Treasure Hunter [TH]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:28:05 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Madith

Cytat: netheril w Luty 19, 2009, 10:12:36 PM
Cytat: Marc1n w Luty 19, 2009, 09:54:38 PM
Common SS = 0 adena jak sie umie gadac...

like this :oops:||

a co do broni to sprzedaj ds i kup sobie krisa +5-6 tak jak ci juz pisalem xD masz i w miare tanie shoty i duzo ich dzwigniesz i bedziesz mial focusa :P

gdyby tylko ktos chcial kupic tego DS'a...bo jak na razie to lipa :(
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Frohike

/useskillforce Prophecy of Poof

Na picie to się możecie umawiać na PM :>

Napraw co zes popsul :<[/b]

Slomek

Szukam linka do dobrego stat calculatora. Od hellbound wzwyż. Zastanawiam sie czy jest powazna roznica miedzy NS+CD a AS+CD.
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

PeBe

netheril

Cytat: Slomek w Luty 25, 2009, 06:28:36 PM
Szukam linka do dobrego stat calculatora. Od hellbound w zwyz . Zastanawiam sie czy jest powazna roznica miedzy NS+CD a AS+CD.
elemental :P a na czysto nie jest tak najgorzej
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Ryltar

Madith

Nudzi mi sie i zaczalem sie zastanawiac nad moim przyszlym adv :P

Jak enchantuje skille

db,bs,cb,vs na power, to przy jakim enchancie bedzie sie dalo odczuc ta roznice ?? Czy przy np +6 powinni juz byc duzo lepiej niz na 0 ?? Czy moze warto jechac dalej z enchantem ??

I czy warto encahntowac UE ?? I czy na time czy recycle ??
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

SknerusKK

Cytat: mdh w Luty 28, 2009, 12:44:36 AM
Nudzi mi sie i zaczalem sie zastanawiac nad moim przyszlym adv :P

Jak enchantuje skille

db,bs,cb na power
+elemele only

Asta Entreri

blowy enchantuje sie tylko na element, lulz...
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Madith

nie lulz, tylko na ostatniej mojej kronice czyt. Interlude nie enchantowalo sie na elementy ?:O

Dlatego pytam, bo na Gracii gram dopiero od ok miecha...eh
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

Ryltar

Chyba ze na prv serwie nie mozna enchantowac tego :P

Madith

na szczęście nie gram na privie ^^

do zabaw z enchantem skilli mam jeszcze troche czasu, pare lvli do wbicia zostalo..ale chcialem sie dowiedziec...to mnie juz od lolow wyzywaja :(
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

Slomek

Nie smutaj sie i tak Cie lubią ;]. Tak jak mowia lepiej enchantowac na Element, najlepiej chyba na earth , choc moge sie mylic bo nie czaje zbytnio tego. Jednak tez jestem ciekaw od ilu widac roznice przy enchancie na Power. Graliscie we wczesniejsze kroniki wiec chyba iwecie co nie :D
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

bula

ta, najlepiej na Earth, ale zarazem najdrozej

Asta Entreri

Cytat: Slomek w Luty 28, 2009, 01:26:00 PM
Nie smutaj sie i tak Cie lubią ;]. Tak jak mowia lepiej enchantowac na Element, najlepiej chyba na earth , choc moge sie mylic bo nie czaje zbytnio tego. Jednak tez jestem ciekaw od ilu widac roznice przy enchancie na Power. Graliscie we wczesniejsze kroniki wiec chyba iwecie co nie :D
blowy enchantuje się na taki element, jaki się ma w weaponie.
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Frohike

Cytat: mdh w Luty 28, 2009, 12:44:36 AMI czy warto encahntowac UE ?? I czy na time czy recycle ??
UE jak najwyżej na time.

qba100

Niedawno usłyszałem o jakiejś tajemniczej kombinacji blowow, w której podobno zawszę wchodzi "Lethal".
Czy ktos o tym tez słyszał, a może zna takową kombinacje, a może to totalna bzdura?

