Paladyn [Pal]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:27:18 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Verkal

keetronik

Pytanie dot. epiców:
Które epici starać się zdobyć ? Mam już antka, baiuma i aq. Zastanawiam który naszyjnik: frytka, freya, valdek. Dzięki za pomoc.

*down
Dzięki za pokazanie błędu :)

Kwadrat

to w l2 valakas jest teraz earringiem? cholera

Verkal

Eee że co? Naszyjnik to jest necklace a nie earring :noob:

bula

Cytat: keetronik w Listopad 10, 2012, 06:38:49 PM
Pytanie dot. epiców:
Które epici starać się zdobyć ? Mam już antka, baiuma i aq. Zastanawiam który naszyjnik: frytka, freya, valdek. Dzięki za pomoc.
tezza

Capdevila

Podpowie ktoś gdzie się wybrać na expa.
level 68, kronika h5
set dc

Brianoc

Na kox lepszy tallum. na 68 pewnie dasz rade na pavel
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

Qoobok

Jak sądzicie, co sie bardziej opłaci palkowi na H5 serverze PvP - set Moirai Fund., Vesper Noble Fund. czy Elegia? Chodzi tu o olly i PvP, ale glownie ollympiada.

haran

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

tajper

Witam bardzo potrzebuje waszej rady jaki set A grade i bron z jakim SA. server H5. Z góry dziękuje.

bula

jakikolwiek set i jakakolwiek bron, przez w h5 seta i broni A grade uzywa sie abrdzo krotko

tajper

A powiedzcie może skoro krotko sie biega w a gradach to co potem w o jakie grady sie starac? najlepiej.

bula

najlepiej? elegia, top s84

realistycznie? moirai s80 albo noble vesper s84

tajper

a bron do tego? jaka? z jakim SA

bula

eternal core sword focus

icarus hammer rsk focus

recurve throne bow focus

masterwork som acumen + prayer aug

Qoobok

Do tego co pisze bula, wydaje mi się, że zamiast Eternal Core Sworda lepiej mieć Vesper Cutter Masterwork z focusem, gdyż daje znacznie większy bonus do critów, tak samo, zamiast Recurvy lepiej opłaca się mieć Vesper Thrower'a z masterwork, gdyż ten poprawia zasięg, co wpłynie znacząco na chociażby olimpiadę na "otwartych" arenach, gdzie podczas naszego UD rywal na ogół ucieka na dystans wykluczający strzały łukiem :)