Problem z uruchomieniem

Zaczęty przez tasiorek666, Grudzień 08, 2005, 08:21:51 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

tasiorek666

itam mam taki problem ze przy uruchamianiu gry wyskakuje mi taki błąd:

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2078 MHz with 511MB RAM
Video: No Video

Assertion failed: c<ArrayNum [File:d:\work\2005_04_27\warfare2110\core\inc\UnTem plate.h] [Line: 408]

History: appLoadFileToString <- FConfigFile::Read <- FConfigCacheIni::Find <- FConfigCacheIni::GetString <- UObject::LoadConfig <- (PlayerController None) <- UClass::Serialize <- (Class Engine.PlayerController) <- LoadObject <- (Class Engine.PlayerController 134839==134839/2676479 127739 7100) <- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Core.Class Engine.n Engine.PlayerController.SpawnDefaultHUD NULL) <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine

Jak widac problem chyba tkwi w "Video: No Video", wczesniej gra działala, sterowniki mam najnowsze. wie ktos co sie stalo?

Serwer to extreme

Saladin

kliknij prawym na moj komputer i potem menadzer sprzetu. Sprawdz czy widzi karte graficzną. Jeśli nie, to sprawdz sterownikii, nie zawsze najnowsze są najlepsze. poza tym nie piszesz jaka to karta.
PS: Zanosi sie na ostrzezenie! Źle znazwany temat w złym dziale forum!
Nie udzielam pomocy przez PM...

Zurek_pl

Tyr

ja nie jestesm taki jak sal :D i daje ostrzezenie :P
Tak w ogóle to zawsze z patchami extreemowskimi tak było polecam 2 raz zainstalowa c + update + patch :D
Lineage 2 Classic EU