Strider

Zaczęty przez Lenio, Grudzień 01, 2005, 12:37:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lenio

Czesc wszystkim mam problem ze striderem ma on lvl 4 i nie wiem gdzie i jka nim expic moze ktos pomoze :] bardzo prosze a i jeszcze jedna gdzie moge kupic dla niego zbroje
Serwer Nightmer x30 www.idragon3d.com

============================
Gladiator Lvl 70 nick: k4mik4z3
Tresure Hunter Lvl 58 nick: len1o
Prophet Lvl 62 nick: Len1oPL
Abys Alker Lvl 60 nick: xXxLen1oxXx

Najwiekszy POLSKI Serwis Non-Steam www.nonsteampowered.xp.pl Moje Forum

GlooM

Zbroje kupisz u Pet Managera.
A jak najlepiej expic...
Zrobic party najlepiej 2 ppl z kolega -> kolega bije moby wrazz troim striderem i calosc twojego xpa bierze on (strider) ty nie dostajesz nic.
O ile jestes magiem / helaerem to mozna buffnac stridera potem zarzucic root/sleep na moba i wyslac na niego stridera, a przez jakas chwile mob nie bedzie go bil.
Jezeli tankiem to masz hate/aggresiw.

Btw widze ze grasz na Idragon3D tam pet data byla ostatnio przepisywana bo byla bledna i co jakis czas GM pisze w annouce ze tam i tam bedzie resetowac pety co znaczy ze za oplata 10m mozesz miec stridera na 55 lvlu bez xpowania, nawet jezeli padal dosc czesto i ma niski lvl.

Rake

Na 4 lvlu możesz mieć hatchlinga nie stridera :D Sposób expienia hatchlinga zależy w dużej mierze od postaci którą grasz a co do miejsc expienia to radziłbym unikać tych z dużą ilością agro mobów.Zbroje,jedzenie i "szczęki" dla hatchlinga możesz kupić u pet menagera w giran,tego samego kóry daje ci questa na hatchlinga.
[

Lenio

zrobilem na razie 4 lvl dla stridera a zapomnialem powiedziec ze ja mam 70 lvl to gdzie mam isc nim expic
Serwer Nightmer x30 www.idragon3d.com

Gladiator Lvl 70 nick: k4mik4z3
Tresure Hunter Lvl 58 nick: len1o
Prophet Lvl 62 nick: Len1oPL
Abys Alker Lvl 60 nick: xXxLen1oxXx

Najwiekszy POLSKI Serwis Non-Steam www.nonsteampowered.xp.pl Moje Forum

GlooM

O ile strider ma 4 lvl sa 2 opcje albo solo na mobach max 5 lvli wyzel albo nawet na karikach ale jak juz pisalem w party gdzie ty nie bedziesz bil zadnego moba tylko strider i inni z party.