Odp: [Zapowiedź]Fire Point x50 14 Stycznia 2011 Interlude - QQ

Zaczęty przez MiilkyChocolate, Styczeń 16, 2011, 01:57:40 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

MiilkyChocolate

Nie będę tolerował waszych graczy, jeżeli nie potrafią 30 minut pokampić barakiela, gdy 20+ osób siedzi pod barakiem i go kampi. Okazaliście się ludźmi takimi, o których słyszałem od innych graczy. Jednak nie jesteście warci nawet minuty poświęcenia dla was czasu. A to co tam piszesz o mnie i rickercie rozumiem to emo rage po dismissie? : ) Wybacz ja się z ludźmi nie będę bawił. Jeżeli nie potrafią się dostosować do klanu to nie mój problem.

Vizjerei - SH 79 [BFDE x12]
Viz - TH 79 Noble [BFDE x12]
Viz - GH 79 Noble [BFDJ x30]
Vizjerei - BD 79 [RPG x5]
DaVidS - BP 80 [RPG x5]
RewQ - TH 79 Noble [Kastien x15]
MilkChocolate - WR 79 [RPG x15]
Overpow - PR 80 Noble [FirePoint x50]
MilkChocolate - SPS 85 Noble [DarkOmen x22]
iFckYourMom - Bers 84 Noble [DarkOmen x22]
Vizjerei - PR 79 Noble [InfiniteL2]

Rickert

Cytat: pant w Styczeń 16, 2011, 01:48:17 AM
Const Party szuka klanu na tymże serwerze. Z powodów zbyt dramatycznych by je ujawniac (Spam OverPowah i Rickerta QQ i inne sprawy) na forum ,jeden member z mojego const zostal wyrzucony z klanu.. nie moglem inaczej postąpić niż odejść razem z nim.. zostałem potraktowany jak śmieć ( bo tyle znaczy gracz w klanie Meow) i wyrzucony, zaskoczylo mnie to bo Rickert z którym mialem wczesniej kontakt poniewaz gralismy razem ( i bylo calkiem śmiesznie, mialem go za starego znajomego z L2) gdy wziałem ~leave~ , automatycznie udowodnilo jakim jestes czlowiekiem pewnie zaraz wymyslisz jakis idiotyczny argument by sie obronic, zawsze sie zastanawialem czego wszyscy wrzucaja na rickerta, zawsze go mialem za porzadnego goscia , po 2 dniach wspolnej gry ja dziekuję za ten caly retard clan MEOW gdzie clan lider nikogo nie szanuje i probje wykorzystac wszystkich do skladania itemow totalnie nie ma podejscia do ludzi jest uzależniony od tej gry (chorobliwie - może bić krzesłem)

GL do zobaczenia za tydzien Rickuś i Overuś obyście byli takimi cwaniakami w życiu realnym kiedyś :) tego szczerze życzymy MY : Aureus Const

GL HF

takie pytanie, sa jakies inne polskie klany?
?? To, że został usunięty i to nie przeze mnie Twój kolega, to nie znaczy, że masz prawo mnie wyzywać. Bo wszyyyystko to co podałeś, miało pomniejsza prawdę. Ale, zapomniałeś chyba napisać zachowania szakalaki. :)

Btw. teraz mi podaj moment, w którym cwaniaczyłem, booo ja na tym serwerze praktycznie nic jeszcze nie mówiłem na TS.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

pant

jakbyś był  świadomy co tego mówisz to może bym z Tobą rozmawiał :)

<L2ytzmylajf> ;3

a Ty Rickert dalej się bój tego psychola.

nie chce mi się nawet z Wami rozmawiać ^^

MiilkyChocolate

Pokazaliście co potraficie. Nie żałuję, że was się pozbyłem. Żegnam.

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

pant

MiilkyChocolate

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

pant

Dobra koniec naszej współpracy bb i proszę nie spamuj mi już po prostu się musiałem wypłakać, bo czlowiekiem jestem dobrym pomocnym i wyrozumiałym i mam dużo wiary w ludzi, niestety przez takich jak Ty ją tracę. Dziękuje że jeszcze szerzej otworzyłeś mi oczy :)

dobra by nie napierdzielac więcej flame'a zapytam śmiało:

Czy jakiekolwiek Polskie klany grają na FirePoint?

MiilkyChocolate

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

Szakalaka

soz, kampienie baraka 40 min przed czasem respa - bezcenne.

W pierwszys dzien okazalo sie ze 30% klanu nie zna questa na baiuma...
poza tym w pierwszy dzien serwera lider (zakladam) z usmiechem na twarzy  rozdawal wary, aby nastepnego dnia je wycofac "bo nie da sie farmic" .... lol gdzie ten uber pr0 elo masta klan ktory mial bic epiki i zownowac oly :D

Mam nadzieje ze milo sie robilo klanowe fotki pod barakiem, ale sa chyba troche nieaktualne :)

BTW moze ty myslisz ze pozbyles sie nas, ale wiedz ze to my pozbylismy sie ciebie.

MiilkyChocolate

A, ok. Szkoda mi słów na komentarz : ) Trzymajcie się i do zobaczenia.

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

HellSign

Jutro flame zostanie usunięty, ten topik nie służy do "flame'u" pomiędzy klanami, macie do tego odpowiedni dział. Offtop....
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Szakalaka

CytatHellSign, Adv of MeoW
@Firepoint.ru

i wszystko jasne :)
Najpierw wyczysc inne tematy ;D

For

Niestety czuję się w obowiązku wtrącić swoje dwa słowa, żeby to naprostować.
Po pierwsze, tego jak Szakalaka się odzywał bronił nie będę, ale kick to jednak ostateczna możliwość radzenia sobie z czymś takim. Po drugie, lidera lepiej nie oceniam, bo pomimo kulturalniejszego(w większości)słownictwa, ogół jego wypowiedzi jest, niestety, chamski. Szkoda, że nie mamy nagrania z TS'a z tego jak zostaliśmy 'poproszeni' o zrobienie desek na mrówkę... Szaka jakiego słownictwa używał, takiego używał, ale on przynajmniej nie traktuje wszystkich dookoła jak tanią siłę roboczą. Nie zaprzeczam-Overpow sam zrobił sporo, ale to w jaki sposób odnosi się do ludzi na pewno sympatyków mu nie przysporzy. Podobnie teksty w stylu 'wyszli, bo nie ogarniali', 'nie umieli się dostosować', 'byli, a jakby nie było bo na rb nie chodzili'(powiedziane o świeżym cp na levelach 5x).
Pomimo tego, że całość zapowiadała się nieźle to osobom, które wybierają się na ten serwer polecałbym jednak jakiś inny klan(a tych nie brakuje).
Pozdrawiam, For.

Szakalaka

Btw, na TS ludzie wychodzili z glownego kanalu i wchodzili do nas ( mimo ze niechetnie kogos chcielismy goscic ) i "usprawiedliwiali sie" tym ze nie maja ochoty sluchac slownictwa i pomyslow lidera bo boli ich juz od tego glowa, oraz jak twierdzili u nas panoawla luzna atmosfera i bylo dosc smiesznie :D

Gdy na naszym kanale zebrala sie wieksza ilosc ludzi, wpadal lider i pytal sie co tu sie dzieje... I znowu zmiana kanalow xD xD xD