[movie] Divided We Fall

Zaczęty przez Delios, Styczeń 07, 2011, 12:10:25 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kheled

Cytat: Phoeniks w Styczeń 07, 2011, 03:32:14 PM
kuwa to jest l2 i gank, co to za pierdzielenie, ze moby mieli?
Delios nastepnym razem pmuj enemy, ze idziecie  hahaha

Podczas farmu na green spocie to tylko PR  polowa ludzi box jeden targeter reszta "zywych" na klikaczach   i farmisz caly dzien no chyba ze enemy wpadnie :P
Benek - BD 85 lvl {Lancer}

endriuu

Cytat: Mscici3l w Styczeń 07, 2011, 03:33:27 PM
kto klepal 3 pt enemy z rb na plecach i debuffem na 50% c/atk.spd ?? no ktooo?! HA wiadomo
i z krasnalem w party :P

Nervoson

Cytat: Kheled w Styczeń 07, 2011, 04:53:19 PM

Podczas farmu na green spocie to tylko PR  polowa ludzi box jeden targeter reszta "zywych" na klikaczach   i farmisz caly dzien no chyba ze enemy wpadnie :P
U was no chyba norma

Kheled

Duzo party tak na farm biega z tego co widze lub biegalo na hb dawno nie bylem  :beksa:  Zreszta ja juz prawie nie gram :P to nigdzie nie laze :D  suby trzeba expic deske zwalili z rushem na oli sie nie mozna pobawic  BDkiem ;/

Alarion

Cytat: Kheled w Styczeń 07, 2011, 04:53:19 PM

Można na clickera, a można full live, na wypadek gdyby wpadło właśnie takie pt jak wasze ; )

Ogólnie to GF (na tym filmiku jest większość tego pvp, ale w kawałkach), ale nie wiem kto u was jango kupił, bo nie ogarniał niemiłosiernie...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Kheled

Klikacz kupil :P tak jak reszta dd u nas maja skilla "kliker"  na +30 zrobionego :P

Redbox

ogolenie to pewnie wszyscy na klikaczu jada, klikaja tp, kupuja ss. Tak btw jesli tak na klikaczach jedziecie to kiedy byliscie ostatnio online w grze?

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Rickert

Cytat: Kheled w Styczeń 07, 2011, 05:34:48 PM
suby trzeba expic deske zwalili z rushem na oli sie nie mozna pobawic  BDkiem ;/
??  ??  ??
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Kheled

Deska na frenzy rush skill i papa z takiego BDka ( oczywiscie mowie o wyfarmionej Desce a  nie 80 lvl ) albo rush i run wokol kolumn jak co poniektorzy robia hit  i ucieczka cale oly to sie nudne robi klasy ktore wygywaly w wiekszosci wygrywaja dalej ;/

Sarin.

chyba za duzo sie nasluchales co raziel mowi. ze bd jest slaby na open oly to nie nowosc chyba nie|?

Bubacz

Cytat: Sarin. w Styczeń 07, 2011, 11:42:30 PM
chyba za duzo sie nasluchales co raziel mowi. ze bd jest slaby na open oly to nie nowosc chyba nie|?

No przed update'em meduza(almost 100% landrate), scancelować, dobić przeciwnika bez bafa to w większości klas żaden problem, szczególnie przy oe'd dualkach i dance'ach
---
ShiningWill - Me haz shield!

Sarin.

teoria ktora z praktyka ma niewiele wspolnego

Kheled

teoria pff  tak moznabylo wygrac 90% walk na oli w poprzedniej kronice ( oczywiscie trzeba miec tez sprzet ) :P a teraz hehe meduza trwajaca 25sec  moze przy odrobinie szczescia scancelujesz 2-3 buffy i koniec i tak po Tobie  :)

Sarin.

to czemu nie miales hero? nawet lcl nie mial takiego stosunku walk. te 90% to mozesz miedzy bajki wsadzic  hahaha

Bubacz

Cytat: Sarin. w Styczeń 08, 2011, 12:04:15 AM
to czemu nie miales hero? nawet lcl nie mial takiego stosunku walk. te 90% to mozesz miedzy bajki wsadzic  hahaha

Ale właśnie o to chodzi, że dało się kogoś zabić stosując tą taktykę. W h5 z nerfem meduzy to taki bd niewiele różni się od sws'a pod względem możliwości na oli...
---
ShiningWill - Me haz shield!

Nervoson

ej ej ej ej! ja mam wiecej wygranych niz przegranych!

Arimas

lcl nadal robi meduza>cancel
tyle, że teraz 2-3 razy :P

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

TheMyth

N/C kolejny znawca serwera widzial pewnie pare walk i tyle.
Hiawatha (Swords) Lancer

Tyumio

Cytat: Bubacz w Styczeń 08, 2011, 12:17:57 AM

Ale właśnie o to chodzi, że dało się kogoś zabić stosując tą taktykę. W h5 z nerfem meduzy to taki bd niewiele różni się od sws'a pod względem możliwości na oli...
Wczoraj widziałem jak sws 80+ rozwalił sk 80+ ale sk mial moiraia chyba bez resistow bo sws bił go jak młodego :p