Treasure Hunter [TH]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:28:05 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Slomek

TH moze i jest ślepy (wiem to z autopsji ;P), AW mocniej bije i celniej ale TH na End Game + Mirage to Bóg. Dla mnie TH to swietna postac. Na full buff walisz detargetami jak głupi i jestes nie do ubicia.
Piekna postac
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

bula

tylko w tym problem ze detarget nie ma 100% szansy wejscia

PeBe

Mental chyba na offie daje troszke resista na detarget...

ale ... zawsze mozna walic switch+trick combo ^^

Kll

L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

PeBe

Slomek

W najnowszej kronice (Hellbound) Daggerzy FTW :D
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Marc1n

HATE ME MOAR!

Kll

L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

PeBe

DIO

:o ale w sumie nie ma co sie dziwic, ncsoft prawie od zawsze w kazdej nowej kronice naprawia to co popsul w starej  no i oczywiscie psuje cos nowego ale te detargety to lol niesamowity, w zasadzie wieksza czesc tego coz  th robilo mocnego przeciwnika przestalo miec znaczenie :D

Marc1n

Odzywają się Ci co grają i mogą na offie to naprawdę wytestowac. Switch/Trick działa od C5 tak samo. Nie jest ruszany. Jak ktoś ma Mental Shield, to siada gówniano, jak nie ma, to siada nieźle. Ta sama akcja co ze sleepem i mentalem np,
Co do Bluff. I tak jego landrate został w CT1.5 podniesiony, bo resistowanie przez epici zostało zmniejszone, a wzrósł landrate. Gościo na filmie ma meeega nie fart. Bo fakt, Bluff siada słabo, ale nie przesadzajmy.
HATE ME MOAR!

PeBe

Cytat: Marc1n w Kwiecień 29, 2008, 10:16:54 AM
Odzywają się Ci co grają i mogą na offie to naprawdę wytestowac.

Gram na offie xD lowbie bo lowbie ale jednak. (lvl<25)

IMO TH to postac bardziej do akcji typu "zabij -> ucieknij -> wróć -> zabij", a PW/aw bardziej "zabij -> zabij -> zabij -> 2village"

Marc1n

Założe się, że taka opina powstała po obejrzeniu filmika tego th z lolprivalol, co ktoś tam wkleił na forum. :shock:
HATE ME MOAR!

PeBe

Filmik imo nawet dobry, ale TH imo zawsze do takich akcji służył - szczególnie jak doszedl Stealth. Dash+Stealth ...
Z doświadczenia wiem, że jeśli o uciekanie chodzi to dash>b.blow. IMO za c4 th był strasznie slaby - dash reuse 10 s. brak critow / lethali itd - teraz jest o tyle dobry ze (czesto ma -4str a nie -8) ma czeste crity / lethale.

btw. Przypomnialem sobie gdzie sobie wyrobilem opinie "atk run atk run" o TH - chyba dawno temu na EPI zelith - wtedy na serio zazdroscilem pewnemu TH (gralem tyrantem) - wrogowie caly czas byli w cata T_T i ja zwykle mialem problemy z dojściem tam ;f

Marc1n

Dash>Blinding Blow
To oczywiste, no ale zgoda. Fajnie jest gdzieś wbic tak jak ten TH na filmiku, nawet śmiesznie to wyszło na nim, co nie zmienia faktu, że każdym daggerem jak chce się uciekac, to można uciec...BSOE FTW :D
HATE ME MOAR!

PeBe

BSOE jest drogie wiesz ilu low lvli byś mógł zamiast tego wyżywić ? ;p

Ide sobie sciagnac wiecej filmow tej/tego Marr bo mi przy Blenderze l2 laguje 0.o

Marc1n

Bsoe kosztuje tyle co 800sztuk SSA, to nie jest drogo :P
HATE ME MOAR!

Szewa

Cytat: Marc1n w Maj 01, 2008, 10:42:04 AM
zalezy dla kogo

PeBe

I tak mozna by tym wyżywić zerg 10 lvli.

Marc1n

LOL :D
Cytat: Szewa w Maj 01, 2008, 11:01:04 AM
Cytat: Marc1n w Maj 01, 2008, 10:42:04 AM
zalezy dla kogo
Dla gracza który coś gra i gdzieś tam jest(klan z CH), a dla kogo.
HATE ME MOAR!

Ryltar

LOL albo robic jak ja UD + soe xD

BSOE to tam drobne na tym 65+

PeBe

UD+ unstuck xD

Takie stare afrykańskie przyslowie:
Grosz do grosza zbierze sie kokosza.

Ontopic :
Zastanawiam sie czy na pvp oplaca sie miec caly czas stealth.
W sumie -accuracy -pdef -costam ale zawsze szansa ze mob zaatakuje wroga.
Tzn. oczywiscie ze to sie oplaca na varce/ketrze cata itd. ale w miejscach gdzie jest średnio dużo aggro mobkow (np.shrine) hmm... jakie jest wasze zdanie?

Szewa

Cytat: PeBe w Maj 01, 2008, 01:00:28 PM
Zastanawiam sie czy na pvp oplaca sie miec caly czas stealth.
W sumie -accuracy -pdef -costam ale zawsze szansa ze mob zaatakuje wroga.
Tzn. oczywiscie ze to sie oplaca na varce/ketrze cata itd. ale w miejscach gdzie jest średnio dużo aggro mobkow (np.shrine) hmm... jakie jest wasze zdanie?

nie oplaca sie
Stealth zmniejsz mocno zdolnosci bojowe ;p

PeBe

Na max lvlu chyba z 15% pdefa ze 4 evasi i z 2 accuracy - nie jest źle, ale imo również np. na shrine nie oplaca sie go uzywac.
Zdziwilo mnie ze chyba na filmiku leraina ze 2 th mialo wlaczone Stealth ;f

bula

Cytat: PeBe w Maj 01, 2008, 01:23:52 PM
Zdziwilo mnie ze chyba na filmiku leraina ze 2 th mialo wlaczone Stealth ;f
na fotd?:>