Dark Avenger [DA]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:27:48 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dev

tylko imo Kebab ma większy power dzięki bizonowi + zealotowi :D
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Ryltar

On mi nawet do 3/4 CP nie zjechal wiec zealota i bizona nie mialem odpalonego tylko pume dopiero potem odpalilem łogra.

Frohike

Filmik z waszym ulubionym setupem dla DA (-8str, dle health ^^):
http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=1738

Czekam na opinie :)

bula

gdyby nie mial hero skilli to padalby po 2-3 sek od wbiegniecia w enemy O.o

RoxyFox

Widziałem to już dawno, najbardziej pencam z tego jak on na początku wbiega pomiędzy wrogów na UD i go zjechali :rotfl:

Ale jedna akcja mi się w tym filmiku podoba: wbiega potem między te plebsy, rozwala flage i wraca :D

bula

CytatAle jedna akcja mi się w tym filmiku podoba: wbiega potem między te plebsy, rozwala flage i wraca
jedyna warta uwagi akcja w filmiku :D bo to jak w bramie zatrzymuje ludzi to jest lol ... S grade hero vs A/B/C grade O.o

Dark Ava

Jakie proponujecie katakumby do expienia solo(74) z pp(52) na plecach zebym sobie dawal rade salke czyscic ? Nio i zeby kamyczki byly konkretne :) Oczywiscie solo z kotem
pzdr all

RoxyFox

Żebyś sobie salkę czyścił to bierz te o jeden gorsze niż śa dla ciebie przeznaczone :P Nie pamietam ktore to sprawdz sobie w tym przyklejonym temacie w dziale HELP

grosik

RoxyFox, to bedą katy Witch [tylko że z 74lvl to musi iść jak najglebiej, żeby sie opłacało bić], teleport z HV do lasu luster i kawaleczek piechotą. No i ja bym jeszcze szukał buffera z VR.

RoxyFox

Cytat: RoxyFox w Styczeń 07, 2008, 04:11:16 PM
Żebyś sobie salkę czyścił

Chciałem przez to zaznaczyć że do katakumb solo tankiem sie właściwie imo nie opłaca  :P

MakePeaceOrWar

Ja tankiem na ch buffie z Aden i potkach gsap ruchałem całą dużą sale w wiedźmie za 6x ,nie naraz,ale spokojnie stałem tylko w niej i bilem po kolei +to co zagrowalem.
SH-80 lvl.
I wali mnie,że tanki ownują,lubię swoją profę.

RoxyFox

Cytat: MakePeaceOrWar w Styczeń 07, 2008, 09:14:31 PM
ruchałem całą dużą sale

Pedał :P
Chociaz nie wiem jak to nazwać jak twoja postać rucha moby :D
Ja w ogóle nie lubie katakumb - nudne są, a jak już isć to w party bo może być śmiesznie.
W katach najlepiej sie soluje destrem imo.

Dev

Kata to najlepszy exp + zarobek ...

Ryltar

Cytat: Dev w Styczeń 08, 2008, 07:15:30 PM
Kata to najlepszy exp + zarobek ... jak sprzedasz AA.

/fixed

Scorpion

CytatKata to najlepszy exp
Witch-70k exp za lepszego moba- hp x4
Swamps of screams- 35k exp za moba- hp x1
(na ratach x4)
Faktycznie najlepszy exp... :P
...

Ryltar

Kata to tylkow PT,ja tam glownie laze po to zeby AA sobie nabijac,fakt ze w doom tez tam solo kosze w kata ale jak mam jakies braki w AA a tak to tylko w pt.

myha

moby w cata maja zjebany przelicznik hp/exp jedyny plus dla mnie w cata to ze moby  stoją sobie w sali i nie trzeba biegać za dużo do nich ale imo tam exp to słabo leci do cata jak sie już łazi to głownie żeby zarobić a nie expić(choć exp wiadomo że przy okazji tez wpada:D)
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Express

W cata też można fajnie expić aoe pt. Moby są w kupie, rzucają się same więc nie trzeba za nimi biegać. Fakt, w LoA to idzie znacznie lepiej, ale wcześniej to tylko cata i exp jest niczego sobie.
Siła i wrogowie albo strach i przyjaciele.

RoxyFox

Cytat: Scorpion w Styczeń 08, 2008, 09:03:27 PM
CytatKata to najlepszy exp
Witch-70k exp za lepszego moba- hp x4
Swamps of screams- 35k exp za moba- hp x1
(na ratach x4)
Faktycznie najlepszy exp... :P

Nom. To tak samo jak ja siedziałem na FG na tych doomach póki nie były niebieskie :) One dają zarąbiście dużo expa i są słabe. Bardziej mi się pyliło bić fioletowe doomy niż białe moby na BS...

Cival

Też polecam kata witch (w głebi) lub na martyr's (w party) ja osobiscie na tym lev biegałem na woa na antylopach i wilkach. Mam pytanie z innej beczki jaki dokładnie bonus się dostaje przy doom secie all na +6 na c6 (wiem że zwiększa p.def i ociążenie ale jak to dokładnie wygląda) wie ktoś może?

...::Praetoriae Cohortes::...

Dev

Okolo 50 pdef chyba, żebym ja to pamiętał ... sprawdz na l2p ...

Ryltar

Regen jest wazniejszy ^^ Wiem ze (fakt ze SK) w Doom +6 i DLE z Health zamiatalem daggerow i archerow ^^

Frohike

Cytat: Cival w Styczeń 14, 2008, 12:18:02 PM
Też polecam kata witch (w głebi) lub na martyr's (w party) ja osobiscie na tym lev biegałem na woa na antylopach i wilkach. Mam pytanie z innej beczki jaki dokładnie bonus się dostaje przy doom secie all na +6 na c6 (wiem że zwiększa p.def i ociążenie ale jak to dokładnie wygląda) wie ktoś może?

P.Def. +44
MP Regen +2.0 :P

Cival

Też troche szperałem i znalazłem się z komentarzem że 44 P def. ale niedługo sprawdze na własnej skorze mam już cały set +6 z wyjątkiem tarczy na +5 została.

...::Praetoriae Cohortes::...

Hermit

Ja jak miałem MJ light to mi dodawał na +6 2 eva i +40 m defa może też 40 p defa?
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=