coshoo

Cytat: qba100 w Kwiecień 08, 2009, 08:34:17 AM
Niedawno usłyszałem o jakiejś tajemniczej kombinacji blowow, w której podobno zawszę wchodzi "Lethal".
Czy ktos o tym tez słyszał, a może zna takową kombinacje, a może to totalna bzdura?

bzdura
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Frohike

Jeszcze raz ktoś napisze jakiś kretyński komentarz odnośnie tego pytania, to mu wlepię specjalną "nagrodę" od siebie...

Ryltar

Po krytyku z BS duzo postaci spada wiec ciezko to napisac :P Chociaz lethal z tego co mowil kiedys Marc1n wchodzi czesto.A w Final maja znerfic lethal ze nie zbija do 1/1 tylko do 1/50% max hp czego troche nie lapie.

Liczac ze zarwie sie kilka lethali to:
1)zbija do 50%
2)zbije do 25%
3)do 12.5% itd.?
(liczmy ze po 1 lethalu przeciwnik nie dostanie bs i nie spadnie).

Madith

Cytat: Ryltar w Kwiecień 09, 2009, 02:43:29 PM

Po krytyku z BS duzo postaci spada wiec ciezko to napisac :P Chociaz lethal z tego co mowil kiedys Marc1n wchodzi czesto.A w Final maja znerfic lethal ze nie zbija do 1/1 tylko do 1/50% max hp czego troche nie lapie.

Liczac ze zarwie sie kilka lethali to:
1)zbija do 50%
2)zbije do 25%
3)do 12.5% itd.?
(liczmy ze po 1 lethalu przeciwnik nie dostanie bs i nie spadnie).

Chyba tak własnie bedzie :P A szkoda bo lethal 1/1 jest bardzo fajny :P

A z ta kolejnoscia blowow to imo bzdura, na retku ofc, moze na jakims privie gm cos spaprali to to dziala w taki sposob :P
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

Battousai

;) ponoc jak wbijeasz blow na wiecej niz 7 zwiekszasz jego szanse na lethal ;)

Frohike

Cytat: qba100 w Kwiecień 08, 2009, 08:34:17 AMNiedawno usłyszałem o jakiejś tajemniczej kombinacji blowow, w której podobno zawszę wchodzi "Lethal".

Właśnie mi przyszło do głowy - może przekręciłeś to trochę? Może to co słyszałeś brzmiało "jak zrobisz odpowiednią kombinację, to zwiększysz szansę na lethal"? Wtedy by to miało sens, bo Critical Blow zwiększa *najprawdopodobniej* szansę na lethala, więc zaczynanie od niego miałoby sens :)

Cytat: Battousai w Kwiecień 09, 2009, 10:26:33 PM;) ponoc jak wbijeasz blow na wiecej niz 7 zwiekszasz jego szanse na lethal ;)
No generalnie to tak. Jeśli robisz OE skilla to zwiększa się jego learn lvl, dzięki czemu ma większą szansę wejścia na ludzi z wysokimi lvl'ami. Np. jak masz Backstaba z ~60 lvl'u, to nie wejdzie Ci lethal w kogoś powiedzmy z 80 lvl, ale już z takiego BS+10 będzie wchodził całkiem nieźle.

Madith

Fro dobrze mowi. Critical Blow zwieksza szanse, ze wejdzie lethal.

Co do oe skilli, na +ile trzeba miec zeby dalo sie odczuc rate siadania lethali ?
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

Frohike

Głównie chodzi o to, żeby być w zasięgu lvl'owym przeciwnika. Lethale z blowów +1 (76 lvl skilla) będą wchodzić w ludzi z ~80 lvl, ale jak ktoś ma 85, to już będzie problem.

Jak zrobisz skille na +9 to w ludzi 78 będą wchodzić tak samo jak blowy z 74 w ludzi 74, etc.