Dark Avenger [DA]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:27:48 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Frohike

Reflect Damage 1 Reflect 10% of melee range physical damage back on the attacker
Reflect Damage 2 Reflect 15% of melee range physical damage back on the attacker
Reflect Damage 3 Reflect 20% of melee range physical damage back on the attacker

bula

Cytat: Frohike w Lipiec 26, 2008, 04:31:22 PM
Z tego co pisał xLordChronicx wynika, że duża część topowych graczy z któregoś tam klanu została zbanowana i pvp na Bartz zamarło. Nie ma pvp, nie ma filmów. Z kolei sama dontlookatme (bo to jest podobno kobieta) miała przerwę od L2 (mniej gra, więcej botuje do 81).
a Nova przypadkiem transferu na Sayhe nie zrobila? bo jakis temat na blahu widzialem ale mi sie czytac nei chcialo :P

Frohike

Chronic planuje zrobić transfer na Sayhe, bo "Bartz jest dead" po tym banie. Nova być może też to planuje i jeśli tak, to powód jest zapewne ten sam ;)

Dobra nie róbmy offtopu ;p

Ainulindale

ja jeszcze malutki offtopic... taki tyci tyci...

uh... fakt... jeden film z bartza juz mam :P
Euphoria...
Jak ma ktos cos jeszcze to dajcie namiary ;) sie zobaczy ;)
Koniec offtopa... tymczasowo :>

bula

Cytat: Ainulindale w Lipiec 26, 2008, 10:14:53 PM
ja jeszcze malutki offtopic... taki tyci tyci...

uh... fakt... jeden film z bartza juz mam :P
Euphoria...
Jak ma ktos cos jeszcze to dajcie namiary ;) sie zobaczy ;)
Koniec offtopa... tymczasowo :>
http://files.filefront.com/BartzPvP+The+Awakeningavi/;9946127;/fileinfo.html

Ainulindale

Bombadill

Resue i cast agro zależy od wit czy dex?

bula

Cytat: Bombadill w Lipiec 27, 2008, 12:09:21 PM
Resue i cast agro zależy od wit czy dex?
posrednio od dex'a

Bombadill

a resue i cast rota?

SknerusKK

od wita = casting speeda, chyba ze sa jakies fizyczne rooty to wtedy raczej od dexa (atk speeda)

bula

Cytat: SknerusKK w Lipiec 27, 2008, 02:18:17 PM
od wita = casting speeda, chyba ze sa jakies fizyczne rooty to wtedy raczej od dexa (atk speeda)
DA nie ma magicznego roota

Cytat: Bombadill w Lipiec 27, 2008, 12:53:03 PM
a resue i cast rota?
tez posrednio od dex'a, bezposrednio od atk.speed

Bombadill

Jeżeli ani rot ani agro nie są zależne od wit to czy jest sens dodawac wit kosztem int?

bula

Cytat: Bombadill w Lipiec 27, 2008, 07:38:11 PM
Jeżeli ani rot ani agro nie są zależne od wit to czy jest sens dodawac wit kosztem int?
to zalezy czy wolisz szybciej castowac entangle czy zeby czesciej wchodzilo

Dragonzil

No jest bo wtedy przywołujesz szybciej panterke o jakies 3 sec z tego co wiem no i szybciej drainujesz .( Jeśli sie myle to koledzy z pewnoscia mnie poprawia) :)

bula

Cytat: Dragonzil w Lipiec 27, 2008, 08:33:32 PM

No jest bo wtedy przywołujesz szybciej panterke o jakies 3 sec z tego co wiem no i szybciej drainujesz .( Jeśli sie myle to koledzy z pewnoscia mnie poprawia) :)
nie mylisz sie ale wtedy oslabia sie sile draina, szanse wejscie hamstringa

Ryltar

Z praktyki:

Jak ktos uzywa draina w pvp po 76+ to rownie dobrze moze wpisac /sit albo uderzyc wooden bowem bo efekt jest taki sam.

+4 wit nosilem z prostego powodu z AM/SoM z Acumen(tylko fajnie by bylo jakbysmy mieli suba pod to) wchodzi czesto i szybko sie castuje(mozna zrobic sobie makro nawet) co do przywolywania pantery w pvp...jak ja zaczniesz przywolac to albo padnie twoje pt albo ty zdechniesz jedyny z tego taki pozytek ze poprostu jak przeciwnik ciebie nie moze znalesc(bo trudno wpisac /target Ryltar np.) to mozesz ja sobie przywolac.Raczej u DA sie liczy szybkosc rzucania HS(bo w 90% przpadkow to bedziesz rzucac) a reszta typu drain to NCSoft wymyslil:"A to zuy rycerz to niech dostanie draina i emo dzieci niech sie ciesza jakie to one zle".

