Warlock [WK]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:30:16 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

Cytat: Geass w Listopad 26, 2007, 08:34:17 PM
Dobra przesadziłem ,ale to nie zmienia faktu ,że ja potrzebuje dużo czasu ,żeby kogoś zabić a taki archer przyjdzie jeb jeb jeb i co z tego ,że mu stuny w maja nie wchodzą jak mnie ma na 2 - 3 strzały nawet na lekkim buffie. Nawet b heal nie pomoże.

Pamietaj o tym ze Archer ma zabijac magow jak mag wojow a woj archerow to taka zabawa.Fakt nie zawsze to wyjdzie ale lepsze to niz nic.

walker

na lekkim bufie to nie powinien cie specjelnie dotknąć :) wczoraj wieoczorem kumpel z klanu esem 78 walczyl z srem 78 , sr sie starał, wiadomo stun w sumonera i sru w konia . Na 5 podejsc ani razu mu sie nie udało a mial buf od se . (na marginesie dodam ze sr mial maja i carnage + 17 ....  - zeby nie bylo roxxy x7 C6 )  A wracając do tematu to na w miare nomalnym serwie postacie self czy średnio bufed nie są specjalnym wyzwaniem dla summonerów (poza tymi pier#$%$#^ w (_!_) buferami z eraste.... )

ps: jezeli ktos ma link do "nieobcietego" frapsa to bardzo prosze o podeslanie na priva , nagrałbym kilka ciekawych filmków z summonerami w tle .

bula

Cytatps: jezeli ktos ma link do "nieobcietego" frapsa to bardzo prosze o podeslanie na priva , nagrałbym kilka ciekawych filmków z summonerami w tle .
sprawdz PMa ;D

Noxu

Interesuje mnie ile zżera każdy kot kryształków na 74 lvl łącznie, czyli przez cały czas trwania summona.

Ryltar

Zalezy czy walczy czy sobie od tak stoi bo jak stoja summony to dluzej sa(chyba 1h).

Frohike

Ale on pytał o kryształy, a nie o czas jaki "żyją" (zresztą to jest więcej niż 1h, bodajże 4x dłużej czyli 80 min).

Cóż, jeśli ufać lineage2.com, to:

Kai: 4+3*14 = 46 [c cry]
Kat: 8+6*14 = 92 [d cry]
Mew: 1 [d cry]
Feline: 4+3*14 = 46 [c cry]

Ale szczerze mówiąc to jakoś chyba mniej wychodzi, najlepiej sprawdzić w grze, ale nie mam teraz możliwości.

Edit:
Aaa załapałem post Ryla, w każdym razie czy stoi 20 min czy 80 to i tak zużyje tyle samo cry, tylko odstępy czasowe między pochłonięciem cry będą się różnić.

Bled

bula

nie king tylko queen :>

Noxu

Czyli koty są bardzo łase na kryształki ^^. Czy fisty to dobra broń dla summonera?

Solar

Cytat: Noxu w Grudzień 06, 2007, 12:18:58 PM
Czyli koty są bardzo łase na kryształki ^^. Czy fisty to dobra broń dla summonera?
Z haste tak :P i to tylko dla kubikow

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Ryltar

Cytat: bula w Grudzień 06, 2007, 09:52:59 AM

Masz Feline King i Feline Queen :P

sm0ku

Cytat: Solar w Grudzień 06, 2007, 01:01:48 PM
Cytat: Noxu w Grudzień 06, 2007, 12:18:58 PM
Z haste tak :P i to tylko dla kubikow

fisty to lol bron dla summonera, a attack speed nie ma zauwazalnego wplywu na cubici, to powtarzany z ust do ust mit, bez zadnego potwierdzenia, wrecz zaprzeczony przez testy retail summonerow z grona l2pets forum.

A w ct1 wcale nie trzeba bic zeby sie cubici aktywowaly:P Wystarczy byc w pozycji walki i miec cos w targecie:P

Wl 7x

DIO

ja tma w sumie ostatnio bardzo zadko bije  ludzi zeby aktywowac cuby :p po prostu jak podejde do glada to smierc w 5 sekund :D, jak biegam to chociaz on tez sie musi nameczyc ;>

najlepszy sposob aktywacji cubow na end game to imo nuki :p, aqua swirl przy zjechanym int +9 z somem+acu potrafi co 3 nuk zadac wiekszy dmg jak 1 :D (pod warunkeim ze to pvp mniejwiecej na bufkach ch/wc  a nie total pvp z songami i wszelimi resistami :D) wiec nie jest najgorzej a czesto nie trzeba podchodzic do pewnych postaci bo moze to byc grozne albo po prostu sie nie da wiec i warlock tez moze jakims gownianym nukiem z 1 profki sypac a przy okazji trzymac dystans

bula

Cytat: Ryltar w Grudzień 06, 2007, 01:23:51 PM
Cytat: bula w Grudzień 06, 2007, 09:52:59 AM

Masz Feline King i Feline Queen :P
no wlasnie o to mi chodzilo ...

Noxu

Cytatjak podejde do glada to smierc w 5 sekund

Przecież Warlock powinien Gladowi zrobic garaż z dupy, tylko trzymać dystans a kot bedzie go punktował.

Ryltar

Teoretycznie,Hero AL mowila ze walka z duelsitem jest drazniaca bo ten ich rage to jak DoT.

bula

Cytat: Noxu w Grudzień 07, 2007, 10:27:32 PM
Cytatjak podejde do glada to smierc w 5 sekund

Przecież Warlock powinien Gladowi zrobic garaż z dupy, tylko trzymać dystans a kot bedzie go punktował.
nie utzymasz glada na >600 dystans ... bedzie mass blaster/blaster/rage i wreszcie cie wykonczy

Noxu

Zawsze można odbiec i się podleczyć. No i zawsze jest szansa że wejdzie kotwica.

sm0ku

Ciezko z gladem, potrafi przywalic 2k na transfer painie, jak mu wejdzie crit ze skilla to kaplica. NIe da sie go kiteowac bo nukuje, czasem uda mi sie wygrac, czasem dostane w dupe, ale nigdy nie ma lekko:) Na para bym nie liczyl, zawsze milo jak wejdzie, ale liczyc nie ma co..

Wl 7x

DIO

Glad jest jedna z nielicznych psotaci ktore z palcem w nosie moga walic przeciwnika z wlaczonym transfer pain a tamten bedzie widzial jak mu HP/CP leci na leb na szyje z 5 pietra :D
bierzesz sobie bufki od PP na wszelkie resisty magiczne i nuki nukera w transfer pain zaspamujesz cp potami bez problemu ;> na tss jedyna recepta to shield i greater shield i tyle  a niemilo jest widziec jak po 1 skilu znika cale cp i jeszcze czesc hp

Noxu

Teraz mówię o walce poza areną. Jak Glad będzie nas ciągle ganiał to kot mu zrobi jesień średniowiecza z d... bo Glad na pewno nie będzie szybciej biegał od nas, no chyba, że włączy swojego ,,Dasha" ale to może zrobić tylko raz bo do następnego już nie dożyje.

Ryltar

Ta zwlaszcza z kotem co ma 800 p.def lol...

Dev

ryl, chyba nie powiesz że Feline king<duelist lol :P
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

bula

Cytat: Dev w Grudzień 09, 2007, 03:24:50 PM
ryl, chyba nie powiesz że Feline king<duelist lol :P
nie wcale ^^ 1 crit z TSSa i nie ma kinga

Ryltar

Jak wlaczysz ud i bedziesz robil spam heali to moze kot przezyje.