Treasure Hunter [TH]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:28:05 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

Marc1n

HATE ME MOAR!

Hakue

TH jest najlepszy z daggerow do PvP

Bled

Podobno ;]
ale robiac daggera ja nie rozumuje graniem i wygrywanie na pvp, tylko massssssss a wiadomo kto tam owuje ;]

Marc1n

Umieść beznadziejny cytat:
CytatTH jest najlepszy z daggerow do PvP
- Takie teksty mnie rozpierdzielają. Jak masz pisać takie wnoszące rzeczy do topica, to przestań nabijać posty.
HATE ME MOAR!

Dev

akurat nie jest najlepszy, może był w c2, c3 ale tu ma taki zj.. landing tych blowow ze zaluje ze nie zrobilem AW ...

Seyonne

Ma ktoś może link do strony gdzie są wypisane bonusy każdego setu? Bo nie moge nigdzie znaleźć,

fedur

Cytat: Seyonne w Kwiecień 01, 2007, 07:07:17 PM
Ma ktoś może link do strony gdzie są wypisane bonusy każdego setu? Bo nie moge nigdzie znaleźć,

http://www.lineage2.com/Knowledge/item_sets.html  :twisted:

NetSuuN

Cytat: Hakue w Marzec 30, 2007, 08:36:01 AM
TH jest najlepszy z daggerow do PvP

A właśnie że nie, bo dla mnie AW jest lepszy ; ]

Seyonne

Gram Th i na 44 lvlu mam 1500hp czy oplaca mi sie wziąć do broni health aby miec wiecej hp czy focus i nastawic sie na to ze pvp ,walka z mobami ma byc szybka ,albo gine :D ?

jawron

A istnieje w ogóle jakiś dagger z health?  :oops:

Focus, jeśli koncentrujesz się na biciu mobów.
wannabe
]|[

myha

nie ma dagera z health a do expa dla th najlepsze sa to focus
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Se7en

Mam pytanko: gdzie znajdę treasure boxy i na jakim są one lvl'u. Nie chodzi mi  o treasure chesty.

Pzdr.

Ryltar

Boxy znajdziesz na koxowiskach ^^
A co do lvl to patrz na kolory i mniejwiecej wiesz :)

Madzia

Przgladalem sobie skile TH i zauwazylem skil Stealth. Moze ktos wytlumaczyc jak ten skil poprawnie dziala?

Jesli ktos nie gral TH, nie jest na 100% pewny swej wypowiedzi, nie jest graczem doswiadczonym i najlepiej jest graczem z Ofa (wiedza z privow sux w 99,9999% :P) to prosze aby takie osoby sie nie wypowiadaly. Ofcorz bez obrazy

Z gory dziekuje za wyczerpujaca i logiczna odpowiedz :)

fracti

To selfbuff, odpalasz go i przez (nie pamietam dokladnie) 5 minut biegasz sobie jak na silent move, ale bez obnizania speeda, za to obniza p. atk. Przydatne, aby szybko dobiec w glab dungeon/kata.

Madzia

no ok ale czy to tak samo dziala na ofie? Bo widze ze z priva jestes a tam to rozne cuda nidziwy sie dzieja :>

fracti

Nie no.. Na offie powinno tak samo dzialac ;P Tylko nie pamietam ile to trwa i czy obniza tylko p. atak czy cos wiecej (acuracy, crit rate..? No wez tu ktos z offa napisz :)).

Ryltar

CytatStealth 1   P.Atk. -45%, P.Def. -45%, M.Def. -45%, Accuracy -12, Evasion -12
CytatStealth 2   P.Atk. -45%, P.Def. -30%, M.Def. -30%, Accuracy -12, Evasion -8
CytatStealth 3   P.Atk. -45%, P.Def. -15%, M.Def. -15%, Accuracy -12, Evasion -4

Thats all ^^

UrShak

Dev

zbiaj cp do 1/ hp do1 ...

Madzia

Nie skumalem ni slowa z Twojej wypowiedzi :P

Z moich obserwacji wynika ze lethal strike (przy uderzeniu blowem) zadaje 2 krotnie wiekszy dmg niz blow, bs.

Jesli chodzi o skill Lethal Strike to stunuje kolesia i anuluje mu target ataku oraz odwraca go plecami w Twoim kierunku i czeka na klepniecie bsem ;)

OhNoes!

Cytat: Madzia w Maj 04, 2007, 08:28:12 PM
Z moich obserwacji wynika ze lethal strike (przy uderzeniu blowem) zadaje 2 krotnie wiekszy dmg niz blow, bs.
to jest crit z Backstab'a.

CytatJesli chodzi o skill Lethal Strike to stunuje kolesia i anuluje mu target ataku oraz odwraca go plecami w Twoim kierunku i czeka na klepniecie bsem ;)
a to jest Bluff...
EPI :
Valeth - AW 6x

Madzia

to jak wiadomo o co chodzi to po co sie wypowiadasz? :P

Co do Twojej pierwszej wypowiedzi to masz tylko w polowie racje...

Przy uderzeniu z deadly blowa wchodzi tez Lethal strike >.> ale ok..wybaczam, grasz na privie...

OhNoes!

Cytat: Madzia w Maj 04, 2007, 09:40:47 PM
to jak wiadomo o co chodzi to po co sie wypowiadasz? :P
bo wypadek pomylenia Lethal Strike'a z Bluff'em jest jak dotąd pierwszym z którym się natknąłem, pomyślałem że jak ci to wypomne będę 'fajny'.
CytatPrzy uderzeniu z deadly blowa wchodzi tez Lethal strike >.> ale ok..wybaczam, grasz na privie...
uhh, zjechałeś mi po ambicji.
EPI :
Valeth - AW 6x