Treasure Hunter [TH]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:28:05 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Madzia

spoxik :P mam juz takie zboczenie co do bluffa ze myle go z lethalem :P

EoT

Truskawka

Cytat: Madzia w Maj 04, 2007, 10:07:25 PM
spoxik :P mam juz takie zboczenie co do bluffa ze myle go z lethalem :P

EoT
heh mylisz dwie tak podstawowe rzeczy u klasy którą grasz na offie ale innym jedziesz że grają na privie mimo że wiedzą o Twojej klasie więcej? GZ

Madzia

o co CI chodzi dziecko? flame topic jest gdzie indziej, nie spamuj... same dzieci na tym forum, od Marcina zaczynajac

Marc1n

Kto jest dzieciak to nie powiem wielki panie Madzia, Sir, yes sir, nie mam w papierach 18stki, ale troche więcej honoru na karku. Przykład :?: Smarowanie na klan w którym sie było i prosiło kilka razy o przyjęcie po wyjściach zaraz po uniesieniu się honorem, czy przyznanie się do błędu po aferze z matsami. No ale cóż, argumentacja twoja skończyła się na sypaniu "gówniarz", "dzieciak" gdzie popadnie.
A jak forum nie pasuje - trzyma ktoś :?:
HATE ME MOAR!

Madzia

Cry me a river :D wiesz jaka jest definicja Ciebie?

"Nie gadaj z dziecmi i Narayanem bo sprowadza Cie do swojego niskiego poziomu i pokonaja doswiadczeniem"

Jak chcesz plakac dalej to spoko ... posmieje sie jeszcze z Twoich 5cio stronnicowych wywodow :D

Marc1n

GL
To wszystko co masz w temacie o TH do przekazania :?:
HATE ME MOAR!

echoes

Cytat: Madzia w Maj 04, 2007, 11:35:55 PM
Cry me a river :D wiesz jaka jest definicja Ciebie?

"Nie gadaj z dziecmi i Narayanem bo sprowadza Cie do swojego niskiego poziomu i pokonaja doswiadczeniem"

Jak chcesz plakac dalej to spoko ... posmieje sie jeszcze z Twoich 5cio stronnicowych wywodow :D
wybacz ale jesli mylisz 2 rozne skille ktore nawet ja grajacy tankiem rozrozniam to chyba masz nikle pojecie o swojej postaci ;) reszta waszych swarow jest nieinteresujaca,zalatwcie to na pm ;)

MonT

Alez jest interesująca, Madzia pisze takie głupoty, że aż fajnie jest coś takiego poczytać^^

TheOwn3r

heh, jak zwykle spam^^.
ja jak gram daggerem, to chodze w Nightmare light na PvP z magami i PvM a na pvp z każdą postacią mającą stuna w MJ light.jak kogoś stać i ma odpowiedni lvl to Draconic Set-->All.
Daggerem grałem tylko na c4 (Abyss 300x itp.), dagger jest tam bardzo mocny bo siłą blowów nie zależy od str'a. Dzieki temu możemy nosić dye +4DEX-4STR///+4CON-4STR.Osobiście nawet na PvM bije tylko z blowów.
;o

Marc1n

No bo many na 300x starcza akurat na tyle mobów, żeby był lvl up, ahahaha...
HATE ME MOAR!

Inidriel

Cytat: TheOwn3r w Maj 05, 2007, 01:46:24 PM
dagger jest tam bardzo mocny dzięki temu, że siła blowów zależy od DEX'a...

Chyba częstotliwość wejścia blowów a nie ich siła...

Cytat: Marc1n w Maj 05, 2007, 01:56:15 PM

:rotfl:

TheOwn3r

Cytat: Inidriel w Maj 05, 2007, 01:57:52 PM
Cytat: TheOwn3r w Maj 05, 2007, 01:46:24 PM
dagger jest tam bardzo mocny dzięki temu, że siła blowów zależy od DEX'a...

Chyba częstotliwość wejścia blowów a nie ich siła...

