Jak to jest?

Zaczęty przez Decimus, Styczeń 21, 2011, 05:55:53 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Decimus

mam takie pytanie gdyż zastanawiam się nad pewnym elementem, otóż jeśli gram DES/OL na statach DESTRO i mam bufy od Prophet i będę chciał rzucić jeszcze na siebie bufy z OL to na przykładzie wind walk który mam od PROPHET i Pa'agrian Haste od OL szybkość z tych 2 bufów mi się zsumuje czy będzie aktywny tylko jeden buff? jak to jest?

Aha jeszcze jedno może macie jakieś inne propozycje do suby DESTRO np WC (Tyrant odpada :) )
podzielcie się swoimi opiniami

Calmodi

nie, nie bedziesz mial podojnej predkosci na ww od OL+PP, jeden podmienia sie z drugim.

Decimus

a bufy od WC wchodzą jakoś w konflikt z tymi od PROPHETA? czy się któreś zastępują?

Calmodi

tak zastepuja sie wszystkie... evasion,focus,death wishper, acu etc. etc. wszystkie bufy tego typu niezaleznie czy to PP/OL/WC stakuja sie

Decimus

Calmodi mądry z ciebie człowiek :) powiedz co byś proponował dla DESTRO, WC czy OL?

Calmodi

Cytat: Decimus w Styczeń 21, 2011, 07:10:58 PM
Calmodi mądry z ciebie człowiek :) powiedz co byś proponował dla DESTRO, WC czy OL?

zalezy do czego mialaby sluzyc taka postac

Decimus

trochę do exp no i aby czasami komuś wpierdziel spuścić :) tak się zastanawiam nad WC ze względu na Chant of Victory i Magnus` Chant no ale nie jestem przekonany na 100%, przypominam że gram DESTRO

Elvin

DE/TT + PP/bd na dualu i masz małą farmę.