70-80kk
co chwile eventy z potkami na buffa i na vita,
jedyny minus to 95% rusków nie potrafi sie dogadac po angielsku, albo ja mam takiego pecha
a ceny PA to nie wiem dokladnie, musialbys azelle zapytac, ale cos kolo 30-40kk
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Shiny

No to blagam, ceny pa to ile.. niecale 30 pln za miesiac? Drozej by mi wyszlo jakbym chcial kupic to jakos przez neta czy cos pewnie :D A jak sety s80 sa ppo 70-80kk to juz ogolnie jest beka :D Bo wydajac 150 pln mozesz sie ubrac na 1 lvlu a w momencie kiedy Ci sie konczy PA miesieczne, juz na bank masz wyfarmiona adene zeby kupic nowa i nie wydawac na to ani zlotowki ^^ Fajna sprawa

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

lukasz09091

Cytat: Prokrastynator w Styczeń 26, 2011, 02:11:36 PM
a na privie dasz rade byc w top, bez cp?
na ruoffie mozna spokojnie wieloma postaciami targac do 3 profki solo, do tego top a bronie i low a armory w luxie za grosze, set s80- 70-80kk
co chwile eventy z potkami na buffa i na vita,
jedyny minus to 95% rusków nie potrafi sie dogadac po angielsku, albo ja mam takiego pecha
a ceny PA to nie wiem dokladnie, musialbys azelle zapytac, ale cos kolo 30-40kk

no w sumie to są konkretne argumenty, ale mi nie zależy bez względu czy to priv czy to off być top, litości  :)
ja lubie dla fanu popykać bez jakiegokolwiek parcia

Shiny

Ja tez gralem dla fanu i stracilem przez to juz mnostwo czasu na te gre (po kilku latach to juz nie jest fun grac randomowo) :D Wiec wypadaloby sie wbic gdzies, ogarnac i sprzedac postacie po kilku miesiacach ;p

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Azella

z cenami to toche inaczej i zalezy jaki set.

bo robe set dynasty mozna kupic za 40kk z jakimis sladowymi resistami.

Co do PA to roznie to wyglada bo ceny sie zmieniaja od 30 do 40 kk. Wyfarmienie postaci od 0 do 76 to jest kwestia tygodnia dwoch. O ile pomysly na farm nie koncza sie na catach :)

Tak na dobra sprawe to cp jest ci potrzebne po 76+ bo 3 profe to najszybciej wbijesz solo. Dziwne ale tak niestety jest :) Wiekszosc klas jest stworzona do farmu aoe a spotow pod ten farm jest kilka i dosc szybko sie przez to farmi :)

Shiny

2 tygodnie na x2 do 76 zaczynajac od zera bez kasy itd.? Wez mi to rozpisz w wordzie albo na privie :P (dla kals supportujacych typu swm, ee, cardi solo kox?)

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Azella

sws faktycznie jest to jedyna klasa ktora wymaga malej pomocy ale Cardi czy EE?

a jakis nuker ma problemy z farmem? kura i lecisz a najlepiej jak taki ee i cardi farmia razem i robia aoe.

40-50 tanor canion
50-68 frozen labirynt
68-76 archaic laboratory od bidy mozna na sos

jedyny sprzet jaki ci potrzeba to dc set ze sklepu na 61. Bron common z najwiekszym m atackiem jaki znajdziesz

Shiny

Tzn. pytam sie z 2 powodow bo a) nigdy nie gralem na tyle dlugo na x1/x2 zeby ogarnac to sobie b) zyje jeszcze starymi kronikami gdzie support to byl support, a  dd to byli dd :D

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

thorrum

moje pytanie :}jakie party oplacalo by sie zrobic pod pvp ktore szybko by sie wyexpilo. byle nie nuker pt.

myslalem nad:
1. he sr trc slh suppport
2.he dagger slh trc support

czy jest jakis klan na lancerze ktory by przygarnal i pomogl na poczatku  ogarnieciem  kroniki etc?

i trzecie znacie jakas stronke ne katorej mozna kupic postacie na ruoffie?

Shiny

kupic postacie mozesz tutaj, na stronie outcastersow np. (jesli chcemy grac na lancerze) - na Lancerze rowniez graja OC  i oni przygarniaja full CP. i od czasu do czasu na allegro

Co do skladu CP sam sie nie wypowiadam bo nie wiem ;p

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

LentroN

Dużo prawdy w tym co piszesz Azella.
Także chętnie bym sobie pograł,ale świadomość nudnej farmy do 76 i mi się odechciewa.Z drugiej strony,trwalsze community,klan który nie zmienia serwerów,miejsce gdzie można zagrzać miejsce na dłuższy czas.
Wskoczyłbym na jakiegoś bisha nawet,bo na PvP jest spora zabawa z gry na bishopie jeśli załapie się smykałkę do tej klasy,a to jednak też nie przychodzi od razu.
Z drugiej strony są propozycje jako driver,ale to jednak nie to samo,bo świadomość,że grasz nie na swojej postaci,w jakimś zakresie ograniczenie do rozwijania tej postaci to lipa,chyba,że któres party proponuje w jakiś sposób przejęcie postaci jeśli sobie zasłuży.
Życzę powodzenia.

russek

Cytat: thorrum w Styczeń 26, 2011, 02:54:29 PM
moje pytanie :}jakie party oplacalo by sie zrobic pod pvp ktore szybko by sie wyexpilo. byle nie nuker pt.

myslalem nad:
1. he sr trc slh suppport
2.he dagger slh trc support

czy jest jakis klan na lancerze ktory by przygarnal i pomogl na poczatku  ogarnieciem  kroniki etc?

i trzecie znacie jakas stronke ne katorej mozna kupic postacie na ruoffie?

zerk+slh+dagger+tank+ support  :bump:

lukasz09091

no driver to tak nie bardzo dla nowej osoby z prostego względu, że przesiadasz się na serwer różny o 180 stopni od każdego priva i co, że np ogarniałeś coś gdzieś tam skoro wiadomo, że tu będzie inaczej
ja bym się raczej pokusił o nową postać - lubie 40-76 przedział :)

szkoda, że jak trole wrócą topic znowu się w oborę zamieni  :(

Shiny

Trole sa jeszcze w szkole albo maja obiad po szkole. Ah te czasy liceum, gimnazjum.

ps: thorrum ktos Ci tam odpisal poza mna?

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

RazielIII

nom cos cycka nie widac jeszcze
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77