DZiwne napisy

Zaczęty przez kahlert, Grudzień 09, 2005, 09:54:30 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kahlert

w niekturych serwerach naprzykład dragon mam problem z cziwnyli literkami i cyframy. Wygladaja jak chinskie luib cos w tym stylu. W opcjach nieda sie tego zmnienic. Prosze o pomoc
EURO BARRE (kasa za ogladanie reklam :0)
http://www.eurobarre.com/index_fr.php?p=197410336838

stronka jest po franvusku ale wystarczy tylko zainstalowac i poda email i dostejesz punkty a zanie kase

System

a wiec.... powod jest taki ze np. grasz na dragonie i jest full c3....a masz tekstury c4 dodatkowo...to jest powod...albo na odwrot....server potrzebuje tekstur c4 a nie masz to masz takie napisy a nie inne...
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Chadwao

zapewne chodzi tu o plik l2Font-e.utx lub L2Font.utx tak mi sie wydaje gdyz mi po zamienianiu tego pliku wszystko wraca do normalnego stanu rzeczu. Tak wiec to chyba oto chodzi ale oczywiscie moge sie mylic.

Luno

l2font-e.utx  , ten drugi jest z oryginalna koreanska czcionka (i nie tylko)

Tyr

nie ten dział :D i autor dostaje ostrzezenie :D
Lineage 2 Classic EU

DziewojaPL(JaBoL)

czemu nie ten dział aon potzrebuje help:p
PoLeCam SeRwer eXistence:
www.eXistence.oz.pl

Bujaka JaMaJka Miłośc w 100% Jaraj Jaraj jAraj O.S.T.R Na PreZydenta

Arthas

w ogóle tyr, chyba władza że jesteś modem udeżyła ci lekko do głowy. W ciagu tygodnia chyba 4 ostrzeżenia. Zamiast wysłać pm do 'ostrzaganego' i napisać mu : Założyłeś topic w złym dziale, przeczytaj regulamin, jak takie coś sie powtórzy to dostaniesz ostrzeżenie". Temat moze być według mnie tylko w dziale help lub inne. Boshe....

Luno

4 ? jak mniej 10 to bedzie dobrze.