Warlord [WL]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:26:00 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Solar

Cytat: qback w Sierpień 24, 2008, 09:41:24 AM
Lepszy bylby tallum glaive czysty badz z health czy moze halberd z haste? Czy raczej to SA do polearmow sie nie oplaca?
Kazda bron bez sa to wielkie gowno. Do talluma wild blow a do halabardy tez  wb albo haste

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Ryltar

W PvP zawsze idziesz w HP a do pve najbardziej starasz sie swoj dps zwiekszyc.

Dev

Imo na pve z party +dex +con -str, jedyne co warlord robi to mass stun + Howl
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Ryltar

Cytat: Dev w Sierpień 26, 2008, 12:00:03 PM
Imo na pve z party +dex +con -str, jedyne co warlord robi to mass stun + Howl

Go play your tank shit k? :P

Jak robi mass stun to i machnac moglby czasem.

Slomek

Da rade Warlordem w katkach solo?? Oczywiscie z buffem na boxie. Czy moze lepiej destro +pole +frenzy??
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

LuSeR

Destro wypadnie lepiej jeśli ogarniesz, ale warlordem też spokojnie dasz rade

radek888

Ostatnio na high racie zrobilem wl z max hp +5con sa health  i miałem z 18k hp w heavy armorze, a dostałem baty od wl w light armorze ktory mial o połowe mniej tego hp 9k - poprostu go nie trafiałem mimo mojego full buffa. Czy ktoś próbował robić wl na low racie np na zubei light (+4 evasion) lub nawet na bw light ( +5%def +3 men),dye +4con lub +4dex ???

Asta Entreri

od gracii part II jest duuużo większy bonus evasion z light armor mastery, ale jeżeli na twojej javie to działa to gz adminom...
(nie)dawaj linka :D

/Nico
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Shen

Cytat: radek888 w Grudzień 25, 2008, 02:48:08 PM
Ostatnio na high racie zrobilem wl z max hp +5con sa health  i miałem z 18k hp w heavy armorze, a dostałem baty od wl w light armorze ktory mial o połowe mniej tego hp 9k - poprostu go nie trafiałem mimo mojego full buffa. Czy ktoś próbował robić wl na low racie np na zubei light (+4 evasion) lub nawet na bw light ( +5%def +3 men),dye +4con lub +4dex ???
ja niedlugo koncze quest na sube  i robie warlorda, na probe chce go ubrac w doom light i wsadzic +5dex -5con, ale co z tego wyjdzie to dopiero w lutym/marcu napisze, bo przerwe od l2 sobie robie od stycznia

Alarion

Imho się szybkim rolem suby skończy... :P
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Shen

Ainulindale

Dlatego że Warlord nadaje się tylko na maina, i tylko po to by łatwiej było wyfarmić oly - czemu ? Mało kto robi warlorda na maina gdyż ciężko się go expi i mało kto chce go brać do party :)
Przez to że ich jest mało to na wielu privach łatwo mieć na nim Hero :P
Potem na mass pvp chodzisz takim charem - może pvp sobie nie nabijesz, ale pobiegać z cancel stickiem na mass pvp jest dobrze. Do tego takim warlordem można ciut wytrzymać :P
Na suba do farmienia się nie nadaje, już lepiej destro zrobić, ten do farmienia się bardzo dobrze nadaje :) (też zależy co chcesz farmić)

Marc1n

Warlord to suba zupełnie bez sensu, takie jest moje zdanie.
HATE ME MOAR!

Piromanka123

Skoro poruszyliście temat oli to chciałbym się zapytać czy na oli wl lepiej się sprawuje niż na zwykłym pvp (full buff/buff pp2,se2).
Z jakimi klasami radzi sobie łatwiej (bo łatwo chyba z nikim nie jest :D), a z kim gorzej??
Jaki build polecacie pod oli??
Pytanie moje dotyczy kroniki Kamael

exquel

pytanie powinno brzmiec z jakimi klasami sobie da rade, tanki go pojada, summonerzy, woje, ol, wc, archerzy, daggerzy. z bishem powinno byc w miare prosto imo.

Ryltar

Cytat: Marc1n w Styczeń 10, 2009, 01:12:37 PM
Warlord to suba zupełnie bez sensu, takie jest moje zdanie.

Jak jakis tank chce miec chance haste i boost CP to warlorda mozna wziac zeby w miare tanio wyszlo.

Cytatpytanie powinno brzmiec z jakimi klasami sobie da rade, tanki go pojada, summonerzy, woje, ol, wc, archerzy, daggerzy. z bishem powinno byc w miare prosto imo.

Od final moze sie to zmienic bo bedzie mial atak dzida na 1 cel ktory moze wbic lethal O.o

Yoker

to już bym wolał GK (na bizonie też go wbijemy w miarę tanio) albo oczywiście titana. Tym to dopiero tanio wychodzi... :)

Ryltar

Tu mi chodzi o ceny broni chociaz nie wiem jak na innych serwach ale z tego co pamietam to np. na allku ceny pole byly z dupy tanie :P

Shen

Cancel w pole moze wejsc tylko jak wale regularami czy przy skillach tez moze zadzialac?

Frohike

Cytat: Diego VargasPole Arms PvP mode

• 15% chance to cancel 1-2 standard buffs off a target while attacking. 15% chance to inflict a debuff that disables shield defense for 15s.
  • Increase dealt PvP damage by 5% on regular attacks and skills.
Tyle co napisał :P To chyba działa tylko przy regularach, jak CS.

Shen

wlasnie gadalem z jednym dreadnoughtem z oficjala i niestety potwierdzil ze to dziala tylko z regularami

goras

Mam pytanie. Jakie zmiany zaszły w Finalu? Lord dostał nowe skile? jakies power upy albo nerfy

Shen

war cry mozna utrzymywac caly czas, czyli jak nie patrzec 20% do ataku
dwa skille na jeden target, oba maja bardzo czeste krytyki do tego jeden omija tarcze.
focus attack jest togglem ktory nie zabiera mp.
provoke zwieksza dmg z pole o 10% na 30sec

ogolnie te dwa skille na jeden target bardzo wzmocnily wl'a, na zmiane stun plus te ataki i mozna pojechac daggera czy zerka ;p z tankami tez spore szanse

Alarion

LF duel Moneen vs Slonial, bo imho jesteś bez szans z nim... Może boosta dostałeś i w niektórych sytuacjach nawet nieźle ten Warlord się sprawuje, ale na tle innych klas dalej kiepsko, bo nei tylko warlord boosta dostał...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Shen

przeciez sam ostatnio mowil ze wtopił z wl na oly