Necromancer [Necro]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:29:45 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarllax

to są chyba jakieś żarty.
Demon glovesy to na niektórych serwerach równają się ceną z brońmi B/A grade

Tyr

o.O A trudno questa zrobić? :]
Lineage 2 Classic EU

Jarllax

Noo :P
Zanim się tego questa ukończy to ludzie zazwyczaj już armora A grade mają.  :D
Przynajmniej tak w moim wypadku było :p

doman18

Owszem jak grasz solo albo w dziwnym klanie to tak jest. Wtedy nie opłaca się męczyć dla jakiegoś c grade. U nas (w klanie) jedna osoba podjęła się trudu i ukończyła questa do końca. Potem ci co chcieli demony to dropili monetki o on je wymieniał na glovesy.

PS. Robi się oftopik :P
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Noxu

OMG widzę, że w kółko nawijacie o tym samym. Jedni bronią Nekrusa a drudzy go atakują i do niczego taka gadka nie prowadzi. Chciałbym się dowiedzieć jakie zmiany w Interlude jeżeli chodzi o Nekrusa  czy zyskuje? czy traci? I jak się spisuje w pvp?

gladiatoorek

Wiem, że rzuca wolniej debufy ;p

I na pvp  w Interlude to najlepszy Nuker bo ma sumona.. i już slepa nie dostanie bo rzucaniem trwaa z 10sekund..

bula

CytatWiem, że rzuca wolniej debufy
ee naprawde? no ja o tym nie wiedzialem ...

necro dostaje bardzo duzy nerf w postaci resistow na dark magic ... i zmniejszenia sily dark magic ...

MakePeaceOrWar

Jeśli zakładasz,ze kazdy przeciwnik ma te buffy...
SH-80 lvl.
I wali mnie,że tanki ownują,lubię swoją profę.

bula

Cytat: MakePeaceOrWar w Listopad 22, 2007, 05:19:41 PM
Jeśli zakładasz,ze kazdy przeciwnik ma te buffy...
ja nic nie zakladam ... po prostu przedstawilem na czym polega nerf necro w C5 ++

MakePeaceOrWar

wiem,ja tylko dopełniłem wypowiedź o nerfie.
SH-80 lvl.
I wali mnie,że tanki ownują,lubię swoją profę.

Ryltar

300 dmg od necro ^^ Ach ta Ketra :P

Co do demon :P To Coin oplaca sie robic.U nas na alku komplet monet dajmy na recke A(DLE) kosztuje ~3kk a recke luzem sprzedasz za 4-5kk :P Zreszta juz wiem jak zarobie na swoj zlom :P

Noxu

Soultaker
lvl - 78 - Necromancy - Increases resistance to dark attacks and increases magic power.

Mówicie, że Nekrus (Soultaker) zostaje w Interlude osłabiony a z tego co tu widzę jest wręcz odwrotnie. Wyjaśni mi to ktoś?

Kll

Tak, bo low lvl lol pp ma juz resist unholy i kazdy z tym praktycznie chodzi,a jako necro nie masz surrendera by zdejmowac te resisty, wiec przez loldmg w interlude gra wymusza inny sposob gry polegajacy na debuffowaniu i gloomowaniu, niz na spamie death spikiem i bawieniem sie w stricte nukera.
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Noxu

Curse Gloom
Curse Poison
Curse of Doom
Curse of Abyss
+ Summon Cursed Man
i gf nawet niemusze używać nuków

Kll

No i ? wyeliminowales jednego przeciwnika muszac podchodzic na range 600 by to zrobic, wiec raczej po pierwszej klatwie bys juz nie zyl.
L2 DEX x4

Noxu

CytatNo i ? wyeliminowales jednego przeciwnika

No i? Biore sie za następnego. Coś czyje, że rządy Nekrusa się nieskończą i dalej będzie Panem PVP

bula

Cytat: Noxu w Listopad 23, 2007, 12:09:08 PM
Curse Gloom
Curse Poison
Curse of Doom
Curse of Abyss

+ Summon Cursed Man
i gf nawet niemusze używać nuków

a wiesz ze resist na dark magic zmniejsza tez wchodzenie klatw? czyli bedzie tak
gloom - suceeded
poison - suceeded/albo i nie/
doom - failed
abyss - failed ...

i co wtedy swoim necro zrobisz?

Noxu

spam DS + Vampiric Claw i gf. Jak będzie słabo szło to kotwica i powtorka z rozgrywki debafing i jazda. Nekrus to człowiek orkiestra na każdego ma haka.

bula

ta fajnie ... spam VC i DS ... po 200-400 dmg ... poza tym nie wiadomo czy "kotwica" wejdzie jezeli "ofiara" bedzie miala resisty na dark ...

Noxu

Cytatpo 200-400 dmg
Już to widze, chyba z Homkiem +6 będzie po tyle trzaskał.

bula

Cytat: Noxu w Listopad 23, 2007, 04:52:57 PM
Cytatpo 200-400 dmg
chyba na postac w MJ jwlry z resistami na dark magic ... +30% i +20% ...

Kll

Cytat: Noxu w Listopad 23, 2007, 04:52:57 PM
Cytatpo 200-400 dmg
Cytat: Noxu w Listopad 23, 2007, 04:39:16 PM
spam DS + Vampiric Claw i gf. Jak będzie słabo szło to kotwica i powtorka z rozgrywki debafing i jazda. Nekrus to człowiek orkiestra na każdego ma haka.

No coz widze, ze sadzisz, ze w interlude necro jest od zabijania tak jak w c4, moge ci powiedziec jedna rzecz
L2 DEX x4

Noxu

Skoro tak to ma wyglądać to wszystkie postacie z drainem będą już nic niewarte (nec, sk, ol, wc). Raczej zbyt drastyczne posunięcie.

Frohike

Akurat drain OL i WC nijak się mają do resistów na dark magic...

Noxu

Czyli w Interlude Nekro, że tak sie wyraże śmierdzi  :D