Najlepszy łucznik

Zaczęty przez Dilvin, Marzec 23, 2005, 10:16:50 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Antras

Ja tam grałem SR i nie narzekałem w sumie elfy to zawsze są łucznicy przeważnie tak jest w innych RPG...
Elf łucznik ma największy Speed w grze ja na razie na 55lvl mam 250 speeda tylko na skillach bez niczego innego łucznik ma również dużo hp ale miejszy atak :? Ale jak każdy elf mam wrodzone leczenie Ja polecam SR...

1.A styl walki na dzień dobry Stuna potem duble jak sie obudzi to odchodzimi i jazda na SS'ach moba wykończymy po jakimś czasie ale zero hp stracimy.

2.Tosamo co wyrzej ale nei uciekamy tlko non stop pakujem w moba na SS'ach.
Ja polecam 1 sposób może długi ale pewny bo na 2 sposobie czesto wchodz missed czyli zezy jak się wali z takiego bliska  :wink:  :wink:
The Abyss x7 | Bishop | Ino | 6x | ZoMoPL |

Pavel

Ja właśnie romyslam nad łucznikiem. SR ma jeszcze taką pomoc w expieniu, że ma Entangle co jest łucznikowi najbardziej przydatne.
Aki -> Swordsinger -> Eureka -> Invisible -> Giran Castle

Ryltar

Cytat: Thorin:P ja ja testuje HE :P zobaczymy co z tego wyjdzie i bede jak zwykle orginalny i rozpoznawany bede sie woził w doom heavy moim lucznkiem ale ostrzegam to jest tylko dla he dla reszty to samobujsto nosić taki panceż :P

Z tego co widuje to wiekszosc lucznikow robi tak:Odbiera sobie CON(potrafia odebrac nawet 9 CON) i dodaja ile moga DEX(lepiej trafiaja,szybciej wala,szybciej biegaja) i STR(zwiekszyc p.atk).Wiec skoro Doom odbiera STR a dodaje CON to po co ci to?

Skrzat

Ryltar to ty jeszcze sie nie nauczyles ze Thorin to ekhm... nie da sie tego powiedziec tak zebym nie dostal warna..
Skrzat to faja....

Ustaw w swójej sygnaturce i pomóż Skrzatowi zdobyć dominacje nad światem

Lachman

Cytat: PavelJa właśnie romyslam nad łucznikiem. SR ma jeszcze taką pomoc w expieniu, że ma Entangle co jest łucznikowi najbardziej przydatne.

SR ma Entangle a PR ma Freezing Strike, oba tak samo przydatne ale freezing strike zawsze zadaje jakiś dmg na początek, oczywiście należy użytkować z bsps  :wink:

Skrzat

mylisz sie, bo Entangle zmniejsza szybkosc oponenta, a Freezing Strike atak speed, a w expieniu bardziej przydaje sie Entangle wtedy mniej musisz uciekac, no bo po co FS jak i tak nie dasz mobowi do siebie dobiec :]
Skrzat to faja....

Ryltar

Dojde do 36 to ci na arenie pokaze co robi freezing strike i zobaczysz kto ma racje Lachman czy Ty  :twisted:

Skrzat

bylo wyraznie powiedziane "w expieniu" losiu :D w pvp tez uwazam ze FS jest lepszy i w ogóle np PR duzo na nim zyskuje
Skrzat to faja....

Lachman

Ryltarowi chodziło o to, że FS ma taki sam efekt jak Entangle a nie zmniejsza atk. speed  (od tego jest wind shackle)  :wink:

gogetto

hahaha moja najwieksze osiagniecie jakie mialem krasnal 26 lvl ( ja ) vs. lucznik elfow 30 lvl stuny wchodzily jak nie wiem co wygralem ta walke nie stracilem nawet 500 hp hihih krasnoludy rzadza hihi
nick: GOGETTOPL
rasa : Mroczny elf
klasa : Blade Dancer

nick: volvereyne
ras

Mocuś

w c3 wiadomo... hawkeye, duuzy dmg i atk spd. a jezeli c2 to sr :)

shimonic

A ja wybrałbym SR w każdej wersji. Dlaczego? Nie podoba mi się 'wygląd' ludzi w l2 :)

Arthas

Ja na starisie (extreme) zaczołem niedawno HE, i musze przyznać że na full buffach kośi wszystko co podejdzie...
Przykład: 54lv (full B set + bop) , zabiłem Limal Karines (Antharas Lair / tam gdzie kariki) na 2 hity, co jest co najmniej nietypowe...
Tak więc...no comments  :wink:

Rake

Arthas weż mnie nie załamuj :evil: Gram na tak chu...ym serwie że HE na 62 lvl wpadam do FG biore full buffy od propheta myśle sobie no to teraz wszystko co żyje spierd...alać :twisted: Staje,wale snipe na lepsze samopoczucie wale do Falibati(bo sie nawineła akurat) :lol: iiiiii...ch... wielki jak wujka szelki :evil: Po OŚMIU strzałach dopiero padła.Żeby nie było niedomówień,mam full zubei set +BoP.Krew zalewa :evil: Za to mag na 60 lvl z sage staffem sieknął Falibati raz Solarem poprawił aurą i było po zawodach.Ech najgorsze jest to że już mi się nie chce serwa zmieniać.Dobrze że mam jeszcze SpS'a na 50 lvl'u ,zaczne pekować wszystko i wszystkich w ramach odreagowywania na stres :twisted: Żaden sąd mnie za to nie skaże :lol:
[

Gniewny

Jakis mod moglby zmienic nazwe tematu :P bo oczy bola jak juz jest 5 stron o "najleprzym" luczniku :)

(Done - Yahzon)

System

rakemi....dla HE jest dobry albo BW albo Doom
                                               \          /
                                                  Light
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Rake

Ale ja mówiłem o sile "rażenia" a na tą największy wpływ ma broń i skile.Tak wiem że zbroje dodają bonusy do atrybutów co nie zmienia faktu że nawet łucznik w light doomie dupa jeśli nie ma konkretnego łuku tudzież lvl'u :wink:
[

System

no tak...zalozy tatto of doom i np. BOP-a +10 to wymiata xD
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

HIV_____

Waaaa.... Orc Destro... 60+ full buffed + BoP + frenzy + rage ;o kto wyskoczy ?

hawhawhaw
www.deviantrealms.com --- Alexandria
(rate all x 3 no for n00b's)
xaxaxa

First thing of my -http://img222.imageshack.us/my.php?image=me29wy5po.jpg ts my little bunny <3

Secound thing of my life :> - http://img232.imageshack.us/my.php?image=shot000591sc.jpg

PrzemekPL

sr na full bufah wyskoczy ma wiekszy zasieg i jest 5 ray szybszy wiec bedzie strzelal i uciekal nim znajdzie sie w zasiegu :D