Necro vs SpS

Zaczęty przez Laprathus, Grudzień 02, 2005, 08:18:56 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Laprathus

Chcialbym wiedziec ktora z tych profesji okazala sie w walce pvp lepsza
prosze o liczne odpowiedzi;]

montezuma

Arena rowne szanse, Open pvp Necro.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

NightBird

Szanse wyrownane ale wg mnie wygra necro ma dobre klątwy + summon.
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

gogetto

moze byc roznie ale pamietajmy ze sps ma sleeping cloud i w pierwszej czesci mzoe go zucic potem zdejmie z summona buffki i wlasciwie summon na 2 hydry jest lub cos takiego ,a zabicie summonera to juz tylko kwestia czasu jednak jak z pierwszym razem sleep nie wejdzie ( sleeping cloud ) to Walka moze byc wyrowna i wlasciwie moze tylko przewazyc umiejetnosci , sprzet itp :)
nick: GOGETTOPL
rasa : Mroczny elf
klasa : Blade Dancer

nick: volvereyne
ras

Ryltar

Necro to nie summoner po pierwsze to jakas hybryda.Po 2 necro tez rozwija sleepa.Jak wejdzie Silance to juz po sps chociaz sps jest lepszy na bliski dystans bo ma aure ale necro ma death spike ktory diabelnie szybko sie rzuca i zadaje konkretny dmg.

eithel

Sleeping Cloud'a raczej nielatwo rzucic ... w tej walce wygra Necro ktory bedzie mial summona na plecach, ktory go walnie w razie sleepa ... poza tym Cloud ma dluzszy Casting niz Sleep wiec Necro poradzi pierwszy rzucic Sleepa ... jednak znajac Cloud to mala szansa ze wejdzie

gogetto

mala ale zawsze jest :)
nick: GOGETTOPL
rasa : Mroczny elf
klasa : Blade Dancer

nick: volvereyne
ras

Ryltar

Chyba sps tez ma sleep?

ainaarwen

wedlug mnie wygra necro, ma silne czary (moze nie az tak jak sorc ale silne) no i oczywiscie summony

Dymek69

Moim zdaniem wygra lepszy gracz, to znaczy bardziej znajacy sie na pvp. Albo od szczescia. Jesli necro rzuci anachor i wejdzie do sps dead, albo jesli silence wejdzie no to tez pozamiatane :) W tej walce bedzie wiecej zalezec od szczescia. Necro nie ma zbyt wielu nuków. Vamprica ( drain ) Death spike i Curse Death link. Ten ostatni czar najbardziej lubie. Gdy mam ponizej 200 HP wali sie taki dmg, że gracze nie trafiaja w sandałki :P A i na 60 lvl zombiak ma cos ponad 1000p.atk :). Necro to trudno postac, bo w sumie do 44 expilem samym blaze :(.
Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone

System

Necro hmmm jest bardzo dobra postacia.Spellsinger tez....ale dymek mowi dobrez...nawet moze destroyer z 60 lvl przegrac z lucznikiem na 40 lvl bo ten lucznik wie jak grac na pvp..a destroyer ma duze szanse zeby zabic lucznika....jezeli nie ucieka :P
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"