Ainulindale

Cytat: RyltarJak ktos uzywa draina w pvp po 76+ to rownie dobrze moze wpisac /sit albo uderzyc wooden bowem bo efekt jest taki sam.

True true... :P
Choc... raz mnie drain na oly uratowal :P
Bije goscia, ostro go oklepuje... i... SSS mi sie skonczyly :|
To sie nazywa rozgarniecie :D
No to ja AM -> Drain -> You wins !

Ale ogolnie nie przydaje sie moim zdaniem dodawanie do WIT`a. Jezeli mowimy o mass pvp to tez roznie bywa z uzywaniem hamstringa, przewaznie stun/root/judgement. Do tego wyenchantowany na +9 wchodzi mi tak szczerze slabo :(
Nie mowie tutaj o lollevelach.

+WIT moze sie co najwyzej przydac na koks np w MoS czy ToI. Osobiscie probowalem to z IC setem, Bronia z acu i buffkami z CH i szlo... znosnie przez 20 minut... Majac +WIT, Dc robe, Bron z Acu mozna na aniolkach calkiem fajnie koksic :P Wtedy drain sie przydaje do dobijanie ;)
Oczywiscie taki koks wiaze sie z posiadaniem ladowarek.

Hermit

Cytat: Ainulindale w Lipiec 28, 2008, 01:13:38 PM
Cytat: RyltarJak ktos uzywa draina w pvp po 76+ to rownie dobrze moze wpisac /sit albo uderzyc wooden bowem bo efekt jest taki sam.

True true... :P
Choc... raz mnie drain na oly uratowal :P
Bije goscia, ostro go oklepuje... i... SSS mi sie skonczyly :|
To sie nazywa rozgarniecie :D
No to ja AM -> Drain -> You wins !

Ale ogolnie nie przydaje sie moim zdaniem dodawanie do WIT`a. Jezeli mowimy o mass pvp to tez roznie bywa z uzywaniem hamstringa, przewaznie stun/root/judgement. Do tego wyenchantowany na +9 wchodzi mi tak szczerze slabo :(
Nie mowie tutaj o lollevelach.

+WIT moze sie co najwyzej przydac na koks np w MoS czy ToI. Osobiscie probowalem to z IC setem, Bronia z acu i buffkami z CH i szlo... znosnie przez 20 minut... Majac +WIT, Dc robe, Bron z Acu mozna na aniolkach calkiem fajnie koksic :P Wtedy drain sie przydaje do dobijanie ;)
Oczywiscie taki koks wiaze sie z posiadaniem ladowarek.

A do aniołków trzeba atk speeda, a nie c speeda.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Ainulindale

Banish Seraph jest chyba skillem magicznym z tego co pamietam...

bula

Cytat: Ainulindale w Lipiec 28, 2008, 05:22:18 PM
Banish Seraph jest chyba skillem magicznym z tego co pamietam...
nie

Bombadill

Ryl w pvp 1 vs 1 +wit i szybsze przywołanie pantery chyba się przydaje?

SknerusKK

w takim pvp powinienes juz miec panterke imo ;)

Lubie_Orzeszki

Cytat: SknerusKK w Lipiec 29, 2008, 04:45:08 PM
w takim pvp powinienes juz miec panterke imo ;)
Mowa tu raczej o ponownym przywołaniu.

Ryltar

CytatRyl w pvp 1 vs 1 +wit i szybsze przywołanie pantery chyba się przydaje?

Ta moje ostatnie 1 vs 1 z lucznikiem(full ic+fb+dracon ja a on dracon i Majestic):

Hit,hit,hit pantera lezy tam z 4 razy dziabnela(mimo walenia hate),HS,ToD,slam,stun i jak uciekal zarwal roota i 2 lufy z dracona i tyle.

Ainulindale

Panterki poza specialnymi sytuacjami na oly drugi raz sie nie przywoluje drugi raz na pvp.
Nawet z +4 with i samym FB nie zrobisz szalu z jej przywolywaniem.
Lepiej zrobic tak jak Ryltar napisal.
Uczepic sie np lucznika, nawrzucac mu roznych swinstw i zabic. Przywolanie panterki daje wiecej czasu lucznikowo na np wrzucenie ci lethala... a wtedy...
Przewaznie nie jest tankowi cast speed potrzebny.
Na oly jak masz np dc robe to ewentualnie w pewnych przypadkach z tego korzystac... :]
Bicie magow w DC robe nie nalezy do glupich rzeczy :)
Nie liczac necrusa :)