Dark Avenger [DA]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:27:48 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

montezuma

Cytat: Hakue w Marzec 22, 2007, 11:19:25 PM
MARCIN czyli uwazasz ze miecze sa lepsze tez tak mysle ale gdzie spojrze to DA z bluntem 

tylko na piratach, na offie jezeli takiego DA stac to zawsze kupuje sword.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Hakue

nie kupuje tylko składa :P

Hakue

Co miala znaczyc ta aluzja ?? :/

Marc1n

DevouringOne, technika gry 3rd class postaciami, tak jak build często. Więc nie mieszaj dwóch rzeczy...btw, myślałem, że u SK powiesz ingerencje cubiców związaną z atk. speed, a jednak tego nie wymieniłeś :) Health nie jest zły i Focus też, w sumie Haste too. Wiadomo, że Health zawsze działa, ale na początku przydatny. Haste ma określona wartość i jest aktywna 24/h, a Focus, zwiększą szczeście na crytyk, ale trzeba pamiętać, że to jest tylko szczęście :)
HATE ME MOAR!

Ryltar

I tak uwazam ze top 3 SA to:

1)Focus
2)Health
3)Haste

A potem mamy inne SA(mowie tu o takich dla woja).

Marc1n

Nom, zgadzam się z tobą :)
HATE ME MOAR!

tomahawkwarrior

Hmm skoro mówimy o DA i jego stylu gry to chyba lepiej żeby biegał z aobą bo i tak ma swoją panterę do zadawania obrażeń... zresztą same statystyki mówią za siebie 8/10 DA biega z aobą bo w party DA cenią za jego hate, za jego wytrzymałość i stasunkowo duże hp a nie za krytyki, expienie solo to już inna sprawa zależy od strategii.

Dev

akurat kubiki tez są wazne, są niewielką pomocą (np vampira mogloby w ogóle nie byc bo on jest najmniej przydatny z nich 3 - najfajniejszy jest viper i polter :)). Akurat tu bardziej liczy sie reuse basha :)
Ja zawsze SK dawałem health i trzymam staffa z BTB, w sumie na czystym SK z nightmare mamy +7 k hp, niezły dmg (DE maja niezly STR no i sredni dex. Imo wlasnie DE maja malo HP i to trza przypakowac, a takie rozwiazanie nie jest zle, bo nie tracisz STR poza bodajze -2 STR z NM. :)

Ryltar

Cytati tak ma swoją panterę do zadawania obrażeń

I dlatego tacy DA to picze w PvP bo polegaja tylko na panterze...

Dev

pantera dostanie lsa - GF :D

Scroller

Dlaczego Wasza dwojka z kazdego tematu zrobi topic o SK ^^
Poza tym to nie wiem czy to ja trafiam na samych ulomnych SK czy Wy koloryzujecie, ale problemy mialem tylko z kilkoma SK, ktorzy wiedzieli o co w tym chodzi ;)

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Dev

bo sk kótry podchodzi do zwarcia z DA to glupi SK ...
Zwykle jesli dostaje sie hamstringa to DA daje sie freeza. Można też sprobowac UD i dziabac pantere :P

Bled

tylko ze chyba hamstring daje wiekszego slowa niz fs, tak mi sie wydaje

Ryltar

Modyfikatory

Hamstring:0.55
FS:0.65

To nie tak ze robimy z kazdego tematu temat o sk,tylko mowie ze DA ktory opiera pvp tylko na panterze jest do dupy.

Marc1n

Freezing Effect 2, Hamstring Effect 3. Landrate Freezinga jest mniejszy niż Hamstringa w C5.
HATE ME MOAR!

Ryltar

CytatFreezing Effect 2, Hamstring Effect 3

A co ja przed chwila napisalem :P?

CytatLandrate Freezinga jest mniejszy niż Hamstringa w C5.

Ta tyle ze Hamstring ma wiekszy dmg xP

Hakue

czy opłaca się dawać w wysysanie hp z ciał itp. skille??

Ryltar

No pewnie ze sie oplaca jak jestes solo to troche HP sobie zwrocisz a jak w PT to troche MP healerowi oszczedzisz.

Dev

ponadto na pvp mozesz wlasnej panterze wyssać hp ...

Hakue

panterze moge wsyssac dopiero jak zdechnie?? (ile to na oko dodaje hp)??

Hakue

Jeszcze jdno tanker taki jak DA na pvp na jaką pofesje jest najlepszy i niepokonany, czy da rade na maga np gdy obaj maja 65 pozimy??prosze o konketne linki z filmikami przysyłać :P

Ryltar

CytatDA na pvp na jaką pofesje jest najlepszy i niepokonany

DA>Dagger on ich rozgramia tylko problem bo nie ma Aegis...

Cytatczy da rade na maga np gdy obaj maja 65 pozimy??prosze o konketne linki z filmikami przysyłać

Grushsome roz********l magow na PTS C5 az milo bylo patrzec wiec tak ma szanse dzieki stuntowi ale musisz Hatowac maga i zasadzic mu Shackle bo malo magow nosi NM.

Hakue

Skill Hate na C5 zmienia tylko target na Dark Avengera??

Ryltar

Tak tak samo jak z mobami to jest.Walisz Hate raz to typowi zmienia sie cel na ciebie,walniesz drugi raz to ciebie atakuje.

Hakue

Załużmy że jakiś ludż bije mojego kolege ja mu daje hate i leje mnie??np mag