Tu masz rację, pomyłka^^, już poprawiam.Ale siła blowów nie zależy od STR'a.tego jestem pewny^^.
;o

Dev

zależy ale w niewielkim stopniu ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

montezuma

hehe, owned :P
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

TheOwn3r

Nie no, troche inaczej^^.Tam są MP potki^^.
;o

within

Znajdzie sie ktos kto opsize skille th z 3 profesji tylu focus power focus chance? , albo poda linka gdzie to jest opisane

coshoo

Cytat: within w Maj 09, 2007, 01:40:50 PM
Znajdzie sie ktos kto opsize skille th z 3 profesji tylu focus power focus chance? , albo poda linka gdzie to jest opisane

http://l2p.bravehost.com/buffs.html
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

within

Hmm moze ma ktos linka do questa na 3rd th    najlepiej po polsku z gory thx

johnq

Mam lvl 68+, gdzie mogę expić swojego TH? Gram na Abyss'ie x3.

FG mnie strasznie nudzi - exp mały, zbyt dużo ludzi.

Próbowałem w okolicach Goddard 68-71lvl i... dostawałem 9k expa :o. To prawie 3 razy mniej niż na Doom Knight'ach na FG (od nich dostaje 25k). Szukam miejsca gdzie dostanę od 30k expa w górę.

A jakie miejsce gdybym szedł z kolegą DA (lvl taki jak mój) + PP ?? On ewentualnie może wyciągać kotka. Próbowaliśmy na Hot Springs i exp był fajny, gdyby nie te rażące hity mobów i debuffy. Byliśmy też na Forest of the Dead, tam exp też niefajny tylko 13k na łebka (bez kotka).

Mam na sobie Doom Light Set + Black Ore Set, a mobki kalecze Demon's Sword'em. Kolegi ekwipunek to Doom Heavy Set + Black Ore Set, a broń to Yaksa z Health'em.

Czyli ogólnie mi/nam zależy na zajebistym expie i dobrym dropie pienieżnym :] Co polecicie ?

Tyr

Zejdzcie do cata i będze dobrze :)
Lineage 2 Classic EU

Deadman

Witam, mam takie pytanko który buffer według Was bedzie lepszy dla TH na solo WC czy SE, PP juz mam ale przydałby sie vr no i nie wiem właśnie który buffer bedzie lepszy, za SE przemawia recharge i vr ma chyba na mniejszym lvl dostepne do PoW pewnie go nie podexpie chociaz kto wie,a za WC tez ma vr i skill do eva co jeszcze nie wiem bo nie grałem nigdy orkami mógłby ktoś mi doradzić którego wybrać thx

TeDeI

PP albo WC. WC nie tylko bedzie za tobą łaził jak pies i ew leczył ale tez bedzie bił moby. Root który mają se i pp nie przyda się dla th. Ja osobiście wolałbym miec WC na karku.  8)

Offtopem:
Mój setny post!  :D
A droga wiedzie w przód i w przód,
Choć zaczęła się tuż za progiem -
I w dal przede mną mknie na wschód,
A ja wciąż za nią - tak jak mogę...
Skorymi stopy za nią w ślad -
Aż w szerszą się rozpłynie drogę,
Gdzie strumień licznych dróg już wpadł...
A potem dokąd? - rzec nie mogę.

Ryltar

PP albo WC chociaz VR moze sie przydac.Ale genarlnie to WS ma wszystko to co ci dwaj ^^(oprocz empa ktory sie nie przydaje dla TH).

Sargen

Pewna rzecz mnie nurtuje. Z kalkulatora postaci wynika że jeśli dodamy TH 4 dexa i będzie miał tyle samo co AW to AW nadal ma przewage w speedzie. Obie postacie mają 2 lvl pasywa Quick Step
i nie mam pojęcia skąd sie bierze różnica w prędkości poruszania. AW 34 DEX 60 lvl 150 speed - TH 30+4 DEX 60 lvl 142 speed.